Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Jonas Michanek - Social entreprenör, innovatör och författare

Jonas Michanek

Social entreprenör, innovatör och författare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Michanek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Michanek är en av Sveriges främsta innovatörer och sociala entreprenörer. Han bryter ner innovationen i dess beståndsdelar och går metodiskt in på delarna, en efter en, så att de direkt kan appliceras i din vardag. Jonas Michanek visar hur du med enkla medel kan påverka den fysiska och mentala miljön på din arbetsplats i en mer innovativ riktning. Omvandla verksamheten till en plats där arbetspassionen flödar, idéerna spirar och kurvorna pekar uppåt!

Innovation är en av de allra viktigaste ingredienserna hos de företag som vill lyckas i dagens snabbföränderliga, globaliserade värld.

Jonas Michanek har arbetat med innovation i alla dess former. Allt från att skapa innovativa måltider inom restaurangbranschen till att hålla utkik efter framtidens innovationer från toppen av Turning Torso i Malmö. Han är författare till en handfull böcker om ämnet och grundare av bland annat Idélaboratoriet, ett företag som har sålt innovationskunskap för flera miljoner med hela världen som marknad.

Det kan ofta bli lite luddiga, svävande termer när man talar om innovation, men inte med Jonas Michanek. Han delar upp innovationen i konkreta beståndsdelar och visar hur du med enkla medel kan förändra din verksamhet från grunden. Lär dig bygga en intern innovationskultur genom att bryta ner starka hierarkiska strukturer och belöna modiga försök i stället för att bestraffa misstag.

Ta en unik chans till att skapa en arbetsplats som inte bara fungerar rent praktiskt, utan som även lockar fram nya idéer hos dig och dina medarbetare. Jonas Michanek ger dig verktygen för att höja i taket och skapa kreativa möten på jobbet!

Visa föreläsningar med Jonas Michanek

    Föreläsningar med Jonas Michanek

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar med Jonas Michanek. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Michanek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jonas Michanek