Laddar innehåll ...

Magnus Lindkvist - Trendspanare och futurolog

Magnus Lindkvist

Trendspanare och futurolog

Vanliga framtidsprofeter talar bara om framtiden som en fortsättning av nutiden. Vi får sällan höra något verkligt nytänkande, utan bara en smygtitt på nästa säsongs redan säkra trender. Trendspanaren och framtidsanalytikern Magnus Lindkvist utmanar allt vi trodde att vi visste om framtiden. Han vänder på vårt sätt att tänka och får oss att se nutid och framtid i ett helt nytt ljus. Boka en omvälvande föreläsning!


Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Magnus Lindkvist är en futurologist och trendspotter, vilket innebär att han söker, hittar och förmedlar världens allra senaste trender. I sina föreläsningar tar han upp ämnen som trender, omvärldsanalys och visar hur du kan använda dig av kunskap om framtiden både privat och på jobbet.

Efter studier vid UCLA och Handelshögskolan i Stockholm har Magnus Lindkvist länge varit aktiv i bland annat TED (Technology, Entertainment & Design), ett amerikanskt trendseminarium som ordnar konferenser med några av världens skarpaste hjärnor. Han föreläser världen över och är författare till fem böcker, däribland “Everything We Know is Wrong” och “Minifesto”. Samtliga böcker har översatts till ett tiotal språk, från kinesiska till tyska.

Magnus Lindkvist har en licens att störa. Alla företagare fokuserar, de fokuserar så hårt att de blir närsynta, och det är här störandet kommer in i bilden. Genom sina föreläsningar ruskar Magnus Lindkvist om i vårt fokus och får oss att höja blicken. Han lägger upp lösningar för att kunna fokusera här och nu, men att också integrera ett ännu mer långsiktigt tänkande, bland annat i form av mer långsiktig belöning. Då går det att vara beredd om – eller snarare när – oväntade förändringar dyker upp.

Likt en skicklig akupunktör hittar Magnus Lindkvist precis de rätta punkterna för att få något att hända. Med denna “intellektuella akupunktur” löser han upp stelheter och får igång blodflödet igen. Ibland märker du effekten direkt, ibland kommer den först efter en stund. Akupunkturnålarna består av en ekonoms grundliga kunskap, en journalists nyfikenhet och en inre rockstjärna som längtar efter att få trollbinda sin publik.

Om du också vill sätta igång nya tankeprocesser kan du boka en föreläsning med Magnus Lindkvist. Då har du automatiskt gett honom licens att störa och gett publiken en uppfriskande och inspirerande upplevelse!

    Föreläsningar med Magnus Lindkvist

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Magnus Lindkvist. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden