Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Pia Moberg föreläsning - författare och inspiratör

Pia Moberg

Pia Moberg är experten inom kommunikation med föreläsningar som hjälper dig att förstå människor

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pia Moberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Pia Moberg är författare, föreläsare och inspiratör. Med sina kunskaper om kulturella skillnader och hur människor kan förbättra sina möten med andra människor är hennes föreläsningar oerhört nyttiga i dagens interkulturella samhälle. Pia Moberg  visar, med hjälp av nya verktyg, hur man kan optimera sin kommunikation vare sig det gäller på företaget, i privatlivet eller för våra elever i skolans värld. Boka en föreläsning med Pia Moberg i dag och förbättra din kommunikation!

Pia Moberg brinner för att människor ska förstå varandra bättre. Både i våra möten på och utanför arbetsplatsen såväl som i våra interkulturella relationer. Med stor inspiration berättar hon hur vi effektivt kan spara både tid, pengar och frustration genom att optimera mötesprocesser nationellt och internationellt.

Pia Moberg är föreläsare, inspiratör och författare. Hon har en PhD i Japanska studier och har skrivit böcker om Japan, möteskultur och interkultur. I hennes senaste bok ”Meningsfulla möten” tar hon upp Chadbergskalan som är en helt ny standard för mötesindelning och effektiv kommunikation. I boken berättar Pia Moberg om en mängd verktyg för att förstå kulturella likheter och skillnader och ger förslag på hur man bygger starka arbetslag. Chadbergskalan kan också användas som ett verktyg för effektivare grupparbeten inom skolan.

Boka en föreläsning med Pia Moberg om du vill:

 • Förstå och förbättra kommunikationen i din verksamhet eller vardag
 • Förbättra nationella, internationella och interkulturella möten
 • Lära dig en ny mötesstandard och få nya verktyg för samverkan

En Pia Moberg föreläsning tar upp, oavsett utgångspunkt, hur vi kan optimera våra mötesprocesser och effektivisera vår kommunikation med varandra. Vare sig föreläsningen utgår från Chadbergskalan, Japan, kulturell kompetens eller möteskultur så är en Pia Moberg föreläsning i allra högsta grad inspirerande och lärorik för alla.

Boka en Pia Moberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Pia Moberg

  Pia Moberg föreläsning

  Möteskultur

  • En föreläsning som utgår från Chadbergskalan som ger dig ett nytt verktyg som effektivt hjälper dig till en bättre möteskultur inom arbetsplatsen, föreningen eller andra sammanhang. Förvänta dig aha-upplevelser!

  Pia Moberg föreläsning

  CQ – Kulturell kompetens

  • Man talar idag om integration, inkludering, mångfald, att förstå och överbrygga. Denna inspirerande föreläsning hoppas kunna bättra på din kognitiva CQ-kvot genom att ge dig en fördjupad förståelse för olika kulturer och hur förväntningar i olika interkulturella mötessituationer kan skilja sig åt

  Pia Moberg föreläsning

  Japan

  • Med sin PhD i Japanska studier utgår Pia Moberg från den japanska kulturen och lär oss förstå de kulturkrockar som kan uppstå då man jobbar i Japan, eller med kollegor från Japan

  Pia Moberg föreläsning

  Chadbergskalan – grupparbeten i skolan

  • En föreläsning där Pia Moberg förklarar Chadbergskalan och hur detta nya verktyg kan hjälpa elever i skolan igenom grupparbetets olika stadier.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pia Moberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Pia Moberg