Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Enkla medel för att skapa en kraftull och innovativ arbetsmiljö

Jonas Michanek föreläsning

Jonas Michanek

Social entreprenör, innovatör och författare. Jonas Michanek hjälper er att väcka innovationskraften i er verksamhet!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Michanek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Michanek är en av Sveriges främsta innovatörer och sociala entreprenörer. Han bryter ner innovationen i dess beståndsdelar och går metodiskt in på delarna, en efter en, så att de direkt kan appliceras i din vardag. Jonas Michanek visar hur du med enkla medel kan påverka den fysiska och mentala miljön på din arbetsplats i en mer innovativ riktning. Omvandla verksamheten till en plats där arbetspassionen flödar, idéerna spirar och kurvorna pekar uppåt!

Innovation är en av de allra viktigaste ingredienserna hos de företag som vill lyckas i dagens snabbföränderliga, globaliserade värld. En Jonas Michanek föreläsning hjälper dig att förstå innovation, och hur du blir mer innovativ.

Jonas Michanek har arbetat med innovation i alla dess former. Allt från att skapa innovativa måltider inom restaurangbranschen till att hålla utkik efter framtidens innovationer från toppen av Turning Torso i Malmö. Han är författare till en handfull böcker om ämnet och grundare av bland annat Idélaboratoriet, ett företag som har sålt innovationskunskap för flera miljoner med hela världen som marknad.

Det kan ofta bli lite luddiga, svävande termer när man talar om innovation, men inte med Jonas Michanek. Under en Jonas Michanek föreläsning delar han upp innovationen i konkreta beståndsdelar och visar hur du med enkla medel kan förändra din verksamhet från grunden. Lär dig bygga en intern innovationskultur genom att bryta ner starka hierarkiska strukturer och belöna modiga försök i stället för att bestraffa misstag.

Ta en unik chans till att skapa en arbetsplats som inte bara fungerar rent praktiskt, utan som även lockar fram nya idéer hos dig och dina medarbetare. En Jonas Michanek föreläsning ger dig verktygen för att höja i taket och skapa kreativa möten på jobbet!

Boka en Jonas Michanek föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Jonas Michanek

    Jonas Michanek föreläsning

    Boka en Jonas Michanek föreläsning här

    • Jonas passar till konferenser, workshops och utvecklingsdagar. När det både ska vara underhållande och personligt och nyttigt och något konkret och lärorikt att ta med sig hem. Han passar även till yrkespersoner som vill starta eller håller på med utvecklingsprocesser och vill få med sig inspiration och vertygslåda på en gång.
    • Ämnen som Jonas talar om: Kreativitet, Innovation, Utvecklingsarbete, Kreativa miljöer
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Michanek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jonas Michanek