Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Identitet och mångfald i en humoristisk förpackning

Martin Lagos (foto Marko Holmgren) - komiker

Martin Lagos

Komiker och ståuppare med humoristiska föreläsningar om identitet, fördomar och kulturella skillnader.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Martin Lagos

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

På kort tid har Martin Lagos etablerat sig som en ståuppare att räkna med. I både sin komik och i sina föreläsningar snackar han gärna om frågor som rör identitet och kulturell mångfald, högst aktuella ämnen. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!  

Redan som 25-åring fick Martin Lagos karriär en rejäl skjuts framåt när han började med standup. Det dröjde inte länge förrän han även började skriva egna shower, manus till TV-program, t.ex. ”Pensionärsjävlar” på Kanal 5, och medverka i såväl TV som i radio.

Martin Lagos är intresserad av frågor som rör politik, identitet och kulturell mångfald. Han har bl.a. varit val- och omvärldsanalytiker och specialintressena är något som han gärna föreläser om.

Den karriärresa han gjort sträcker sig från en dröm om att få bli komiker och att uppträda på ett par av Sveriges hetaste standupscener – RAW och Norra brunn (!) – till att utnämnas till ”Årets bästa nykomling” 2011 och att hamna på den vita duken.

2014 gjorde Martin Lagos skådespelardebut i Ben Stillers film ”The Secret Life of Walter Mitty”. Samma år hade han sin egen show ”Stolthet och fördom”. I showen belyste han identitetsfrågor, vem man vill vara och hur andra ser på en.

Just dessa frågor lyfter Martin Lagos i sina föreläsningar, som du f.ö. kan boka hos oss på Athenas. Han snackar också om de högst aktuella ämnena nationstillhörighet, fördomar och kulturell mångfald. Föredragen, med en touch av show, består av angelägna ämnen i en humoristisk förpackning. Hör honom skämta loss på svenska – eller varför inte på spanska? Martin Lagos talar båda språken lika väl.

Foto: Marko Holmgren

Visa föreläsningar med Martin Lagos

    Jag är inte min nation

    • Behöver man verkligen vara stolt för att känna sig som hemma och som en del av ett samhälle?
    • Martin Lagos talar om identitet och kulturella skillnader, om att försöka vara duktig och fördomsfri men hur det också kan bli fel när man försöker för mycket.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Martin Lagos

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Martin Lagos