Laddar innehåll ...

Magnus Betnér

Magnus Betnér

Komiker, samhällsdebattör och programledare

Magnus Betnér är en av landets mest populära komiker och samhällsdebattörer. Han har blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker och är hyllad på den internationella standupscenen. Ingen går säker för hans knivskarpa analyser, och han räds inte att föra fram starka åsikter och obekväma sanningar kryddade med satir. Inget är heligt!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Få är lika frispråkiga som Magnus Betnér. Han är en vass samhällskommentator som blandar politisk satir och kritisk granskning med humor. Återkommande teman i hans framträdanden är rasism, politik och religion – ämnen han tar upp med en stor uppriktighet, ofta präglat av en viss cynism. Han beskriver sig själv som liberal, och kan med sin raka attityd provokera, men också ge nya insikter som får oss att tänka efter.

Magnus Betnér har varit ståuppkomiker sedan slutet av 90-talet. Han har medverkat i en rad TV-program, såsom Parlamentet, Stockholm live, Extra! Extra! och varit programledare i sitt Kristallen-belönade debatt- och humorprogram Betnér direkt.

Två gånger har Magnus Betnér korats till Sveriges bästa manliga komiker, och har också erhållit Svenska Standup-galans hederspris. Tillsammans med Soran Ismail var han under 2014 aktuell med den hyllade turnén En skam för Sverige, och har en rad stora enmansturnéer bakom sig.

Boka underhållande, provocerande och tankeväckande standup med Magnus Betnér!

    Föreställningar med Magnus Betnér

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om evenemang med Magnus Betnér. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden