Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Från digital ångest till digital framgång

Karin Winther - Producent, digital strateg, skribent och tv-profil

Karin Winther

Digital strateg och skribent som ger dig praktiska verktyg och tips för att hantera digitaliseringen och framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karin Winther

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Producent, skribent, digital strateg och tv-profil. Karin Winther har många strängar på sin lyra, gedigen spetskompetens och över tio års erfarenhet av mediebranschen. Hon inspirerar och hjälper verksamheter att hitta rätt innehåll och utveckla smarta digitala strategier för att synas i mediebruset nå fram med sitt budskap. Ta del av konkreta tips och verktyg för att göra intryck i en digital värld - boka en inspirerande föreläsning med Karin Winther hos Athenas!

En föreläsning med Karin Winther är en guide till hur man  jobbar effektivt med målgrupper på sociala medier, tar fram rätt typ av innehåll som man sedan producerar, levererar, sprider och marknadsför digitalt. Med insikter, exempel och konkreta tips hämtade från Karins praktiska erfarenhet i mediebranschen får publiken med sig verktyg som är redo att användas.

Inom två år kommer 80 % av all internettrafik att bestå av videoinnehåll. Då blir det viktigare än någonsin att veta hur man med hjälp av rörlig bild väcker intresse, skapar engagemang och bygger långsiktiga relationer med sin målgrupp – oavsett vilken bransch man jobbar i.

Karin Winther har utvecklat en spetskompetens i roller som digital strateg, digital chef, producent, skribent, kreativ chef och programledare. Med över tio år i mediebranschen på företag som SVT, Anagram, Nexiko, Svenska Dagbladet och Veckans Affärer har hon skaffat sig unik kunskap och en förmåga att nå ut till en stor publik. Hon är även grundare av konsultbolaget Winther Wonderland.

Du kan anlita Karin Winther för konferencier- och moderatoruppdrag, samt för föreläsningar som hon skräddarsyr för att hitta lösningar på era utmaningar. Hennes erfarenhet som programledare i SVT-produktioner som Hype, Kulturnyheterna och Von Svenssons kläder samt som konferencier för Guldägget och Grammisgalan gör henne till en rutinerad moderator och föreläsare med fingertoppskänsla.

Boka Karin Winther här!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Karin Winther

  Föreläsningar

  • Så går du från digital ångest till digital framgång
  • Så når du ut med ditt budskap: innehåll, sociala medier och digitala strategier
  • Få järnkoll på sociala plattformar – och vilka som är relevanta för er
  • 10 digitala trender du måste ha koll på
  • Innehåll och kommunikation: Best practice från 10 år i mediebranschen
  • Skräddarsydda föreläsningar efter dina önskemål och behov. Kontakta oss på Athenas för mer information!

  Moderator / konferencier

  • Karin Winther är en rutinerad moderator och konferencier med fingertoppskänsla för publik, situation och syfte. Boka henne om du vill säkra dig ett proffsigt och underhållande evenemang!

Referenser

Karin Winthers kompetens är unik i branschen, eftersom hon både har stor erfarenhet av att ha arbetat med tv i alla led och samtidigt har digital spetskompetens. De kunskaperna tillsammans gör henne otroligt vass. Den vassaste jag vet, faktiskt.

Karin af Klintberg, regissör & producent, Af Nexiko

Af Nexiko

Karin Winther besitter den fantastiska kombinationen av skarp analysförmåga, stor praktisk erfarenhet och en förmåga att förmedla både visioner och kreativa idéer på ett inspirerande och konkret sätt. Hon levererar digital spetskompetens både som föreläsare på scen och i ett rådgivande samtal med en ledningsgrupp eller marknadschef.

Beata Wickbom, digital strateg och grundare av HejDigitalt

HejDigitalt
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karin Winther

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karin Winther