Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Lilian & Atle - Föreläsarduo som vill sprida glädje

Lilian & Atle

Föreläsarduo som vill sprida glädje

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lilian & Atle

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det äkta paret Lilian Arturén och Atle Johansen utgör tillsammans föreläsarduon Lilian & Atle. I sina föreläsningar coachar, inspirerar och sprider de glädje. De pratar gärna om människor, kommunikation och hur starka och glada team lägger grunden till en fantastisk arbetsplats eller ett härligt liv. Boka en föreläsning med Lilian & Atle hos oss på Athenas!

Lilian Arturén och Atle Johansen är livskamraterna som har så kul ihop att de föreläser tillsammans. De träffades på en affärslunch, blev kära och gifte sig. Eftersom både Atle Johansen och Lilian Arturén är nyfikna på människan och under många år har coachat andra, såväl individer som team, till att plocka fram det där lilla extra i sig hittade de en gemensam sak att jobba med.

Atle Johansen har mångårig erfarenhet som coach och inspiratör. 2012 blev hans år som talare. Han blev nämligen utsedd till ”Årets inspiratör” i alla kategorier. Inte att undra på det, med sina inspirationsföreläsningar om glädje och teamwork har han gjort måndagar älskade igen.

Lilian Arturén är ett proffs på mode och ledarskap. Hon har jobbat med allt från att vara modell och produktutvecklare till att vara chef och entreprenör i modebranschen. Dessutom utbildad inom bl.a. ekonomi har hon kunskaper om företagsledandets olika dimensioner, praktiska som teoretiska.

När duon Lilian & Atle föreläser är det människan, kommunikation och glädje som är i centrum. I föredraget ”Tillsammans mot målet!” delar Lilian & Atle med sig av sina bästa knep för hur du lyfter dina medarbetare så att ni tillsammans kan leverera bästa möjliga kundservice. Föreläsningen ”Livspusslet – vägen till att älska livet” ger dig redskap till att älska livet – och dig själv – genom att lyssna till ditt hjärta och att vara en fin, hjälpsam och uppmuntrande medmänniska.

Visa föreläsningar med Lilian & Atle

  Tillsammans mot målet!

  • Föredraget och inspirationsboosten med duon Lilian & Atle fokuserar på ”inspiration för alla”.
  • Här pratas det om hur du skapar en arbetsplats som lyfter varje medarbetare och som därmed också får medarbetarna att känna arbetsglädje. På en sådan arbetsplats är det lättare att åstadkomma en ”vi”-känsla. Denna känsla lägger grunden till en tipptopp kundservice.

  Livspusslet – vägen till att älska livet

  • Hur får du livspusslet att gå ihop samtidigt som du mår bra och lever livet som du vill leva det?
  • I denna inspirationsföreläsning med Lilian & Atle får du uppmuntran och redskap till ökad livskvalitet, detta genom att du coachas till att utmana dig själv så att du får möjlighet att växa som människa. Du får också tips på hur du kan lyfta dig själv och andra.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lilian & Atle

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lilian & Atle