Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Se in i och planera framtiden tillsammans med futurologen och trendspanaren

Magnus Lindkvist föreläsning - Hur vi skapar framtiden

Magnus Lindkvist

Sveriges främsta framtids- och trendspanare med föreläsningar som förändrar ditt sätt att se på framtiden!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Lindkvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sedan tidigt 2000-tal har futurologen, framtids- och trendspanaren Magnus Lindkvist rest världen runt och hjälpt individer och organisationer att förstå framtiden, tänka i nya banor kring den tid som komma skall – och inse att ”framtid” inte är ett substantiv utan ett verb. Med snart tjugo års erfarenhet kan han gå in på djupet i organisationers specifika utmaningar och möjligheter. Boka en inspirerande och omvälvande Magnus Lindkvist föreläsning här på Athenas! 

Magnus är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har kombinerat sifferkunskapen med filmstudier på UCLA och journaliststudier på JMK, vilket genomsyrar hans föreläsningar och böcker. Han balanserar det mätbara med det fantasifulla, insikter om världsekonomins riktning varvas med anekdoter om hur Depeche Mode komponerade ”Enjoy The Silence.”

Framtiden har förändrats under det senaste årtiondet. Det brukade vara en ljus plats full av flygande bilar, solblänk i skyskrapor av glas och en enda stor, lycklig och välmående global familj som håller händerna. I dag föreställer vi oss i stället en brinnande planet full av jobbstjälande robotar, galna politiker och övergivna köpcenter. Det här är bakgrunden mot vilken vi – ledare, entreprenörer och, framför allt, människor – förväntas arbeta, drömma och bygga vårt nu. Frågan, och utgången för Magnus Lindkvists föreläsningar, är: hur? Magnus delar med sig av sina bästa och mest användbara insikter i de mentala verktyg vi kan använda oss av när vi tänker och planerar framåt.

Därför ska du boka en Magnus Lindkvist föreläsning:

  • Han är en av Sveriges främsta och en internationellt erkänd futurolog och trendspanare som kan hjälpa dig att se och planera inför framtiden
  • Med sin kännetecknade balans av akademisk disciplin och humor varvar Magnus kultur, ekonomi och politik med futurologisk insikt som sätter igång tankar och samtal fulla av ”ahhh”, ”haha” och ”aha!”
  • Låt dig bli inspirerad av Magnus föreläsning som både väcker nya tankegångar och ger dig en bättre förståelse för framtiden!

Magnus Lindkvist har under 20 års tid rest världen runt och inspirerat samt hjälpt människor att planera inför framtiden i egenskap som futurolog. Denna erfarenhet gör att hans föreläsningar inte bara blir en stor dos inspiration utan även ett användbart verktyg för att bygga en innovativ kultur, rekrytera framtidens arbetskraft eller öka konkurrenskraften i en morgondag som blir allt svårare att överblicka.

Magnus Lindkvist skriver även böcker om futurologi och trendspaning, och hans mest kända bok är ”Everything we know is wrong” från 2009 som på Svenska fick titeln ”Trendspanarens handbok”. Han har i sin forskning funnit att det vi kallar ”framtiden” egentligen borde ses som en slags aktivitet – att framtida – då morgondagen skapas av tankar, experiment och misstag snarare än av siande. Det finns ingen kristallkula i vilken vi kan urskilja ännu icke-inträffade händelser, men var och en av oss har en hjärna med vilken vi kan tänka, känna och planera. Framtiden är något vi gör.

Boka en inspirerande och omvälvande Magnus Lindkvist föreläsning om framtidens möjligheter och utmaningar här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Magnus Lindkvist

    Föreläsningar med Magnus Lindkvist

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Magnus Lindkvist. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Lindkvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Magnus Lindkvist