Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Pelle Tornell - Entreprenör, beslutsexpert och forskare

Pelle Tornell

Entreprenör, beslutsexpert och forskare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Pelle Tornell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alla framgångsrika verksamheter bygger på att ledare och medarbetare fattar beslut med bra beslutskvalitet. Men hur vet man vilka beslut som är rätt? Pelle Tornell, expert på beslutsfattande, ger i sina underhållande föreläsningar en inblick i de viktiga processer som ligger bakom ditt beslutsfattande. Bli bättre på att fatta beslut och lägg grunden för ett lyckat entreprenörskap – boka en föreläsning hos Athenas! 

Min önskan är att människor som vill lösa viktiga problem, förbättra sin omvärld och förverkliga sina drömmar skall ha tillgång till de senaste kunskaperna och de effektivaste verktygen för att på så sätt fatta de bästa besluten. Det blir mycket roligare då. Välkommen!

Varje dag ställs du inför en rad olika beslut att fatta. Hur vet du att du väljer rätt och vad händer om du velar och vacklar i dina val? Pelle Tornell, expert på beslutsfattande, har de senaste åren skrivit böcker och föreläst om hur vi ska göra när vi fattar beslut och lyft fram överraskande aspekter som påverkar våra val.

Pelle Tornell, bland annat författare till boken ”Bestäm dig” (2011), har 25 års erfarenhet av beslutsfattande och entreprenörskap på högsta nivå. Pelle Tornell startade sin bana som assistent till Jan Stenbeck på Kinnevik i en expansiv fas som präglades av snabba beslut och höga risker. Pelle Tornell har fortsatt som entreprenör och ledare i ett flertal framgångsrika tillväxtbolag. Han har en MBA från Insead och skriver nu på en doktorsavhandling om beslutsfattande och entreprenörskap.

Om det är något som är närvarande i det mesta vi gör och som påverkar såväl våra privat- som yrkesliv är det just beslutsfattande. Att kunna fatta bra och kvalificerade beslut har blivit en efterfrågad egenskap hos ledare och på många företag. Pelle Tornell tillhandahåller de redskap som du och din medarbetare behöver för att kunna fatta framgångsrika beslut som lyfter hela verksamheten.

Visa föreläsningar med Pelle Tornell

  Enhörningens hemlighet – varför vissa entreprenörer lyckas och andra inte

  • Varför är vissa företag så framgångsrika? Något måste de ju ha gjort annorlunda än sina konkurrenter. Pelle Tornell är inte bara en entreprenör som har byggt miljardföretag, han är även en forskare som analyserar mekanismerna bakom entreprenöriell framgång. Dessutom är han en proffsig underhållare.
  • Med hjälp av konkreta exempel tar han dig in till själva kärnan av ett framgångsrikt företagande och avslöjar detaljerna som skiljer framgång från misslyckande. Du får värdefulla insikter som kan appliceras direkt i vardagen, oavsett som du är soloentreprenör eller vill bygga ett privat företag värderat till en miljard dollar – en enhörning.
  • Ett litet smakprov på vad som tas upp i föreläsningen:
   – Fem principer som superentreprenörerna använder för att lyckas gång på gång.
   – De flesta entreprenörer misslyckas. Varför? Hur kan du undvika det?
   – Fatta effektiva beslut med “Top Gun-tekniken”.
   – Livsstil eller tillväxt? Hur du väljer och varför du måste välja.
   – Drivkrafter och balans. Hur man bygger ett företag och ett inspirerande liv samtidigt.
  • Pelle Tornell utmanar, väcker tankar och inspirerar till nytänk och modiga beslut. Nu är din tur att få fart på företaget!

  Mindbusiness – underhållning som sätter fart på hjärnan

  • Vad har ledare, affärsfolk och mentalister gemensamt? De måste läsa människors avsikter och kunna påverka deras beslut.
  • I denna föreläsningsshow med Pelle Tornell får du och dina medarbetare en underhållande och förbluffande inblick i hur människor fattar beslut och hur lätt man kan påverkas. Detta är ett mycket passande val till t.ex. konferenser och företagsträffar.
  • Föreläsningen ges på både svenska och engelska.

  Konsten att fatta och påverka beslut – 5 steg till bättre beslut

  • Det här med att kunna fatta proffsiga beslut är själva nyckeln till att driva en framgångsrik verksamhet. Att veta hur bra beslut fattas är också själva grunden när du vill kunna påverka beslut – vilket du förstås vill göra i vissa lägen! Alltför ofta överskattar vi vår beslutsförmåga och de beslut vi tror är bra beslut kan följas av ganska tuffa konsekvenser.
  • Med ett avstamp i psykologi, hjärnforskning och ekonomi, ger Pelle Tornell dig och dina medarbetare i denna föreläsning redskapen för att fatta och påverka beslut med högsta kvalitet.
  • Föredraget hålls på både svenska och engelska.

  Vinnande vägval för start-ups och tillväxtföretag

  • De beslut som måste fattas i start-ups och tillväxtföretag är otaliga. Just för att mycket av verksamheterna kretsar kring entreprenörskap är det extra viktigt att kunna skilja mellan professionella och personliga beslut.
  • I denna föreläsning med Pelle Tornell får du verktyg till att fatta bra beslut för ditt entreprenörs- och/eller tillväxtföretag.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Pelle Tornell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Pelle Tornell