Laddar innehåll ...

Per Henrik Stenström - Programledare, journalist och föreläsare

Per Henrik Stenström

Programledare, journalist och föreläsare

Per Henrik Stenström har varit ledare i olika kreativa miljöer i en bransch full av primadonnor och besserwissrar, programledare och journalister, konstnärer och artister. Han är en prisbelönt kursledare för bl.a. Confex och har en bred erfarenhet från uppdrag som konferencier, debatt- och programledare på möten och konferenser. Med en blandning av erfarenhet, professionalism och sinne för humor ger Per Henrik Stenström ditt evenemang det där lilla extra.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fram till sommaren 2015 var Per Henrik Stenström programdirektör i norska P4. Numera jobbar han på heltid som föreläsare och rådgivare inom ledarskap och intern kommunikation. Med sina 25 års erfarenhet av ledarskap, underhållande exempel tagna ur hans egen vardag och en engagerande talarstil har han blivit en mycket eftertraktad talare och utbildare.

Per Henrik Stenström har en lång bakgrund från både tv och radio bakom sig. Han har lett många stora produktioner, bland annat den norska versionen av “Efterlyst”, flera program i radio P4 och han har dessutom varit ledare för en rad olika redaktioner. Han är även en mångårig och prisbelönt kursledare för bl.a. Confex.

Efter att ha stått framför publik, tv-kamera och radiomikrofon i tiotals år och lett debatter och underhållning på otaliga möten och konferenser har Per Henrik Stenström blivit en mycket skicklig talare. Massor av medieträning, budskapsträning och kurser i presentationsteknik bidrar också till att han kan leverera ett oförglömligt och professionellt inslag på ditt evenemang.

Per Henrik Stenström kan erbjuda en lång rad olika föreläsningar. Oavsett om du behöver hjälp med att hantera primadonnor och besvärliga kollegor på arbetsplatsen eller om du vill lära dig hur man får uppmärksamhet i media finns det en föreläsning för dig. Han hjälper gärna till med storytelling, budskapsträning och kan även hålla i trådarna som konferencier, debatt- eller programledare.

Sätt en professionell och underhållande guldkant på ditt nästa evenemang – boka Per Henrik Stenström hos Athenas!

Du kan läsa mer om Per Henrik Stenström i vår exklusiva intervju. Du hittar den här!

  Primadonnor och andra krångliga kollegor

  • De gör arbetsplatsen surare. De suger ur dig din energi. De ställer inte upp när det behövs. De tar inte till sig konstruktiv kritik och vägrar bli ledda av andra. Kan man – trots allt – lära sig uppskatta en egoistisk surpuppa?
  • Det här är en föreläsning om moderna motivationsteorier som skapar en bättre miljö på arbetsplatsen. Det handlar om krävande kollegor. Om tidstjuven, mötesmarodören, glädjedödaren, besserwissern och solstrålen. Om konflikterna som uppstår mellan medarbetare. Om frustration på arbetsplatsen.
  • Per Henrik Stenström ger dig verktyg och modeller som ökar förståelsen för dina medarbetare och din egen roll på jobbet.

  Per Henrik Stenström föreläser även om:

  • Uppmärksamhet och synlighet i media
  • Storytelling och budskapsträning

  Konferencier, moderator och debattledare

  • Per Henrik Stenström har en sällsynt lång och bred erfarenhet av att leda program, evenemang och diskussioner både på tv, i radio och på scen.
  • Några vill ha en trygg ordförande, andra vill ha en livlig debatt på sitt evenemang. Vissa vill ha både och. Per Henrik Stenström kan skickligt både hålla diskussionen inom ämnets ramar och samtidigt lägga till nya, spännande infallsvinklar.
  • Tack vare standup-erfarenhet kan Per Henrik Stenström också få en publik att skratta, och passar därför även utmärkt som toastmaster under middagen.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Per Henrik Stenström

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden