Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Så blir du en stjärna i din yrkesroll

Karin Klerfelt föreläsning

Karin Klerfelt

Konsultprofil och föreläsare som med glöd i rösten och glimten i ögat talar om hur man blir en stjärna i sin yrkesroll

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Klerfelt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Karin Klerfelt lotsar dig genom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling samt prisstrategi och vill locka fram dina superkrafter på områdena. Bli en stjärna på det du gör, boka en Karin Klerfelt föreläsning hos oss på Athenas!

En Karin Klerfelt föreläsning ger dig/er:

 • 26 års kunskap och erfarenhet av hur man blir en stjärna i sin yrkesroll
 • Lärdomar om hur man gör affärer – goda affärer för båda parter
 • En underhållande, inspirerande och fartfylld föreläsning som garanterat smittar av sig!

Karin Klerfelt är civilekonom från Uppsala Universitet med påbyggnad av mycket – allt från beteendevetenskap till improvisationsteater. Hon har linjeerfarenhet från databranschen i diverse säljande befattningar och försäljningsansvar.

Entreprenör är en yrkestitel som beskriver Karin Klerfelts värv på ett träffande sätt. Hon har nämligen genom åren drivit ett antal egna bolag. Dessa har bl.a. innefattat gårdar med islandshästar och konferensanläggning till olika utbildningsföretag. De senaste 18 åren har hon likaså arbetat som föreläsare och drivit olika utvecklingsprocesser hos kunder.

Denna omfattande bakgrund ger Karin Klerfelt en stor fördel i det hon företar sig att göra: hon kan lotsa dig och dina medarbetare genom hela affärsprocessen. Du kan boka en Karin Klerfelt föreläsning hos oss på Athenas.

Förutom att ha skrivit kurslitteratur har Karin Klerfelt gett ut böckerna ”Lust – Nytta – Resultat: 22 tips som gör dig till en stjärna på att sälja” och ”22 tips på hur du blir en stjärna”. Som kanske boktitlarna antyder är ordet ”stjärna” något hon ofta återkommer till. Alla kan bli en stjärna, anser Karin Klerfelt.

Karin Klerfelts föreläsningar handlar om att bli en stjärna på att förhandla, argumentera och sälja. Hennes föreläsningar kantas av igenkännande leenden och konkreta exempel som skapar självförtroende och drivkraft hos dig som publik.

Visa föreläsningar med Karin Klerfelt

  Karin Klerfelt föreläsning

  Jacka upp priset – sluta fega! Paketera och lär dig affärsprocessen

  • För alla som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin affärsroll.
  • Tycker du att ditt erbjudande är värt mer och vill höja dina priser? Upplever du det svårt inte minst utifrån det hårdare ekonomiska klimat som råder? Vill du få tips på hur du kan paketera och ta betalt för dina produkter och tjänster?
  • Du kommer att få veta hur du ökar ditt affärssjälvförtroende genom konkreta råd på hur du driver din affär genom hela säljprocessen.

  Karin Klerfelt föreläsning

  Bli en stjärna på att argumentera och på att få andra att göra som du vill!

  • Alla befinner vi oss ibland i situationer när vi ska påverka vår omgivning. Kanske har du tankar och idéer och vill att kollegan, chefen eller kanske kunden ska göra som du vill.
  • Oavsett om du argumenterar i arbetet, i löneförhandlingar alternativt med kunder eller i det privata livet så gäller det att kunna skapa och bemöta argument. Många av oss tycker att det är svårt, upplever att vi kommer i underläge.
  • I denna föreläsning med Karin Klerfelt får du konkreta råd och tips kring hur du ska göra.

  Karin Klerfelt föreläsning

  Bli en stjärna på att förhandla – på jobbet, runt köksbordet och på semestern!

  • Alla förhandlar vi! Det kan vara vid middagsbordet hemma, på Marakechmarknad eller i den viktiga affärsförhandlingen – för att inte tala om den egna löneförhandlingen. Det gäller att inte dra kortaste strået! I denna föreläsning får du ett koncentrat av vad som gäller för att förstå hur en framgångsrik förhandling ska drivas.
  • Hur ska det sammanvävas med säljet och vilka är framgångsfaktorerna? Du får tips om förhandlingsstrategier, bra repliker att ha tillhands och vilka förhandlingsroller som finns.

  Karin Klerfelt föreläsning

  Bli en stjärna på att sälja – oavsett vad du är och gör!

  • Alla befinner vi oss ju i olika situationer när vi ska sälja. Det kan vara på kundbesöket, i möten både privat och i det offentliga livet. Vem du än är eller vad du än gör, men som med jämna mellanrum hamnar i situationer, där du behöver SÄLJA!
  • Kan anpassas både till erfarna säljare och till de som inte vill och inser vad de bör göra – d.v.s. SÄLJA!

  Karin Klerfelt föreläsning

  Utveckla affärsmässigt självförtroende – För ett rikare liv!

  • Alla kan lära sig att utvecklas till en skicklig affärsman eller kvinna och affärsmässigt självförtroende sträcker sig så mycket längre än till endast affärer. Det handlar om tre områden, attityd, kunskap om affären och målfokusering. Livets olika delar går inte att isolera, känner du dig säker då lyckas du.
  • På ett medryckande och konkret sätt visar denna Karin Klerfelt föreläsning hur du kan bli säkrare i din affärsroll och genom det ta kommandot över ditt liv. Föreläsningen bygger på boken med samma titel.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Klerfelt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karin Klerfelt