Laddar innehåll ...

Sofia Ulver

Sofia Ulver

Forskare och trendanalytiker

Sofia Ulver forskar om de sociologiska aspekterna av ekonomi, närmare bestämt om konsumentkulturer på den internationella marknaden. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas för att omsätta teori till användbar praktik.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

På den globala arenan blir handel och konsumtionsmönster alltmer komplexa. Föreläsaren och forskaren Sofia Ulver är specialiserad på dessa avancerade konsumtionsmönster, eller s.k. konsumentkulturer. Hennes forskning är särskilt fokuserad på trender, aktörer och maktstrukturer på den internationella marknaden.

Sofia Ulver är verksam på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. På samma institution skrev hon en avhandling om konsumentkulturer, kritisk marknadsföring och sociokulturella trender. Förutom detta har hon bl.a. varit projektledare på IKEA och chef på Orange.

2012 utkom Sofia Ulvers bok ”Status” i vilken hon blottlägger de faktorer som påverkar status, däribland hur status och privilegier alltid går hand i och hand. Hur kommer det sig att vissa har status medan andra inte har det? Detta ämne föreläser hon likaså om, om så önskas.

En av Sofia Ulvers främsta styrkor är hennes förmåga att göra vetenskaplig forskning begriplig och relevant för den icke-initierade. I sina föreläsningar varvar hon det senaste inom sociologisk och ekonomisk forskning med praktiska tips på hur du och ditt företag ska såväl hantera som spela på och använda den internationella marknaden för att nå framgångar.

    Föreläsningar med Sofia Ulver

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Sofia Ulver. Hon skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden