Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Kenth Åkerman - Ledarskapsexpert, serviceinspiratör och ekonom

Kenth Åkerman

Ledarskapsexpert, serviceinspiratör och ekonom

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kenth Åkerman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kenth Åkerman är ledarskapsexpert, mental coach och ditt kreativa bollplank. Han är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare som varje år, i över 17 år, har inspirerat tusentals ledare och medarbetare över hela landet. Lär dig konsten att lyfta dig själv och andra, att våga förändras och se till att det är du som styr över ditt liv och arbete - och inte tvärtom. Boka en inspirerande föreläsning med Kenth Åkerman!

Förändring sker hela tiden: i världen, på marknaden, i företaget, arbetsgruppen och inne i dig. Med gedigen erfarenhet, stor energi och ett stort hjärta inspirerar Kenth Åkerman dig till nya tankar, nya idéer och “best practise” när det kommer till förändringsprocesser. Dessutom får du en stor dos motivation och inspiration!

Kenth Åkerman har ett förflutet som reklambyråchef, konsultansvarig, affärsutvecklare och projektledare och har i över 25 år arbetat med att utveckla ledarskap, affärsmannaskap och kundservice. Vid sidan av sin föreläsningsverksamhet äger och driver han eventföretaget Segway Adventure där han lever som han lär. Han är även författare till ett flertal böcker inom förändring, ledarskap och kundservice.

En föreläsning med Kenth Åkerman karakteriseras av ett högt tempo. Den är praktisk, stundtals provocerande och alltid tankeväckande. Med en stark tro på människans förmågor och en smittande entusiasm lyfter Kenth Åkerman dig, dina kollegor och din arbetsplats till nästa nivå.

Boka en inspirerande föreläsning med Kenth Åkerman här hos Athenas!

Vill du redan nu ta del av några tips från Kenth Åkerman? Läs vår intervju här!

Kenth Åkerman är en av skribenterna på vår blogg.

Foto: Andreas Andersson

Visa föreläsningar med Kenth Åkerman

  Ditt beteende – framgång eller fälla?

  • Är människor besvärliga eller är det bara deras beteende som är besvärligt? I den här föreläsningen eller heldagsutbildningen lär du känna dig själv och förstå både ditt eget och andras beteende bättre.
  • Tillsammans med Kenth Åkerman tar vi en närmare titt på hur man kan påverka sitt beteende och hur beteendet i sin tur påverkar andra. Du får med dig verktyg till att förstå vilka behov som skapar skapar dina vanor, hur du kan vässa din kommunikation och lära dig trycka på pausknappen i pressade situationer.
  • Boka en inspirerande och lärorik heldag med Kenth Åkerman och få ökad självinsikt, idéer till utveckling av laget och jaget och praktiska metoder för förändring!

  Lev. Lär. Lyckas.

  • Vill du ha tre saker som tar dig till lycka? Boka då denna inspirationsföreläsning med Kenth Åkerman!
  • Livet går upp och ner, det hör till. Vi kan inte kontrollera alla livets förändringar, men vi kan kontrollera våra tankar och välja vad vi fokuserar på. Kenth Åkerman introducerar “Personligt ledarskap 2.0”, där han lär dig fokusera på det som faktiskt hjälper dig framåt.
  • Frågor som tas upp är bland annat:
   – Hur får du fler dagar värda att minnas i ditt liv?
   – Hur får du mer liv i dina dagar?
   – Hur uppgraderar du dina vanor?
   – Sitter du fast i “elefanttänket”?
   – Vågar du anta berömutmaningen?

  Konsten att lyfta andra

  • Ensam är inte stark, och framför allt inte på en arbetsplats. Den här dagen går i samarbetets tecken, där Kenth Åkerman ger verktygen för ett engagerande medarbetarskap och motiverade medarbetare som tar verksamheten till vinst. Du kan boka antingen en heldagsutbildning eller en föreläsning.
  • Genom att skapa mål, mening och en plats i arbetsgemenskapen för alla har vi tagit de första stora stegen mot både större välbefinnande och bättre prestationer – för när vi gör det vi älskar gör vi det bra.
  • Med smarta metoder och konkreta metoder visar Kenth Åkerman hur du kan locka fram jaget, laget och ledaren som finns inom oss alla. Han berättar om RMI, tre avgörande mentala faktorer, motivationsmönster, självstyrning och mycket mer. Är ni redo för ett stort lyft? Boka en inspirerande heldag!

  Skapa en vinnande servicekultur

  • Att sätta kunden i centrum är inget nytt. Men hur skapar vi en arbetskultur som genomsyras av verkligt fokus på kunden och genuin serviceglädje? I den här föreläsningen eller heldagsutbildningen med Kenth Åkerman går vi igenom kunden, verksamheten och kundservicens allra mest väsentliga beståndsdelar, punkt för punkt.
  • Frågor som tas upp är bland annat:
   – Vilka faktorer skapar framgång?
   – Hur blir man bäst när det verkligen gäller?
   – Vad innebär service i mästarklass?
   – Hur hittar vi lust och glädje att ge service åt andra?
   – Vad är skillnaden mellan kultur och struktur?
   – Varför har vanan så stor makt? Och varför väcker förändring motstånd?
  • Få nya tankemodeller, konkreta verktyg och massvis av inspiration för att skapa en vinnande servicekultur!

Referenser

Kenth är en vitamininjektion med bestående verkan. Hans långa erfarenhet i kombination med nytänkande har gett oss värdefull kunskap för att utveckla vår verksamhet.

Helén Lövinger, kontaktcenterchef, Halmstad direkt

Halmstad direkt

Vi hade samlat vår personal under en lördag för en gemensam dag som avslutades med Kenths föreläsning! Vi var öppna i sinnet till ämnet om hur arbetsglädje skapas och vilket vårt ansvar är i det, men visste väl egentligen inte vilken resa vi skulle bjudas på under denna föreläsning. Det kom att bli en mycket lyckad föreläsning där Kenth lyckades fängsla våra medarbetare med sin engagerande, humoristiska och energiska föreläsning som verkligen satte kronan på verket denna dag! Kenth har förmågan att känna in publiken och får en fin kontakt och inspirerade oss alla även efteråt då vi fått en enormt fin feedback från våra medarbetare!

Rickard Granqvist, Bring

Bring

Tack för två otroligt bra dagar i Varberg! Vi fick mycket inspiration och nytänk från det du gav oss. Många har applåderat varandra här på jobbet och det känns att det finns ny energi bland många.

Marie Cullberg, handikappomsorgen, Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun

Fantastisk energi, inspiration och glädje som välkomnar insikt och eftertanke. Härlig och färgsprakande kombination!

Cecilia Celestian, HRE Konsult

HRE Konsult

Kenth är en inspirerande person med hög pedagogisk förmåga. Från start till avslut har han fångat ditt fulla intresse och samtidigt boostat igång din egen tankeprocess.

Malin Wendel, utvecklingskonsult & beteendevetare, Koll konsult

Koll konsult

Wow vilken energi, vilken glädje. Att fånga upp publiken och få med alla på tåget - det är inte en lätt sak att göra, men detta lyckades han med bravur... Enligt min uppfattning fick mig att tänka till: styr du ditt liv Elisabet eller styr livet dig?

Elisabet Dimevska, Wallex

Wallex
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kenth Åkerman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kenth Åkerman