Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirationsgurun om träning och att våga jaga drömjobbet

Petra Månström föreläsning

Petra Månström

Journalisten som gick från att hata löpning till att livnära sig på det. En varm, humoristisk och motiverande inspiratör!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Petra Månström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Petra Månström är kemisten som slängde labbrocken och valde att följa sina journalistdrömmar. Några år senare, under ett redaktionsmöte på SvD, hörde hon sig själv tacka ja till att springa Stockholm Marathon och blogga om det. På den vägen är det. Bloggen blev snart en av landets största löparbloggar och Petra Månström blev en riktig inspirationsguru i sin tidigare hatsport. Boka en Petra Månström föreläsning om målsättning, drivkraft, livskvalitet och vägen till äkta träningsglädje!

Petra Månström har alltid tyckt om olika träningsformer. Löpning var inte en av dem. Låt dig inspireras av hennes modiga beslut att våga satsa på drömjobbet och hur hon hittade vägen till genuin tränings- och löparglädje. Boka en Petra Månström föreläsning!

Under ett redaktionsmöte på Svenska Dagbladet efterlyste man någon som kunde springa Stockholm Marathon 2010 och blogga om hela processen. Petra Månström antog utmaningen. Hon tog sina första riktiga löpsteg som 33-åring och resten är historia. Hennes maratonblogg blev snabbt en av Sveriges största löparbloggar och hon ett ansikte utåt för rolig och funktionell träning.

I dag jobbar Petra Månström som influencer och entreprenör med fokus på träning och hälsa. 2014 startade hon Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter, med kända gäster som Marit Björgen, Björn Ferry och Thomas Wassberg. Sedan 2016 driver hon även löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med löparstjärnan Malin Ewerlöf. Petra Månström jobbar också som frilansjournalist med uppdrag för Magasin Spring, Hälsa & Fitness, Friskispressen och många fler. 2014 debuterade hon med den hyllade boken “Det är bara att springa”.

Petra Månström har flera år i rad utsetts till en av de 100 mäktigaste i sportbranschen av tidningen Sportfack, 2017 utsågs hon till en av Sveriges 150 superkommunikatörer av Resumé och hennes blogg utsågs till årets bästa av Cision.

Oavsett om du är elitidrottare, motionär eller total nybörjare när det gäller träning och löpning kan en Petra Månström föreläsning skräddarsys för att passa just dig. Du kan även boka henne som moderator i olika träningsrelaterade sammanhang.

Boka en Petra Månström föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Emma Shevtzoff

Visa föreläsningar med Petra Månström

    Petra Månström föreläsning

    Från hatsport till lyckorus

    • Vem hade kunnat tro att tjejen som var en av de långsammaste i skolan senare skulle börja föreläsa och blogga om löpning, springa maraton och ge ut en bok om sin gamla hatsport?
    • I dag tycker Petra Månström på riktigt att löpning är något av det roligaste som finns och brinner för att du också ska hitta löpar- och träningsglädjen. Kan hon så kan du! Boka en inspirerande Petra Månström föreläsning!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Petra Månström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Petra Månström