Laddar innehåll ...

Kristoffer Triumf - moderator och konferencier

Kristoffer Triumf

En av våra mest hyllade och framgångsrika intervjuare kan bokas som moderator eller konferencier till ert event!

Kristoffer Triumf är mest känd för sin podcast Värvet, där han under åren intervjuat flera hundratals kända Svenskar. Hans förmåga att lyssna, ta in rummet och ställa meningsfulla frågor och följdfrågor är en stor anledning bakom succén. Samma förmågor tar han upp på scen när han figurerar som moderator, intervjuare eller konferencier. Boka honom till ert event här!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kristoffer Triumf är podcast-programledare, komiker, redaktör och tidigare copywriter inom reklam. Han har jobbat som skribent för Nöjesguiden, och som redaktör för Filip och Fredriks program Breaking News, för att nämna några. 

Sedan 2012 driver Kristoffer Triumf podcasten Värvet. Där intervjuvar han allt från kända kreatörer, underhållare och makthavare om deras liv och yrke. Med sin avslappnade ton och förmåga att komma in på djupet hos dem han intervjuar har podcasten nått ut till den breda massan. Värvet  har kommit att bli Skandinaviens största intervjupodcast och 2013 nominerades han till Stora Journalistpriset som Årets Förnyare för sitt arbete med Värvet.

Därför ska du boka Kristoffer Triumf till ditt event:

 • Han är en av Sveriges mest kända programledare med hundratals intervjuer och samtal i bagaget
 • Han har ett unikt sätt att sätta en personlig och självklar prägel på scen, för att skapa trygghet och stabilitet
 • På ett avslappnat sätt växlar han mellan humor och allvar, skratt och seriositet

Tack vare succén med Värvet så bröts ny mark på internationell nivå när han drog igång projektet Värvet International. Detta en podcast som sänts parallellt med ursprungliga Värvet, och där han intervjuar kända internationella personer med gäster som Noel Gallagher, David Fincher, Bill Maher och Caitlin Moran.

Kristoffer Triumf är lika självklar på scen som han är i podcasten. Han är en av våra skickligaste intervjuare och samtalsledare, där han på ett engagerat sätt och en personlig ton balanserar mellan humor och allvar.

Boka Kristoffer Triumf som intervjuare till företagsevent, samtalsledare, moderator eller konferencier här hos oss på Athenas!

  Kristoffer Triumf kan bokas som:

  • Intervjuare
  • Samtalsledare
  • Moderator
  • Konferencier
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden