Laddar innehåll ...

Lilian Arturén

Lilian Arturén

Modeproffs, chef och entreprenör

Lilian Arturén är modeproffset, chefen och entreprenören som har ett genuint intresse för människor. Som föreläsare och coach vill hon därför locka fram såväl individens som gruppens inneboende potential. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas för att få redskap till att plocka fram det där lilla extra i dig liksom i andra.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Under sina många år i modebranschen, bl.a. som modell, chef och kreatör, har Lilian Arturén haft möjlighet att möta många människor. Med dessa möten följer också flera insikter vad gäller mellanmänsklig kommunikation. Vi kan inte bara utgå ifrån våra egna perspektiv, det finns t.ex. andra förhandlingsmodeller än den svenska i affärssammanhang. Den som är lyhörd inför andras perspektiv har alla förutsättningar till att åstadkomma ett bra möte.

Lilian Arturén, som har studerat vid Fashion Institute of Technology i New York och som har en masterexamen i ekonomi, drivs av sitt intresse för människor. Hon blir särdeles inspirerad av människor som älskar det de gör. Så länge glöden finns där finns det en stor potential, och det är denna potential som är viktig hos dina medarbetare.

Numera är Lilian Arturén verksam som entreprenör. Hennes entreprenöriella verksamhet är mångfacetterad. Dels kreerar hon, gärna mode, och dels har hon en omfattande coachning- och föreläsningsverksamhet genom vilken hon inspirerar människor till att plocka fram det där lilla extra i sig – och i andra – för att använda det på ett optimalt sätt.

De senaste åren har Lilian Arturén föreläst och coachat tillsammans med sin livskamrat, Atle Johansen. Båda två slår ett slag för gemenskap och teamwork. Ett gott samarbete frigör nämligen såväl individens som gruppens inneboende potential. Du kan boka en föreläsning med enbart Lilian Arturén eller ett föredrag med både henne och Atle Johansen hos oss på Athenas.

  Lilian Arturén föreläsning

  Led det liv du vill leva

  • Vilka val har haft avgörande betydelse i ditt liv? Hur påverkar du din omgivning? Hur vill du blicka tillbaks på ditt liv?
  • Lilian föreläser om hur man ser mönstret i sitt beteende och hur man kan komma till insikt om vem man är – för att sedan kunna leva det liv man själv väljer att leva!
  • Föreläsningen ger på ett konstruktivt och lättsamt sätt tips om hur man lättare tar tag i både svårigheter och drömmar man vill uppnå

  Lilian Arturén föreläsning

  Tillit – Vår tids starkaste valuta

  • Detta är en föreläsning som fördjupar sig i det magiska ordet tillit. Ett ord som är mer aktuellt idag än någonsin. Ett ord som är baserat på både respekt och kärlek.
  • Att lita på sig själv och att lita på sina relationer både privata och yrkesmässiga är en förutsättning för att ha en bra och fungerande vardag
  • Hur förtjänar vi tillit? Hur kan vi skapa tillit till oss själva?
  • Det mest effektiva sättet att få en nöjd och harmonisk personal som samtidigt presterar – är att skapa en arbetsplats där ömsesidigt förtroende finns mellan alla parter
  • För att få mer insikt i dessa frågor och hitta vägarna till svaren så ska ni boka denna intressanta, djupa och energifyllda Lilian Arturén föreläsning!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden