Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Så får du en jämställd arbetsplats

Pernilla Lovén - Jämställdhetsexpert

Pernilla Lovén

Jämställdhetsexperten Pernilla Lovén hjälper er att utveckla och förstå fördelarna med en jämlik och jämställd arbetsplats.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Pernilla Lovén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunskap gör skillnad. Med hjälp av tillräckligt mycket kunskap kan du åstadkomma en jämlik organisation och arbetsplats med förutsättningar för det goda mötet. Pernilla Lovén tillhandahåller dig och din verksamhet den kunskap liksom de redskap som behövs för ett strategiskt jämställdhetsarbete. Boka en Pernilla Lovén föreläsning hos oss på Athenas.

Möten mellan människor kan – och ska – vara glädjande, inspirerande och lärorika. När kunskapen brister kan de mellanmänskliga mötena dock bli obalanserade och rentav ojämställda. Då kan det vara bra att ta hjälp av en Pernilla Lovén föreläsning – jämställdhetskonsult!

En Pernilla Lovén föreläsning syftar till att hjälpa dig och din organisation med att få en större och mer handfast förståelse för vad jämställdhet är och hur du kan implementera jämställdhet i organisationen.

Pernilla Lovén är genusvetare och sociolog. Tillsammans med Malin Bonin driver hon Jämställdhetsbolaget. Hennes teoretiska och samhällsvetenskapliga utbildningsbakgrund kombinerad med åren ute i olika verksamheter gör att hon kan se vad som behöver göras i form av strategiskt jämställdhetsarbete och likabehandling.

Under en Pernilla Lovén föreläsning om jämställdhet talar hon utifrån din organisation, Diskrimineringslagstiftningen samt samhälls- och beteendevetenskapliga perspektiv. Hennes expertis omfattar allt från härskartekniker och trakasserier till framgångsfaktorerna för ett jämställt näringsliv. Uppmuntra till mångfald på din arbetsplats och ge alla medarbetare förutsättningar för att åstadkomma det goda mötet, boka en Pernilla Lovén föreläsning hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Pernilla Lovén

  Pernilla Lovén föreläsning

  Boka en Pernilla Lovén föreläsning om:

  • Jämställdhet – ojämställdhet
  • Kön – genus
  • Härskartekniker
  • Trakasserier
  • Mångfald
Skicka en oförpliktande förfrågan på Pernilla Lovén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Pernilla Lovén