Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Motivatör och inspiratör i toppklass

Pamela Von Sabljar föreläsning

Pamela von Sabljar

Med 20 års erfarenhet av ledarskap och beteendevetenskap föreläser hon om hur vi kan väcka nya, inspirerande tankar i oss.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Ett möte med Pamela är ett möte med insikt. Hon hjälper dig att se nya perspektiv. Ett möte med Pamela är som ett äventyr!

Annelie Pompe, äventyrare och föreläsare - Talare Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pamela von Sabljar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Pamela

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Pamela von Sabljar är en motivatör och inspiratör i toppklass. Med ärlighet och en avväpnande humor går hon rakt på sak, rakt in i dina innersta gömmor. Där hittar hon drömmarna som gömts undan lite för länge och öppnar upp sinnen och hjärtan som har stängts lite för hårt. Boka en inspirerande Pamela von Sabljar föreläsning här hos Athenas och få tillbaka gnistan, handlingskraften och huvudrollen i ditt eget liv!

En Pamela von Sabljar föreläsning är en energignista, en inspirationsboost och ett lyckopiller utan biverkningar. Förmågan att kontrollera din inre värld kommer att uppfylla dig med en känsla av frihet och frigöra energi som kan omsättas till handlingskraft både i livet, på jobbet och i verksamheten.

“Allting börjar och slutar med dig.” Pamela von Sabljar förklarar vad hon menar med detta och visar hur det hänger ihop med både frihet, lugn och framgång. Med fingertoppskänsla läser hon av publiken och skapar en spännande dialog som både underhåller, inspirerar och väcker nya tankar som kan användas till att skapa konkreta resultat både privat och på jobbet.

Pamela von Sabljar har 20 års erfarenhet av beteendevetenskap, ledarskap och personlig utveckling. Genom sina föreläsningar och utbildningar har hon inspirerat och motiverat tiotusentals medarbetare, ledare, pedagoger och ungdomar över hela Sverige till ökad medvetenhet.

Medvetenhet handlar för Pamela von Sabljar om insikten om att allting börjar och slutar med dig. Allt du upplever händer nämligen inne i din egen kropp. Du kan inte kontrollera vad som händer utanför kroppen, men det som händer inne i dig – det har ingen annan än du makten över. Under en Pamela von Sabljar föreläsning lär vi oss olika forskningsbaserade tekniker för att reagera på händelser och känslor på ett smartare sätt för att kunna forma en verklighet som lyfter oss.

Föreläsningarna passar såväl offentliga som privata verksamheter, skolor, föreningar och som ett inspirerande inslag på nästa kickoff. Du kan boka en Pamela von Sabljar föreläsning hos oss på Athenas!

Vill du veta mer om Pamela von Sabljar och hennes föreläsningar? Läs vår intervju här!

Pamela von Sabljar är en av skribenterna på vår blogg.

Visa föreläsningar med Pamela von Sabljar

  Pamela von Sabljar föreläsning

  Det du borde fått lära dig i skolan

  • Samhället förändras. Snabbt. Det blir allt mer sammankopplat, komplext, oförutsägbart och mångtydigt. Har du det som behövs för att vara en del av det nya samhället?
  • Vi har det, utifrån sett, bättre än någonsin. Ändå ökar den psykiska ohälsan bland unga och stressen bland de vuxna på arbetsplatserna runt om i landet. Vad är problemet? Hur ska vi lösa den nya sortens utmaningar vi står inför?
  • Ta del av en inspirerande Pamela von Sabljar föreläsning med storytelling, praktiska övningar och konkreta verktyg som gör att du, din arbetsgrupp eller hela din organisation ska kunna skapa ett medvetet, rakt, ärligt och medmänskligt förhållningssätt som frigör potential. Pamela von Sabljar förmedlar praktiska perspektiv och nya insikter kring hur verklig samhällsutveckling börjar med personlig utveckling.
  • Föreläsningen kan skräddarsys för både enskilda personer, grupper eller hela verksamheter som vill frigöra potential hos sig själva och andra.
  • Längd: 45 minuter till en heldag

  Pamela von Sabljar föreläsning

  Ett större liv – från att veta till att göra

  • Forskningen har många svar på våra behov, men hur gör man för att stänga glappet mellan information och våra drömmar om ett större liv till att faktiskt leva ett större liv?
  • Pamela von Sabljar är en äkta “gapfinder” som har ägnat de senaste tjugo åren av sitt liv åt att inspirera och utbilda människor inom de beteendeförändringar som krävs för att kunna leva ett större liv. Hennes huvudfokus har alltid varit att finna mekanismerna bakom att ”walk the talk”, alltså att gå från ord till handling.
  • Föreläsningen varvas med praktiska övningar och engagerande storytelling som skräddarsys efter dina önskemål och behov.
  • Längd: 45 minuter till en heldag
Pamela von Sabljar föreläsning

Pamela von Sabjlar introduktion

Visa föreläsningar med Pamela von Sabljar

Referenser

Ett möte med Pamela är ett möte med insikt. Hon hjälper dig att se nya perspektiv. Ett möte med Pamela är som ett äventyr!

Annelie Pompe, äventyrare och föreläsare

Talare

Pamela von Sabljars framträdande på temat "Ett större liv - från att veta till att göra" var en fantastisk upplevelse. Det som genererade min uppskattning var balansen mellan framförande och budskap. Det kan vara en hårfin skillnad mellan respektlöst utlämnande och kärleksfullt exemplifierande, att använda sig av sig själv och sin familj som exempel. Det är ofta svårt att hålla rågången mellan uppriktig personlighet och billigt pöbelfriande när man kryddar språket med svordomar och sexuella anspeglingar. Detta klarar Pamela inte bara med glans utan utför det på ett sätt som manar till mångas efterföljd. Budskapet, som ytterst är frågor filosofer och beteendevetare brottats med så länge dessa dicipliner funnits, och därför väl får anses tillhöra våra eviga frågor, bryts ned i sina beståndsdelar. Detta utan att banalisera eller överförenkla. För att därefter på ett metodiskt och därmed lättförståeligt sätt foga tillsammans, del för del till en helhet. Från tes till syntes. Jag har bara upplevt en mer koncentrerad och eftertänkansvärd performance tidigare, och det var ett föredrag av Moder Teresa när hon på ett internationellt ledarskapsseminairum sammanfattade begreppet ledarskap. "Do you know your employees?" Lång dödstyst paus, följt av "Do you like them?" Pamela har en unik kombination av egen stil OCH ett andeläget budskap, förpackat och framfört på ett MYCKET tilltalande och reflektionsskapande sätt.

Jörgen Hansson, Helsingborg

Åhörare

Det är otroligt att bevittna Pamelas förmåga att utmana gamla tankemönster. Hon ger näring åt tanken att vi alla har möjlighet att följa riktningen av våra drömmar och bli hjälten i vår egen historia. Detta gör Pamela till en av Sveriges viktigaste inspirerande talare.

Victor Ganguly, social entreprenör

Talare

There are many things that I appreciate in working with Pamela. She has got an extraordinary skill of seeing the maximum potential in every person and guiding them into realising their full potential. When working with groups Pamela's skill in holding the energy of the group, building a comfortable environment and breaking down barriers is very useful. She creates communication and bonds between people with ease. If there are conflicts she'll guide the conflicting parts into a solution. When I want an organisation to take the next step, Pamela is my first choice to consult.

Richard Gustafsson, Forza of Sweden

Forza of Sweden

Pamela is one of a kind when it comes to leading a process in groups. One thing I know about Pamela is that she sees the small details and what's going on in a large group, which means that she catches almost everyone. Pamela has been a great mentor for me and has helped me to build an organization that can handle events with over a thousand people today. It's the small moments that can make a huge impact in myself and my team.

Filip Ljungberg, Air Wipp Academy

Air Wipp Academy

Föreläsningen var jättebra och givande och gav en riktig pepp.Det var väldigt intressant med Pamela och hennes ”inledning” till föreläsning om självledarskap och motivation. Pamela von Sabljar var en god stämningshöjare och flera riktigt tänkvärda utlåtande att bära med sig. Ska skriva ner dessa rent för att ha de med mig.

Sofia Werner Hallgren

Länsstyrelsen
1. november 2017

Ett samtal i taget

Tittar på mobilen och ser ett sms från sonen. ”Kan vi prata imorgon kl. 06.00?” och ett gäng emojis i form av får. Jag känner glädjen i bröstet och hör min tanke där jag konstaterar att så är det att ha en son som är fårbonde. Då är 06.00 en naturlig tid för samtal. Tur […]

Läs mer
27. september 2017

Förlorat en tävling men vunnit ett val

”Jag saknar dig mindre och mindre. Det kommer annat emellan och det är bra.” Ibland undrar jag, när sorgen omfamnar mig, om jag någonsin kommer bli hel igen eller om sorgen för alltid kommer att vara en del av mig. Ser ditt leende, hör ditt skratt, känner ditt andetag. Längtan efter dig finns i hela […]

Läs mer
4. september 2017

Fuck perfektion!

Jakten på att vara bra, att vara rätt, att vara tillräcklig är en av människans stora illusioner. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra: “jag trodde du alltid var glad” – nej, så klart inte! Det att jag ofta känner stark livslust, glädje och lycka är för att mitt fokus i stora […]

Läs mer
12. augusti 2017

Ledarskap – ett föräldraperspektiv (del 3 av 3)

I tidig morgonstund böjer jag mig ner för att pussa kärleken hejdå innan jag går. Våra läppar möts, sömndrucken märker hen att jag är på väg att lämna. – Stannar du inte på frukost? Jag svarar nej. Ett ilsket ljud hörs från hen. Promenerar mot bilen och mobilen ringer. Hör dotterns röst och hur hon […]

Läs mer
30. juni 2017

Ledarskap – ett föräldraperspektiv (del 2 av 3)

Jag står mitt emot min älskade dotter. Ilska, ledsamhet och frustration sprutar ur henne. Samma känslor finns i mig. Hon är arg på livet, sig själv, på oss – hennes föräldrar. Jag hör hennes ord, hur hon i olika former klär meningarna i olika skepnader där det återkommande mantrat mellan raderna är att hon är […]

Läs mer
12. juni 2017

Ledarskap – ett föräldraperspektiv (del 1 av 3)

Det där ögonblicket när vi står och tittar på vårt sovande barn och kärleken sköljer över oss. Så stark att det nästan känns omöjligt att inte gå fram och skaka liv i ungen. Det tror jag är ett ögonblick som de flesta föräldrar känner igen sig i. Ett ögonblick som både är fyllt med kärlek, men […]

Läs mer
Visa föreläsningar med Pamela von Sabljar
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pamela von Sabljar

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Pamela von Sabljar
Pamela von Sabljar

5 av 5 stjärnor

Ett möte med Pamela är ett möte med insikt. Hon hjälper dig att se nya perspektiv. Ett möte med Pamela är som ett äventyr!

Annelie Pompe, äventyrare och föreläsare - Talare Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Pamela von Sabljar