Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Se in i och planera framtiden tillsammans med futurologen och trendspanaren

Magnus Lindkvist föreläsning

Magnus Lindkvist

Sveriges främsta framtids- och trendspanare med föreläsningar som förändrar ditt sätt att se på framtiden!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus Lindkvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sedan tidigt 2000-tal har futurologen, framtids- och trendspanaren Magnus Lindkvist rest världen runt och hjälpt individer och organisationer att förstå framtiden, tänka i nya banor kring den tid som komma skall – och inse att ”framtid” inte är ett substantiv utan ett verb. Med snart tjugo års erfarenhet kan han gå in på djupet i organisationers specifika utmaningar och möjligheter. Boka en inspirerande och omvälvande Magnus Lindkvist föreläsning här på Athenas!  

Därför ska du boka en Magnus Lindkvist föreläsning:

 • Han är en av Sveriges främsta och en internationellt erkänd futurolog och trendspanare som kan hjälpa dig att se och planera inför framtiden
 • Med sin kännetecknade balans av akademisk disciplin och humor varvar Magnus kultur, ekonomi och politik med futurologisk insikt som sätter igång tankar och samtal fulla av ”ahhh”, ”haha” och ”aha!”
 • Låt dig bli inspirerad av en Magnus Lindkvist föreläsning som både väcker nya tankegångar och ger dig en bättre förståelse för framtiden!

Magnus är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har kombinerat sifferkunskapen med filmstudier på UCLA och journaliststudier på JMK, vilket genomsyrar hans föreläsningar och böcker. Han balanserar det mätbara med det fantasifulla, insikter om världsekonomins riktning varvas med anekdoter om hur Depeche Mode komponerade ”Enjoy The Silence.”

Framtiden har förändrats under det senaste årtiondet. Det brukade vara en ljus plats full av flygande bilar, solblänk i skyskrapor av glas och en enda stor, lycklig och välmående global familj som håller händerna. I dag föreställer vi oss i stället en brinnande planet full av jobbstjälande robotar, galna politiker och övergivna köpcenter. Det här är bakgrunden mot vilken vi – ledare, entreprenörer och, framför allt, människor – förväntas arbeta, drömma och bygga vårt nu. Under en Magnus Lindkvist föreläsning delar han med sig av sina bästa och mest användbara insikter i de mentala verktyg vi kan använda oss av när vi tänker och planerar framåt.

Magnus Lindkvist har under 20 års tid rest världen runt och inspirerat samt hjälpt människor att planera inför framtiden i egenskap som futurolog. Denna erfarenhet gör att hans föreläsningar inte bara blir en stor dos inspiration utan även ett användbart verktyg för att bygga en innovativ kultur, rekrytera framtidens arbetskraft eller öka konkurrenskraften i en morgondag som blir allt svårare att överblicka.

Boka en inspirerande och omvälvande Magnus Lindkvist föreläsning om framtidens möjligheter och utmaningar här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Magnus Lindkvist

  Magnus Lindkvist föreläsning

  Boka en Magnus Lindkvist föreläsning

  • 12% av din vakna tid ägnar du åt att tänka på framtiden, så varför gör vi inte något meningsfullt och konstruktivt av den tiden? Oavsett om du är företagare, medarbetare eller privatperson kommer Magnus att inspirera dig till ett bättre framtidstänkande.
  • Magnus talar inte om att vi ska bli mer optimistiska i vårt framtidstänkande utan i stället hur vi ska bli mer konstruktiva i vårt sätt att se på vår framtid. Med idéer från konstens, teknikens, vetenskapens och företagens värld kommer Magnus få dig att stanna upp, höja blicken och bli mer intresserad av din egen framtid.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus Lindkvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Magnus Lindkvist