Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Mats Petersson - Hälsocoach och inspiratör
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mats Petersson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hälsocoachen och inspiratören Mats Petersson är en föreläsare du ska vända dig till när du behöver effektivisera och stärka din hälsa, ditt företag samt dina resultat. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!  

Att prestera på topp har inget med ålder att göra. Alla, oavsett ålder, kan överträffa önskvärda resultat och Mats Petersson är föreläsaren och coachen som berättar hur. Det är främst en fråga om att hitta en balans mellan psyke och kropp, att ha en förståelse för hur dessa samverkar och skapar förutsättningar för ditt välmående.

Mats Petersson har studerat näringslära och fysiologi. Han är också utbildad inom KBT. Kombinationen av utbildningar och hans eget hälsokoncept har gjort Mats Petersson till en ofta anlitad coach i svenskt idrottsliv. Tre Kronor, golfproffs och det alpina landslaget är bara några av de lag och former av idrottare som konsulterat honom.

Några av de saker Mats Petersson i regel pratar om är näring, sömn samt kondition och hur dessa tre aspekter påverkar din prestationsförmåga. Genom att visa hur kroppen fungerar och förklara varför den krånglar när du inte tar hand om den som du ska, ger han dig verktyg till att själv lägga grunden för kroppslig balans och välmående.

Tack vare hans perspektiv på prestation vänder sig många företag till Mats Petersson när de vill ha råd om och tips på hur de kan få sina medarbetare att prestera bättre. En organisation vars medarbetare inte anstränger sig till fullo tappar i resultat. Därför är det viktigt att du hittar vägar till att effektivisera din verksamhet.

Visa föreläsningar med Mats Petersson

  Välkommen upp i vuxen ålder

  • I den här föreläsningen berättar Mats Petersson hur du, oavsett, ålder ska gå tillväga för att få en god fysik och ett rikt liv. Att må bra och ha kul har ingen övre åldersgräns!

  Du kan bli bäst i världen

  • Här får du veta mer om vad din kropp behöver för att hjälpa dig prestera max i såväl privat- som i yrkesliv.

  Orka vara ledig

  • Hur kan du förbättra dina resultat samtidigt som du unnar dig mer ledigt och en meningsfull fritid? I den här föreläsningen delar Mats Petersson med sig av knepen bakom ökad glädje, kreativitet och prestation.

  Peak Performance

  • Denna föreläsning handlar om hur du genom att tänka på näring, sömn och kondition kan skapa balans i både din kropp och tillvaro liksom höja din prestationsförmåga.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mats Petersson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mats Petersson