Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Verktyg för ökad arbetsglädje, starkare självledarskap och högre lönsamhet

Lili Öst föreläsning

Lili Öst

Inspirationskonsulten Lili Öst hjälper dig odla egenskapen att känna och tycka i linje med vad du vill åstadkomma.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lili Öst

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om vi vill uppnå förändring räcker det inte att bara göra annorlunda. Vi måste också tänka och känna i linje med det vi vill uppnå för att skapa resultat som håller i längden. Lili Öst har länge jobbat med att hjälpa individer, arbetslag och hela organisationer att leda både sig själva och andra i förändring. Ta del av omvälvande insikter och konkreta verktyg för ökad arbetsglädje, starkare självledarskap och högre lönsamhet. Boka en inspirerande Lili Öst föreläsning här!

Det kostar ingenting att förändra sina tankar, men det kan ge så otroligt mycket. Lili Öst har själv fått uppleva kraften som ligger i både destruktiva och konstruktiva tankemönster, och jobbar nu på heltid med att hjälpa andra att uppnå sina mål.

Förutom 30 års självstudier inom attraktionslagen och beteendevetenskap har Lili Öst diplomering som NLP-coach och utbildning inom kommunikologi. Hon har ägnat mycket tid åt att förstå vilken inverkan våra tankar har på vårt mående, vår självkänsla, samarbetsförmåga och i slutändan våra resultat. Hon är författare till de uppmärksammade böckerna Jag blir vad jag tänker (2012) och SÅ KLART! Hur du & attraktionslagen blir ett vinnande team! (2017).

När det ni gör stämmer överens med det ni tänker och känner kommer ni hur långt som helst. När ni är flera som siktar mot samma mål kommer ni ännu längre.

Under Lili Öst föreläsning får ni ta del av hennes metodik SÅ KLART-metoden. Metoden tar avstamp i attraktionslagen och erbjuder effektiva och konkreta verktyg till att leda i förändring och öka såväl engagemang som lönsamhet.

Boka en inspirerande Lili Öst föreläsning hos Athenas!

Foto: Jini Sofia Lee

Visa föreläsningar med Lili Öst

  Lili Öst föreläsning

  Hur F*n tänker vi – egentligen

  • En sprudlande Lili Öst föreläsning om tankens kraft, och hur viktigt det är att ha koll på sina tankar och varför det är livsnödvändigt att vända negativa tankemönster.
  • Detta och mycket, mycket mer får ni svar på i denna musikaliska föreläsning, där Lili Öst vänder upp och ned på många av era ”sanningar”, visar varför det inte hjälper att bara förändra vad man gör och hur man gör det, utan att först blir medveten om vad som hittills skett i tanken och känslan och förstå vad som behöver skruvas på för att kunna skapa nya resultat. På individnivå såväl som på teamnivå.
  • Hur f*n tänker vi – egentligen? är en blandning mellan en lite småhumoristisk feelgoodföreläsning, en käftsmäll och ett antal varv i torktumlaren. VEM kan motstå den kombon?

  Lili Öst föreläsning

  Förstå – förbättra – förvalta

  • I denna Lili Öst föreläsning får ledare och initiativtagare ta del av nytänkande kunskap om att leda i förändring. Lili Öst delar med sig av metoden SÅ KLART, som tar avstamp i attraktionslagen och fokuserar på att inte bara förändra beteende, utan roten till beteende: tankar och känslor.
  • Ta del av nya infallsvinklar på både nuläget och det förflutna och få med dig en hel verktygslåda att ta dig an framtidens utmaningar och möjligheter. När allas tankar och motivation riktas mot samma mål händer det grejer!

  Lili Öst föreläsning

  Det kostar när det inte fungerar!

  • Ibland fungerar det bara inte, och det kan bli en dyr historia om det får fortsätta för länge. Oavsett om det handlar om individer, en avdelning eller hela företaget är det viktigt att alla inblandade känner och förstår varför det inte fungerat innan. Detta för att kunna skapa verklig förändring, en förändring som kommer inifrån. Men hur går man tillväga rent konkret?
  • I denna Lili Öst föreläsning visar hon hur ni kan sätta igång förändringen och definiera en ny riktning. Hon talar om tankar, känslor, handlingar och hur man hittar nya vägar till framgång.

  Lili Öst föreläsning

  Utveckling kräver förändring

  • Hur kan vi hålla jämn takt med dagens snabba förändringar och samtidigt må bra? Nyckeln heter utveckling. Vi kan inte bara utveckla vårt sätt att bete oss, att jobba mer och snabbare. Vi måste också utveckla sättet vi tänker och känner kring förändring om vi vill lyckas på lång sikt.
  • En Lili Öst föreläsning om vikten av att tänka i linje med det vi vill göra och uppnå. Ofta försöker vi skapa en förändring genom att göra saker, men om vi känner, tänker och ser världen på samma sätt som tidigare blir inte effekten av våra ansträngningar lika stor som den hade kunnat bli.
  • Ta del av kraftfulla verktyg för att bryta dig loss ur invanda tanke- och känslomönster och frigöra kraft och energi till verklig förändring!

Referenser

Lilis föreläsning gav positiv energi samtidigt som jag fick bekräftat vad tankens kraft kan åstadkomma. Lekfullt och målande exemplifierar Lili invanda tankemönster där negativa tankar leder till självuppfyllande profetior. Med dessa klockrena bevis staplade på varandra lovade jag mig själv att lägga bort osund pessimism, sluta att ta ut ledsamhet i förväg och istället fokusera på energigivande tankar och aktiviteter som inspirerar. Tack Lili för din tankeväckare som blev en "vitamininjektion”.

Eva Suits, Skepparholmen Konferens/Krog/Spa

Skepparholmen konferens/krog/spa
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lili Öst

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lili Öst