Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Få verktygen att förbättra din inre hälsa och öka livskvaliteten

Mats Billmark

Mats Billmark

Mats Billmark är föreläsare och författare, och behandlar ämnen som relaterar till hälsa, sömn och stress. Hans bok "Lär dig leva nu" är fylld av skratt, gråt och handfasta råd till ett bättre liv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mats Billmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste utgåvan av boken ”Lär dig leva nu” har undertiteln ”Boken som förbättrar ditt liv”. Byt ut ordet boken mot föreläsningen, så får du ett bra hum om vad temat i Mats Billmarks föreläsningar är. Föreläsningen lämpar sig för dem som lider av inre stress eller oro, men också till anhöriga och människor som är intresserade av hälsa och välbefinnande.

Billmark har själv erfarenhet av ångest och stress. Han presenterar verktygen som hjälpte honom att hantera och komma över det. Du får med andra ord konkreta strategier för att komma till rätta med stress utifrån dina egna förutsättningar.

Därför ska du boka Mats Billmark

 • Han har personlig erfarenhet av stress, oro, ångest, sömnbrist och utbrändhet. Hans verktyg och tekniker för att förbättra hälsan och komma tillrätta med stress baseras med andra ord i verkligheten.

 

 • Mats Billmark berättar många historier, tagna från verkligheten, som kan frambringa både skratt och tårar. Även om oro och stress inte är ett problem för alla, är det alltid en underhållande och lärorik föreläsning.

 

 • Få konkreta strategier och råd för att ta itu med den inre ohälsa som kommit att bli en folksjukdom i Sverige.

Att leva i nuet låter ibland som en klyscha. Men det är otroligt viktigt för att råda bot på oro och stress. När Mats Billmark pratar om att leva i nuet i sina föreläsningar, talar han om att vara medveten och närvarande för det som händer i ditt huvud precis just nu. Att stöta bort obehagliga tankar kan kännas som en bekväm utväg för stunden, men det är aldrig en lösning på lång sikt.

Mats Billmark berättar också om vikten av att faktiskt acceptera att man får jobbiga tankar ibland. Det är inget konstigt eller fel, utan snarare tecken på att man är människa. Men när tankarna inte försvinner och fastnar i en tankeloop utan utväg, påverkar det din hälsa, ditt arbete och ditt familjeliv. Att ta sig ur det kan kännas svårt, men med konkreta verktyg får åhörarna en bra start och rätt förutsättningar att komma tillrätta med problemen.

Sömn och sömnproblem är också aspekter som tas upp under Billmarks föreläsningar. Sömnen är en vital del i allt vi gör och tänker. Även här delar Billmark med sig av vad sömnproblem kan grunda sig i och ger handfasta tekniker för bättre och djupare sömn. Föreläsningarna är värdefulla för alla typer av människor, oavsett ålder eller kön.

Visa föreläsningar med Mats Billmark
Mats Billmark - föreläsningar

Mats Billmark håller föreläsningar med utgångspunkt i hans bok ”LÄR DIG LEVA: Mindre stress – Mer närvaro” De berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och att förändring är ett måste om du inte är tillfreds med ditt liv.

På ett enkelt och tydligt sätt förklarar de varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv.

  Skicka en oförpliktande förfrågan på Mats Billmark

  Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Eller ring till oss på

  Tfn: 031 38 37 000

  Föreläsningsämnen med Mats Billmark