Laddar innehåll ...

Pamela von Sabljar - Inspiratör, motivatör och tankeväckare

Pamela von Sabljar

Inspiratör, motivatör och tankeväckare

Pamela von Sabljar är en motivatör och inspiratör i toppklass. Med ärlighet och en avväpnande humor går hon rakt på sak, rakt in i dina innersta gömmor. Där hittar hon drömmarna som gömts undan lite för länge och öppnar upp sinnen och hjärtan som har stängts lite för hårt. Boka en inspirerande föreläsning med Pamela von Sabljar här hos Athenas och få tillbaka gnistan, handlingskraften och huvudrollen i ditt eget liv!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En föreläsning med Pamela von Sabljar är en energignista, en inspirationsboost och ett lyckopiller utan biverkningar. Förmågan att kontrollera din inre värld kommer att uppfylla dig med en känsla av frihet och frigöra energi som kan omsättas till handlingskraft både i livet, på jobbet och i verksamheten.

“Allting börjar och slutar med dig.” Pamela von Sabljar förklarar vad hon menar med detta och visar hur det hänger ihop med både frihet, lugn och framgång. Med fingertoppskänsla läser hon av publiken och skapar en spännande dialog som både underhåller, inspirerar och väcker nya tankar som kan användas till att skapa konkreta resultat både privat och på jobbet.

Pamela von Sabljar har 20 års erfarenhet av beteendevetenskap, ledarskap och personlig utveckling. Genom sina föreläsningar och utbildningar har hon inspirerat och motiverat tiotusentals medarbetare, ledare, pedagoger och ungdomar över hela Sverige till ökad medvetenhet.

Medvetenhet handlar för Pamela von Sabljar om insikten om att allting börjar och slutar med dig. Allt du upplever händer nämligen inne i din egen kropp. Du kan inte kontrollera vad som händer utanför kroppen, men det som händer inne i dig – det har ingen annan än du makten över. Tillsammans med Pamela von Sabljar lär vi oss olika forsknigsbaserade tekniker för att reagera på händelser och känslor på ett smartare sätt för att kunna forma en verklighet som lyfter oss.

Föreläsningarna passar såväl offentliga som privata verksamheter, skolor, föreningar och som ett inspirerande inslag på nästa kickoff. Du kan boka Pamela von Sabljar hos oss på Athenas!

Vill du veta mer om Pamela von Sabljar och hennes föreläsningar? Läs vår intervju här!

Pamela von Sabljar är en av skribenterna på vår blogg.

  Det du borde fått lära dig i skolan

  • Samhället förändras. Snabbt. Det blir allt mer sammankopplat, komplext, oförutsägbart och mångtydigt. Har du det som behövs för att vara en del av det nya samhället?
  • Vi har det, utifrån sett, bättre än någonsin. Ändå ökar den psykiska ohälsan bland unga och stressen bland de vuxna på arbetsplatserna runt om i landet. Vad är problemet? Hur ska vi lösa den nya sortens utmaningar vi står inför?
  • Pamela von Sabljar har jobbat med att frigöra potential på många olika sätt: genom sina samhällsprojekt, kurskoncept, konceptutvecklingar, faciliteringar under grupprocesser, genom sina böcker och sina föreläsningar. Hon hjälper dig att frigöra din potential och bli en person som agerar i linje med det du innerst inne tycker är viktigt, trots livets vardagliga utmaningar och oförutsedda händelser.
  • Ta del av inspirerande storytelling, praktiska övningar och konkreta verktyg som gör att du, din arbetsgrupp eller hela din organisation ska kunna skapa ett medvetet, rakt, ärligt och medmänskligt förhållningssätt som frigör potential. Pamela von Sabljar förmedlar praktiska perspektiv och nya insikter kring hur verklig samhällsutveckling börjar med personlig utveckling.
  • Föreläsningen kan skräddarsys för både enskilda personer, grupper eller hela verksamheter som vill frigöra potential hos sig själva och andra.
  • Längd: 45 minuter till en heldag

  Ett större liv – från att veta till att göra

  • Forskningen har många svar på våra behov, men hur gör man för att stänga glappet mellan information och våra drömmar om ett större liv till att faktiskt leva ett större liv?
  • Pamela von Sabljar är en äkta “gapfinder” som har ägnat de senaste tjugo åren av sitt liv åt att inspirera och utbilda människor inom de beteendeförändringar som krävs för att kunna leva ett större liv. Hennes huvudfokus har alltid varit att finna mekanismerna bakom att ”walk the talk”, alltså att gå från ord till handling.
  • Föreläsningen varvas med praktiska övningar och engagerande storytelling som skräddarsys efter dina önskemål och behov.
  • Längd: 45 minuter till en heldag
Kunder som har upplevt föreläsningar med Pamela von Sabljar

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden