Laddar innehåll ...

Michael Saliba föreläsning - nätverkande och entreprenörskap

Michael Saliba

Michael Saliba är nätverksguru, framgångsrik entreprenör och en av Sveriges största influencers

Michael Saliba har med sitt engagemang på LinkedIn och sociala medier skapat ett nätverk med över 30.000 kontakter, och hans initiativ har i dagsläget lett till att 400 människor fått jobb. Michael Saliba är entreprenör, influencer, föreläsare och inspiratör nu aktuell med boken ”Du kommer aldrig bli nåt”. Boka en spännande och inspirerande Michael Saliba föreläsning idag hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Michael Saliba startade #LinkedInSalibaChallenge för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. Det blev minst sagt succé och idag har nätverket över 30.000 kontakter, och utmaningen har lett till att över 400 människor fått jobb. Michael Saliba är en av Sveriges största influencers och han brinner för att hjälpa och inspirera människor att nå och följa sina mål.

Michael Saliba har en bakgrund som säljare och försäljningschef och är idag mentor, föreläsare, inspiratör och entreprenör. Med sitt genuina intresse för att inspirera slår hans föreläsningar an en ton i lyssnaren som garanterat kommer vara till hjälp på vägen mot framgång. Han är nu aktuell med boken ”Du kommer aldrig att bli nåt” där han berättar om sin egen livsresa, och hur han nått sin framgång trots motgångar och bakslag.

En Michael Saliba föreläsning ger dig:

  • Konkreta tips och råd kring nätverkande och entreprenörskap
  • En inspirerande och motiverande föreläsning med en av Sveriges största influencers

MoReVa (Motivation, Result, Value) är Michael Salibas koncept och ledord för framgång och mening. Med detta lade han grunden för utmaningen på LinkedIn som blivit viral och enormt framgångsrikt. Detta, och mer, går en Michael Saliba föreläsning igenom för att hjälpa andra att hitta motivation och inspiration i arbetsmarknaden och livet.

Boka en inspirerande Michael Saliba föreläsning idag hos oss på Athenas!

Foto: Sören Vilks

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden