Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Målsättning och motivation på arbetsplatsen såväl som i hemmet

Malin Ewerlöf föreläsning

Malin Ewerlöf

F.d. elitidrottare Malin Ewerlöf föreläser om att bygga upp sin mentala styrka för livets alla aspekter och utmaningar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Malin Ewerlöf

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Malin Ewerlöf, tävlingslöpare och mästare, har under många år tränat på att sätta mål och motivation. Hon delar gärna med sig av sina erfarenheter från såväl sin idrottskarriär som från livet självt. För så är det med målsättning och mental träning att detta avspeglar sig i allt som har med livet att göra. Du kan boka en Malin Ewerlöf föreläsning hos oss på Athenas.

De många åren som tävlingslöpare har gett Malin Ewerlöf kraftfulla redskap: målsättning och motivation. Under en Malin Ewerlöf föreläsning visar hon varför att sätta mål och att öva upp sin mentala styrka är grundläggande för alla livets aspekter. Dessa förmågor avspeglar sig i allt från hur du hanterar dina sysslor på arbetet till hur du beter dig därhemma.

Malin Ewerlöf har gjort sig känd som en av Sveriges bästa löpare. Hon har bärgat inte mindre än 24 SM-guld och satt flertalet rekord i svenska mästerskap och tävlingar.

Hälsenorna på Malin Ewerlöf sargades p.g.a. löpningen och tävlandet, därför valde hon att sluta tävla i löpning 2002. Hon tränar dock massor, och är engagerad i frågor som rör livet, träning och hälsa. Malin Ewerlöf är t.ex. en av författarna bakom boken ”Bli en bättre löpare med Malin Ewerlöf” och har medverkat i flera TV-produktioner såsom ”Superstars” och ”Superstars celeb” på TV3 samt ”Mästarnas mästare” på SVT. Förutom detta föreläser hon flitigt, och du kan boka en Malin Ewerlöf föreläsning hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Malin Ewerlöf

  Malin Ewerlöf föreläsning

  Balans i livet

  • Träning har alltid hjälpt Malin Ewerlöf att orka med allt i hennes vardag, att rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi. Med utgångspunkt från hennes över 20 år långa karriär som elitlöpare berättar Malin hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig till att få in träning i din vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande till något positivt.
  • En inspirerande och motiverande föreläsning om att hitta balans i livet och hur träning kan vara ett fantastiskt redskap för att bli bukt med stress och oro.

  Malin Ewerlöf föreläsning

  Löpträning

  • Alla kan inte ha som mål att bli världsmästare i löpning. Däremot är det viktigt för alla att ha en bra kondition för att orka med en allt tuffare vardag.
  • Detta är en föreläsning med Malin Ewerlöf om löpning, träning, hälsa, mål och motivation.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Malin Ewerlöf

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Malin Ewerlöf