Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lennart Jangälv

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lennart Jangälv har gjort flera bolag till vinstgenererande och kundfokuserade verksamheter. Han slår gärna ett slag för värdet av att se verksamheter med kundens eller konsumentens ögon och i hans föredrag får du råd om hur du ska se dina kunder. Boka en föreläsning med Lennart Jangälv hos oss på Athenas!

Framgångsrika affärsverksamheter har en sak gemensamt: de har lyckats identifiera vad som är viktigt för kunden, klienten eller konsumenten och levererat ett koncept som tilltalar och tillfredsställer detta. Lennart Jangälv har införlivat kundperspektivet i flera stora verksamheter. Numera lär han även ut hur du ser på affärer med kundens ögon.

Lennart Jangälv var VD:n och koncernchefen som stod inför en tuff utmaning. Han fick i uppgift att vända bolaget SL, Storstockholms Lokaltrafik, från att vara en verksamhet som varken nådde fram till sina pendlare eller var lönsamt till att bli en kundfokuserad verksamhet som gör vinst. Han lyckades.

Förutom att ha varit ledare på SL har Lennart Jangälv utvecklat IKEA-gruppens restaurang- och matbutiksverksamhet i 23 länder. Han har även varit VD för Högskolerestauranger eller det s.k. HÖRS. Lennart Jangälv är utbildad ingenjör och marknadsekonom och har varit officer.

Den varierade bakgrunden och åren som ledare har gjort att Lennart Jangälv har lärt sig värdet av att skapa förutsättningar för ett positivt klimat och kreativa lösningar. Hans föreläsningar syftar till att du och dina medarbetare ska få redskap till att väcka ett engagemang dels inom verksamheten – ni har alla mycket att ge (!) – och dels hos kunderna. Kunder och konsumenter som känner sig sedda och hörda blir mer engagerade i det ni gör.

Lennart Jangälv vill, snarare än att erbjuda färdiga föreläsningspaket, utgå ifrån din verksamhet. Därför anpassar han föreläsningarna efter dina önskemål och behov. Boka honom hos Athenas!

Visa föreläsningar med Lennart Jangälv

  IKEA-ledarskap

  • Lennart Jangälv upplevde Ingvar Kamprads ledarskap på nära håll i över ett decennium. Vi får ta del av anekdoter och lärdomar från ett ledarskap som inte bara skapade resultat, men även en stor dos positiv energi.

  Lennart Jangälv föreläser även om:

  • Företagsutveckling
  • Ledarskap
  • Medarbetarskap och teamutveckling
  • Strategier – att gå från strategi till handling och resultat
  • Mål, drivkrafter och resultat
  • Effektiva utvecklingssamtal
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lennart Jangälv

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lennart Jangälv