Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Övervinn rädslor och skapa starka team med rallystjärnan

Ramona Karlsson föreläsning

Ramona Karlsson

Rallyföraren och entreprenören Ramona Karlsson inspirerar dig att hitta rätt mindset för att nå dina mål.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ramona Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När hon var 4 år började hon köra motocross. Som 12-åring blev det crosscart och på den grusiga vägen är det. I dag är Ramona Karlsson en av landets bästa rallyförare och tävlar på elitnivå världen över. En Ramona Karlsson föreläsning är en motivationsboost för att övervinna rädslor, uppnå mål, skapa starka team och lyckas trots tuffa förutsättningar. Hör även om hur det är att vara ensam kvinna i en mansdominerad bransch och att aldrig veta om man kommer hem helskinnad från jobbet. Boka en Ramona Karlsson föreläsning här!

Hur ska man tänka och göra för att uppnå sina mål? Under en Ramona Karlsson föreläsning får du en fascinerande berättelse om hur en kvinna genom blod, svett, tighta budgetar och brinnande bilar lyckats bli framgångsrik i sporten hon älskar.

Som 4-åring fick Ramona Karlsson sin första motocross. När hon var 12 år tyckte föräldrarna att det hade varit bra med en störtbåge, så det blev att byta till crosscart i stället. Som 16-åring blev det rallycross, där hon tagit hem flera segrar på landsnivå. Däremellan hann Ramona Karlsson bli flerfaldig juniormästare i pistolskytte.

2008 sade Ramona Karlsson upp sig från sitt “vanliga” jobb och började köra rally på heltid. Under VM i Nya Zeeland 2012 drev hon som första kvinna ett eget VM-team. Tillsammans med sin co-driver Miriam Walfridsson var hon tvåa i hela tävlingen när bilen plötsligt fattade eld. De tvingades kasta sig ut ur bilen undan lågorna och avbryta tävlingen. Ett år senare var duon tillbaka och gjorde en sensationell comeback när de tog hem segern i SM-finalen i rally.

Ramona Karlsson blev framröstad till “Årets bilsportare” och utsedd till “Årets rallyförare” 2013. I dag har hon sadlat om till rallycross, där hon som första kvinna tävlar i Supercar, den snabbaste klassen i rallycross, och driver sitt eget team Ramona RX. Hon är även föreläsare och initiativtagare till Young Female Drivers, där hon inspirerar unga tjejer till att börja med motorsport.

“Klart det går – frågan är bara hur!”

Under en Ramona Karlsson föreläsning får du höra den inspirerande berättelsen om hur hon lyckats i en starkt mansdominerad bransch, byggt upp en mångmiljonsatsning utan ett öre på fickan och övervunnit sin svåra blygsel genom målmedvetet arbete. Hon talar även om vikten av teamwork, rätt mindset och riskerna med en av världens mest extrema motorsporter.

Boka en motiverande Ramona Karlsson föreläsning hos Athenas!

Visa föreläsningar med Ramona Karlsson

  Ramona Karlsson föreläsning

  Boka en Ramona Karlsson föreläsning här:

  • Ramona Karlsson skräddarsyr sina föreläsningar efter önskemål så att de passar till föreningar, företag samt allmän publik.
  • Ur innehållet i föreläsningarna:
   – “Klart det går, frågan är bara hur!” – vikten av rätt mindset för att lyckas
   – Att lyckas trots tuffa förutsättningar
   – Vikten av att ha ett bra team
   – Ensam tjej i en mansdominerad bransch
   – Att utmana mentala rädslor
   – Innovativa försäljningsidéer
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ramona Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ramona Karlsson