Laddar innehåll ...

Lili Öst - Coach & inspirationskonsult

Lili Öst

Coach & inspirationskonsult

Om vi vill uppnå förändring räcker det inte att bara göra annorlunda. Vi måste också tänka och känna i linje med det vi vill uppnå för att skapa resultat som håller i längden. Lili Öst har länge jobbat med att hjälpa individer, arbetslag och hela organisationer att leda både sig själva och andra i förändring. Ta del av omvälvande insikter och konkreta verktyg för ökad arbetsglädje, starkare självledarskap och högre lönsamhet. Boka en inspirerande föreläsning här!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det kostar ingenting att förändra sina tankar, men det kan ge så otroligt mycket. Lili Öst har själv fått uppleva kraften som ligger i både destruktiva och konstruktiva tankemönster, och jobbar nu på heltid med att hjälpa andra att uppnå sina mål.

Lili Öst började sin scenkarriär på 80-talet i sånggrupperna Family Four och Avec och fortsatte senare som soloartist. Hon har även jobbat i många år som regissör, showproducent, manusförfattare och programledare. I samband med en utbrändhet 2002 valde hon att byta till föreläsarscenen för att dela med sig av sina insikter och hjälpa andra att skapa hållbara förändringar och resultat.

Förutom 30 års självstudier inom attraktionslagen och beteendevetenskap har Lili Öst diplomering som NLP-coach och utbildning inom kommunikologi. Hon har ägnat mycket tid åt att förstå vilken inverkan våra tankar har på vårt mående, vår självkänsla, samarbetsförmåga och i slutändan våra resultat. Hon är författare till de uppmärksammade böckerna Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur du & attraktionslagen blir ett vinnande team! (2017).

När det ni gör stämmer överens med det ni tänker och känner kommer ni hur långt som helst. När ni är flera som siktar mot samma mål kommer ni ännu längre.

Under en föreläsning med Lili Öst får ni ta del av hennes metodik SÅ KLART-metoden. Metoden tar avstamp i attraktionslagen och erbjuder effektiva och konkreta verktyg till att leda i förändring och öka såväl engagemang som lönsamhet.

Boka en inspirerande föreläsning med Lili Öst hos Athenas!

 

Foto: Jini Sofia Lee

  Förstå – förbättra – förvalta

  • I den här föreläsningen får ledare och initiativtagare ta del av nytänkande kunskap om att leda i förändring. Lili Öst delar med sig av metoden SÅ KLART, som tar avstamp i attraktionslagen och fokuserar på att inte bara förändra beteende, utan roten till beteende: tankar och känslor.
  • Ta del av nya infallsvinklar på både nuläget och det förflutna och få med dig en hel verktygslåda att ta dig an framtidens utmaningar och möjligheter. När allas tankar och motivation riktas mot samma mål händer det grejer!

  Det kostar när det inte fungerar!

  • Ibland fungerar det bara inte, och det kan bli en dyr historia om det får fortsätta för länge. Oavsett om det handlar om individer, en avdelning eller hela företaget är det viktigt att alla inblandade känner och förstår varför det inte fungerat innan. Detta för att kunna skapa verklig förändring, en förändring som kommer inifrån. Men hur går man tillväga rent konkret?
  • Lili Öst visar hur ni kan sätta igång förändringen och definiera en ny riktning. Hon talar om tankar, känslor, handlingar och hur man hittar nya vägar till framgång.

  Utveckling kräver förändring

  • Hur kan vi hålla jämn takt med dagens snabba förändringar och samtidigt må bra? Nyckeln heter utveckling. Vi kan inte bara utveckla vårt sätt att bete oss, att jobba mer och snabbare. Vi måste också utveckla sättet vi tänker och känner kring förändring om vi vill lyckas på lång sikt.
  • I den här föreläsningen talar Lili Öst om vikten av att tänka i linje med det vi vill göra och uppnå. Ofta försöker vi skapa en förändring genom att göra saker, men om vi känner, tänker och ser världen på samma sätt som tidigare blir inte effekten av våra ansträngningar lika stor som den hade kunnat bli.
  • Ta del av kraftfulla verktyg för att bryta dig loss ur invanda tanke- och känslomönster och frigöra kraft och energi till verklig förändring!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Lili Öst

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden