Laddar innehåll ...

Madeleine Åsbrink - Samtalsterapeut, motivationsgnista och organisationskonsult

Madeleine Åsbrink

Samtalsterapeut, motivationsgnista och organisationskonsult

Skoltrötthet och utbrändhet är ett allt mer utbrett fenomen, som leder till skolk och sjukfrånvaro. Med en bred kompetens och smarta metoder får Madeleine Åsbrink oss att hitta motivationen igen, oavsett om vi är barn eller vuxna. Hon hjälper oss att hitta tillbaka till den där gnistan som får oss att gå till skolan eller jobbet för att vi VILL det, och inte för att vi måste. Boka en inspirerande föreläsning hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Madeleine Åsbrink kan det mesta som handlar om personlig utveckling. Oavsett om det handlar om demotiverade barn, unga eller vuxna har hon alltid ett ess i rockärmen för att tända gnistan igen. Hon kan även hjälpa din organisation att få en bättre sammanhållning och öka produktiviteten genom att rikta allas blickar mot samma mål.

Madeleine Åsbrink är civilingenjör i grunden med en lång erfarenhet från näringslivet som produktchef, projektledare och affärsutvecklare. Hon är dessutom utbildad samtalsterapeut och har guidat människor genom samtal och insikt i över tio år. I dag är hon en flitigt anlitad organisationskonsult, utbildare och föreläsare som reser landet runt och hjälper privatpersoner och företag med personlig och organisatorisk utveckling.

Är ditt barn eller dina elever skoltrötta? Oroa dig inte, Madeleine Åsbrink har tagit fram ett motivationspaket speciellt anpassat för skolor, som passar för både grundskolor, gymnasier och högskolor. För att hjälpa er att komma igång erbjuder Madeleine Åsbrink inspirationsföreläsningar som kan fungera som startskottet för ett givande motivationsarbete.

Madeleine Åsbrink är författare till inte mindre än sju böcker om personlig utveckling och ledarskap, och hennes motivationshöjare ”Motivationsboxen för skoltrötta” har haft en strykande åtgång bland lärare, föräldrar och elever. Den är nu vidareutvecklad och finns i dag som en motivationskortlek, ”Motivation i skolan”, som hjälper tonåringar och unga vuxna att hitta sin studielust, sätta upp mål och skapa mening med skolgången.

En föreläsning med Madeleine Åsbrink karakteriseras av hennes gedigna kunskapsbas, långa erfarenhet och alldeles speciella förmåga att beröra sina åhörare.

Madeleine Åsbrink berättar mer i vår exklusiva intervju! Du hittar den här.

Foto: Jenny Unnegård

  Frigör kraften med värdebaserat ledarskap

  • Studier visar att företag som är värderingsstyrda har högre avkastning och tillväxt, nöjdare kunder och medarbetare.
  • Madeleine Åsbrink kan hjälpa dig att styra ditt företag i en mer visions- och värderingsstyrd riktning, som leder till ett större engagemang bland medarbetarna och ett friktionsfritt samspel där alla strävar mot samma gemensamma mål.
  • Kan ges som allt från ett inspirerande föredrag till en flerdagarsutbildning.

  Inre drivkrafter och motivation

  • Vad är det som får dig att vilja anstränga dig lite extra på jobbet eller i skolan?
  • Madeleine Åsbrink bjuder i den här inspirerande föreläsningen på en enkel modell som beskriver faktorerna som påverkar vårt beteende.
  • Med input från den senaste forskningen benar vi ut varför vi gör som vi gör, och vad som gör att vi får ett större engagemang.

  Grupputveckling – skapa effektiva team

  • Mycket potential går till spillo om energin läggs på att ha spretiga mål, hantera relationer och politiska spel.
  • Madeleine Åsbrink hjälper ditt arbetsteam att samlas runt samma gemensamma mål, skala bort allt onödigt, uppnå en större effektivitet och ha kul på vägen.
  • Lär er vad som krävs för att utveckla vinnande team och väcka motivationen hos alla i gruppen.

  Du kan bli vad du vill när du blir stor (föreläsning för elever)

  • “Vad ska du bli när du blir stor?” är kanske den vanligaste frågan vi får under vår uppväxt. Men vad ska man göra om man inte vet vad man vill? Eller om man inte tror att man kan komma dit man vill?
  • I den här inspirerande och tankeväckande föreläsningen hjälper Madeleine Åsbrink eleverna att komma på vad de verkligen vill i livet och ger dem mod att våga satsa på sina drömmar. Efter föreläsningen får eleverna några övningsuppgifter som ska göras så snart som möjligt. De handleds av klassläraren.
  • Varje föreläsning skräddarsys efter era behov. Hör av er för förslag på upplägg!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Madeleine Åsbrink

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden