Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karina Hollekim

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Karina Hollekim är en internationellt erkänd bashoppare. Hon var en av världens bästa friåkare på skidor när livet hösten 2006 vändes uppochner. Hennes föredrag är en berättelse om positivt tänkande och hur man tar sig an utmaningar. Boka en föreläsning med Karina Hollekim hos oss på Athenas.

Karina Hollekim är internationellt känd som bashoppare och var en av världens bästa friåkare på skidor när livet hösten 2006 vändes uppochner. Hon skulle göra ett hopp men fallskärmen fungerade inte. Hon slog i marken i en fart på över 100 km/h. Detta resulterade i 21 öppna frakturer på benen och förlust av mer än tre liter blod.

I ena ögonblick såg Karina Hollekim fram emot en ny äventyrsdag på jobbet på 8000 fots höjd – i nästa ögonblick, bara några sekunder senare, förändrades allt. Hon svävade mellan liv och död i flera dagar. Till slut överlevde hon sin största utmaning. Men för första gången i sitt liv var hon beroende av andra än sig själv.

Läkarna trodde att Karina Hollekim aldrig skulle kunna gå igen. Numera, men efter en tuff viljekamp, kan hon dock klättra och åka lite skidor. Dessutom håller hon många föreläsningar runtom i Skandinavien. I föredragen talar hon om den långa vägen tillbaka till att kunna stå på sina fötter.

Under 2008 gjordes en dokumentär om Karina Hollekims liv. Dokumentären, som heter ”20 sekunder av glädje”, har vunnit flera priser, däribland bästa film- och publikpriset på Banff Mountain Film Festival. Denna festival är världens största och mest kända bergfilmfestival.

Visa föreläsningar med Karina Hollekim

    Gränssprängaren som skulle vara fri som en fågel

    • Vad driver någon att frivilligt kasta sig från höga höjder i fritt fall? Hur ignorerar eller övervinner någon rädslan att något ska gå fel?
    • Hör en gripande berättelse om att bygga upp ett nytt liv i motgång, värmen från omgivningen och stödet för att hitta en ny mening med livet. Det som förr handlade om att ständigt utmana sig och hitta våghalsiga utmaningar blev för Karina Hollekims del utmaningen att lära sig att gå igen.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karina Hollekim

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karina Hollekim