Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

En resa genom jordens natur- och kulturliv i multimediaform

Mattias Alexandrov Klum

Mattias Alexandrov Klum

Mattias Alexandrov Klum är en internationellt erkänd fotograf som bland annat använder sitt konstnärskap för att uppmärksamma hotade arter, miljöer och minoritetsgrupper.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mattias Alexandrov Klum

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Klimatförändringar, utrotningshotade arter och etniska minoriteter – det är ämnen som är lika aktuella som de är svåra. Många föreläsare pratar vanligtvis om dessa ämnen med någon form av kombination mellan forskning och personliga erfarenheter. Ofta är det precis det man eftersöker, men de som vill få ett unikt perspektiv bör se över Mattias A. Klums multimediaföreläsning.

Han är en mycket efterfrågad föreläsare både i Sverige och utomlands. Han har bland annat talat till IKEA, Kungliga slottet, WWF, National Geographic Society och American Express. Föreläsningarna kan fokusera på ett visst ämne eller skräddarsys utifrån dina önskemål.

Där ska du boka Mattias Alexandrov Klum

  • Mattias A. Klum är en internationellt prisad fotograf som använder flera medium under sina föreläsningar, vilket skapar en dynamisk och helt unik berättelse om vår världs utmaningar idag.
  • Passar alla typer av människor, oavsett ålder och befattning. Dels på grund av att Mattias är en naturlig talare, men också för att han är anpassningsbar och gärna jobbar tillsammans med dig för att skräddarsy innehåll till publik.
  • Svåra ämnen tas upp med fantastisk energi och entusiasm. Upplevelsen fängslar och får en att verkligen tänka till.

Mattias intresse för fotografering började som liten pojke och har fortsatt genom hela hans liv. Genombrottet kom 1997 då hans naturbilder publicerades i National Geographic Magazine för första gången. Då var han 23 år och bland de yngsta fotografer som fått sina bilder publicerade i tidningen. Han har därefter fortsatt leva på fotografering, men har också filmat och regisserat flera filmer och tv-program.

Det är ingen tvekan om att hans bilder står för sig själva, men tillsammans med av hans unika berättarteknik och dynamiska användning av media når bilderna en helt ny nivå som bara kan upplevas på plats under hans föreläsningar. Recensioner har beskrivit hans föreläsningar som inspirerande, energiska och unika.

Föreläsningarna bjuder på en resa genom hela världen och ämnen som behandlas är bland annat hälsa, förändring, hållbar utveckling och kommunikation. Han föreläser också om motivation, ledarskap och kreativitet. Han har färdiga föreläsningar med tydliga teman, men kan som sagt anpassa innehållet om så önskas. En röd tråd genom hans tal och bilder visar hur inspirerande och fantastiska våra olika kulturer, växter och djur är, och hur viktigt det är att ta till vara på detta.

Tillsammans med Johan Rockström gav han också ut boken ”Vår tid på jorden” 2012, som slog igenom internationellt. Förordet är skrivet av USA:s tidigare president Bill Clinton.

Visa föreläsningar med Mattias Alexandrov Klum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mattias Alexandrov Klum

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mattias Alexandrov Klum