Laddar innehåll ...

Lilian Arturén föreläsning - entreprenörskap och coachning

Lilian Arturén

Modeproffs, chef och entreprenör

Lilian Arturén är modeproffset, chefen och entreprenören som har ett genuint intresse för människor. Som föreläsare och coach vill hon därför locka fram såväl individens som gruppens inneboende potential och budskapet att vi själva kan undersöka våra liv och komma fram till vad som kan få oss att må bättre. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas för att få redskap till att plocka fram det där lilla extra i dig liksom i andra.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lilian Arturén är en kreativ norrlänning som arbetat inom modebranschen i hela sitt liv med världen som sitt arbetsfält. Både som egenföretagare, affärscoach och olika chefspositioner för flera svenska varumärken med stor erfarenhet av organisationsfrågor och ledarskap.

Lilian Arturén, som har studerat vid Fashion Institute of Technology i New York och som har en masterexamen i ekonomi, drivs av sitt intresse för människor. Hon blir särdeles inspirerad av människor som älskar det de gör. Så länge glöden finns där finns det en stor potential, och det är denna potential som är viktig hos dina medarbetare. Under hennes föreläsningar vill hon få er att delvis förstå er själva, och er omgivning för att prestera så bra som möjligt. Idag driver Lilia Arturén ett eget varumärke inom mode där hennes egen livssyn genomsyrar företaget.

Tre anledningar att boka en Lilian Arturén föreläsning:

 • Hennes driv, engagemang och livsresa kommer definitivt påverka er till förändring!
 • Hon ger nya och motiverande perspektiv på livet och hur vi kan uppnå våra drömmar
 • Hennes historia både som entreprenör och i livet är ett kvitto på en som lyckats, och som nu delar med sig av sina erfarenheter!

Lilians livsresa är en fascinerande berättelse om hur man utmanar sina rädslor, följer sina drömmar och skapar sig ett balanserat liv. Hon är en uppskattad föreläsare som inspirerat många med sitt engagemang och lättsamma sätt att framföra ett djupt budskap.

Boka en inspirerande Lilian Arturén föreläsning idag hos oss på Athenas!

  Lilian Arturén föreläsning

  Led det liv du vill leva

  • Vilka val har haft avgörande betydelse i ditt liv? Hur påverkar du din omgivning? Hur vill du blicka tillbaks på ditt liv?
  • Lilian föreläser om hur man ser mönstret i sitt beteende och hur man kan komma till insikt om vem man är – för att sedan kunna leva det liv man själv väljer att leva!
  • Föreläsningen ger på ett konstruktivt och lättsamt sätt tips om hur man lättare tar tag i både svårigheter och drömmar man vill uppnå

  Lilian Arturén föreläsning

  Tillit – Vår tids starkaste valuta

  • Detta är en föreläsning som fördjupar sig i det magiska ordet tillit. Ett ord som är mer aktuellt idag än någonsin. Ett ord som är baserat på både respekt och kärlek.
  • Att lita på sig själv och att lita på sina relationer både privata och yrkesmässiga är en förutsättning för att ha en bra och fungerande vardag
  • Hur förtjänar vi tillit? Hur kan vi skapa tillit till oss själva?
  • Det mest effektiva sättet att få en nöjd och harmonisk personal som samtidigt presterar – är att skapa en arbetsplats där ömsesidigt förtroende finns mellan alla parter
  • För att få mer insikt i dessa frågor och hitta vägarna till svaren så ska ni boka denna intressanta, djupa och energifyllda Lilian Arturén föreläsning!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Lilian Arturén

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden