Laddar innehåll ...

patrickekwall

Patrick Ekwall

Sportjournalist och TV-profil

Patrick Ekwall har jobbat som sportjournalist i många år och är ett välkänt ansikte inom svensk sport-TV. Han skrivit reportage och krönikor i några av landets största tidningar och dansade sig in i mångas hjärtan när han deltog i TV4:s ”Let’s Dance”. Boka ett evenemang med Patrick Ekwall hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Patrick Ekwall har efter många år som journalist, framför allt som sportjournalist, blivit en person som vi förknippar med svenskt sport- och idrottsliv. Han har skrivit reportage och krönikor i några av landets största tidningar och frontat en mängd sportevenemang på TV, då i rollen som programledare eller värd.

Förutom att syssla med sportjournalistik har Patrick Ekwall medverkat i en mängd produktioner. Han har t.ex. dansat sig in i människors hjärtan genom deltagandet i TV4:s ”Let’s Dance”. I dokumentären ”Matchen” har han tillsammans med sitt kändislag lirat fotboll mot hjältarna från fotbolls-VM 1994.

I rollen som sportjournalist har Patrick Ekwall inte bara delat med sig av sina skarpa iakttagelser om sportevenemang, han har sett människor göra resor från idrottare till världsmästare, tagit del av ögonblick som förändrade världen en aning och varit med när händelser, som senare blivit roliga anekdoter, inträffat.

Det här gör att Patrick Ekwall, som ofta anlitas som moderator och konferencier, kan berika event med berättelser och erfarenheter från idrotts- och sportvärlden. Passande inför en gala eller en liknande tillställning! Han har just hållit i event som idrottsgalor, men också mindre idrottstävlingar liksom evenemang som inte alls har handlat om sport. Hör gärna av dig till oss på Athenas för att få mer information.

    Föreläsningar med Patrick Ekwall

    • Du kan boka Patrick Ekwall som värd, konferencier eller moderator.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Patrick Ekwall. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden