Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Martina Haag - Författare och skådespelare
Skicka en oförpliktande förfrågan på Martina Haag

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Martina Haag är författaren som länge delat med sig av sina inspirerande berättelser om hur hon gjort bort sig på olika vis, men alltid landat på fötterna. För ett par år sedan upplevde hon sin största prövning hittills. Boka en föreläsning med Martina Haag för att ta del av motiverande berättelser om hur man tar sig ut på andra sidan livets små och stora prövningar - starkare, lyckligare och med ett rikare liv!

Martina Haag har alltid många järn i elden. Samtidigt som hon uppfostrat fyra barn har hon producerat böcker, filmmanus och krönikor i en rasande fart. När hon inte skriver står hon på scenen som skådespelade eller föreläsare, eller så drar hon på sig sina färgglada löparskor för en uppfriskande springtur. Snacka om en som har lärt sig att vardagspussla!

Martina Haag började sin skådespelarkarriär efter att ha gått på Calle Flygare Teaterskola. Hon har medverkat i produktioner som ”Percy tårar”, ”Adam & Eva”, ”Heja Björn” och ”Glada hälsningar från Missångerträsk”. I filmen ”Underbar och älskad av alla” (2007) spelar hon huvudrollen. Och inte nog med det – det var hon som skrev boken!

Martina Haag var 39 då hon debuterade som skribent och har sedan dess gett upphov till flera krönikor, bland annat i Aftonbladet, Elle och Mama. År 2004 publicerades hennes första krönikesamling ”Hemma hos Martina”. Hon har tilldelats utmärkelser som ”Årets mamma” och ”Årets krönikör” och vunnit ”Topphälsas stora hälsopris”.  År 2012 vann hon till och med det uppskattade tv-frågesportprogrammet ”På spåret” tillsammans med Erik Haag.

Förra året utkom boken ”Det är något som inte stämmer” (2015). I denne skildrar Martina Haag hur en partner i hemlighet har träffat en annan och hur insikten om detta sakta genom små, subtila tecken klarnar hos den andra tills bubblan spricker. Boken är baserad på hennes egna erfarenheter av vad hon upplevde då hennes långa äktenskap nådde vägs ände.

Martina Haag har lärt oss att det är OK att skämma ut sig, att få löparambitioner som soffpotatis och att det går att balansera karriär med familjeliv. Nu sitter hon också på värdefull kunskap om hur man kommer ut på andra sidan av en stor livskris. Med lika delar glädje, humor och allvar delar Martina Haag sina breda livsvisdomar!

Foto: © Anna-Lena Ahlström

Visa föreläsningar med Martina Haag

  Heja heja – alla kan springa!

  • Från latmask till löpare. Det här en rolig inspirationsföreläsning som till och med kan peppa den lataste soffpotatisen till att vilja börja springa.
  • Denna föreläsning, och boken med samma namn, har blivit mycket populär och gett många en välbehövlig spark i baken mot ett hälsosammare och mer aktivt liv.

  Balans i livet – om mod och att våga kasta sig ut

  • Hur går man egentligen från värsting till världsbäst och varför börjar livet efter 40, 50 eller varför inte 70?
  • Martina Haag talar om konsten att hantera rollen som fyrabarnsmamma och samtidigt ha tid för vänner, skapa karriär och förverkliga sig själv och sina drömmar. Om att våga ta risker och hur man skaffar sig modet att våga leva det liv man faktiskt vill.
  • Hon uppmuntrar att trotsa alla rädslor och komma ut på andra sidan som en lyckligare och starkare människa.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Martina Haag

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Martina Haag