Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Mårten Andersson

Mårten Andersson

Ståuppare, komiker och entreprenör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Andersson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mårten Andersson är en av Sveriges kändaste ståuppkomiker. Genom sin RAW Comedy Club har han lagt grunden till en ny era inom svensk komik och komedi. Förutom att vara rolig är han en hejare på att drilla folk till att leva livet. Hans vågade nysatsning - den helnyktra nattklubben SOBER - har även den blivit en succé. Boka en föreläsning med Mårten Andersson hos oss på Athenas!

Mårten Andersson är ett av Sveriges mest kända ansikten inom komik och komedi. Förutom att själv vara ståuppare driver han komediklubben RAW Comedy Club i Stockholm. Här samlas ståuppare från såväl Sverige som från andra länder för att bjuda på fräcka, träffande skämt och härliga skratt. Mårten Andersson agerar värd för RAW Comedy Club som numera är ett helt koncept. Du kan t.ex. se programmet med honom i spetsen och med samma namn som klubben på Kanal 5.

Det var på 1990-talet som Mårten Andersson fick sitt genombrott inom media. Han jobbade på den då hippa TV-kanalen ZTV som var en stor del av svensk populärkultur. Detta jobb varvade han med att bl.a. vara sportreporter på ”Radiosporten”. Under slutet av 1990-talet och tidigt 2000-tal gjorde Mårten Andersson också debut som komiker. Han är framför allt känd för sina kanske något provokativa tolkningar av Dr Alban, Mikael Persbrandt etc. i P3-programmet ”Pippirull”. År 2000 intog han även scenen på Norra Brunn, stället där många av Sveriges stjärnor inom komik och komedi föds.

Idag varvar Mårten Andersson ståuppande, showande, TV-deltagande, klubbdrivande och entreprenörskap med att föreläsa. Personlig utveckling och självkänsla är ämnen som ligger honom extra varmt om hjärtat. Eftersom han är komiker ut i fingerspetsarna kan du förvänta dig många med glimten i ögat-stunder och vassa reflektioner.

Visa föreläsningar med Mårten Andersson

  Minneslycka i stället för minneslucka

  • Är det någon på arbetsplatsen som alltid spårar ur när det är alkohol med i bilden? Känner du att du vill hjälpa, men vet inte hur? Då är den här föreläsningen som klippt och skuren för dig och ditt företag!
  • Mårten Andersson har 20 år av hårt festande bakom sig. Livet som tv-kändis och festprisse snurrade på allt snabbare till en sommarnatt då allt höll på att ta slut. Det var då beslutet om förändring kom. Det är en unik och personlig föreläsning som vi alla ändå kan känna igen oss i – kanske har någon på jobbet, någon hemma eller rentav du själv ett osunt förhållande till alkohol. Mårten Andersson ger en ökad förståelse om alkohol och hur vi kan bryta ett negativt mönster. Utan pekpinnar och med en fingertoppskänsla blandar han massor av humor med allvar när han talar om ett av vårt lands största hälsoproblem – alkoholen.
  • Längd: 45-60 min.

  Från en källare i Gamla stan till Jerry Seinfeld i Globen

  • Mårten Andersson är entreprenören som alltid vågat gå sin egen väg. Han har kallats PR-geni och det verkar som om allt han rör vid blir till guld. Han grundade RAW Comedy Club i en liten källare i Gamla stan, och några månader senare sålde han ut Globen med Jerry Seinfeld. Han var dessutom hjärnan bakom det första skivkontraktet till Sean Banan, som nu är en riktig superstjärna bland de unga. Mårten Anderssons senaste projekt är den helnyktra nattklubben SOBER, som har uppmärksammats världen över – till och med av talkshowstjärnan Conan O’Brien.
  • Den här inspirerande föreläsningen handlar om att våga tänka själv, och våga testa, även om ingen annan tror på en. Det bjuds på smarta tips för hur man lyckas skapa PR och hype kring sitt varumärke i ett allt högre mediabrus. Allting är möjligt! Dessutom får vi följa med bakom kulisserna i Mårten Anderssons dryga 20 år i underhållningsbranschen. Kanske bjuds det rentav på skvaller om världsstjärnor, komiker och andra som Mårten stött på under sin långa karriär!
  • Längd: 45-60 min.

  YOLO – du lever bara en gång

  • Du lever bara en gång. Eller det vet du ju egentligen inte… men det liv du lever nu är i alla fall en engångsgrej. Då är det väl lika bra att du gör livet till något alldeles extra? I denna föreläsning – och naturligtvis skrattfest – talar Mårten Andersson om vikten av att du utmanar dig själv och går utanför din s.k. ”comfort zone”. Att göra detta innebär nämligen att du vässar din självkänsla – vågar tro på dig själv – och tar för dig av livet. Ingen annan än du kan göra det åt dig. Mårten Andersson ger handfasta tips och tricks på hur du får bättre självkänsla och lever livet fullt ut – YOLO!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Andersson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mårten Andersson