Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Om hur han skapat sina plattformar och om kreativitet i vår digitala värld

Sigge Eklund föreläsning

Sigge Eklund

Författare, producent och sociala medier-expert. Internetentreprenör som kan det mesta om dagens behov och utveckling.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sigge Eklund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inte nog med att han tillsammans med Alex Schulman har skapat Sveriges mest populära podcast - han har också andra framgångsrika strängar på sin lyra. Internetentreprenör, författare och producent är några av de titlar som kännetecknar Sigge Eklund och hans karriär. Boka honom som konferencier, moderator eller föreläsare hos oss på Athenas och få en inblick i den spännande kultur- och medievärldens möjligheter. 

Sigge Eklund är internetentreprenören, bloggaren, producenten och författaren som har varit med från den allra första digitala början. Som en av grundarna till bokutgivningssajten Vulkan, bloggportalen.se och boktipset.se har han skapat plattformar för vår tids kreatörer och entreprenörer, och producerar själv uppskattat material i både bokform och digitalt på löpande band.

Förutom att vara entreprenör producerar Sigge Eklund teveshower. Han har ett nära samarbete med duon Filip & Fredrik, har producerat podcasten ”Filip & Fredrik” och varit programledare tillsammans med dem på kanal 5. Han regisserade även deras föreställning ”Jakten på den försvunna staden” 2012. Sigge Eklunds blogg ”Movies They Should Make”, som var aktiv mellan 2010-2012, rönte stor uppmärksamhet i USA och omnämndes bland annat i den stilbildande tidningen Variety.

Sigge Eklund har skrivit en rad böcker, bland annat ”Synantrop” 1999, ”Den sista myten” 2002, ”Det är 1988 och har precis börjat snöa” 2005 och ”Varulvsdansen” 2007. 2014 gav han ut sin första spänningsroman ”In i labyrinten” som är inspirerad av Madelaine McCann-fallet och förra året utkom ”Tid: livet är inte kronologiskt” som han författat tillsammans med Alex Schulman.

Samarbetet med Alex Schulman resulterade 2012 i ”Alex & Sigges podcast”, en prisbelönt podcast med 300 000 lyssnare som vunnit Poddradopriset för bästa podcast flera gånger. Därefter har Sigge Eklund både regisserat och samskrivit Alex Schulmans scenföreställning ”Älska mig” och själv stått på scen tillsammans med honom med föreställningen ”Meningen med livet”.

Tillsammans med Alex Schulman bildade Sigge Eklund duon: Alex & Sigge. Deras samarbete har gett upphov till fenomenet ”Alex & Sigges podcast” som vunnit Svenska podradioprisets ”Bästa svenska podcast” två år i rad.

Sigge Eklund har helt enkelt en erfarenhet av medier som få andra han hävda sig ha. Boka honom som konferencier, moderator eller föreläsare tillsammans med Alex Schulman för en unik inblick i socialt entreprenörskap, kändisskap, författarskap och mycket annat.

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Sigge Eklund

    Sigge Eklund föreläsning

    Föreläsningar med Sigge Eklund

    • Du kan boka Sigge Eklund som konferencier, moderator och föreläsare. Föreläsningarna görs tillsammans med Alex Schulman, då som Alex & Sigge.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar, föredrag, event etc. med Sigge Eklund. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sigge Eklund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Sigge Eklund