profile-cover-generic-01-blue

Framgångsrikt ledarskap i den digitala revolutionen

Jonas Hammarberg föreläsning

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg är konsult och coach med föreläsningar som visar hur digitaliseringen kräver en mental omställning.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Hammarberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Hammarberg är föreläsare, coach och en flitigt anlitad konsult inom ledarskap, kultur och organisation. Han är känd för sin unika förmåga att tänka nytt och har varit med och byggt framgångsrika företag från grunden. Under en Jonas Hammarberg föreläsning får du en djupare insikt i de utmaningar och möjligheter digitaliseringen för med sig. Boka en inspirerande Jonas Hammarberg föreläsning här hos Athenas!

Digitaliseringen kräver att vi förändras. Inte bara genom att skaffa nya prylar och implementera nya processer. Det handlar även om en mental omställning och en uppdatering av organisationens kultur. Under en Jonas Hammarberg föreläsning berättar han mer om detta.

Jonas Hammarberg är certifierad ICC-coach, föreläsare, konsult och vice vd för Awesome Group. Han har en bakgrund inom IT-branschen och har varit med och byggt konsultföretaget Infocube, en framgångssaga inom affärssystembranschen, som så småningom förvärvades av amerikanska Battery Ventures.

Tillsammans med Arash Gilan har Jonas Hammarberg skrivit bästsäljaren Get Digital or Die Trying, en bok med utgångspunkt i tre centrala fakta:

Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras
Allt som är digitalt kan kopieras
Allt som är kopierat förlorar i värde

Hur ska vi omvandla våra organisationer så de inte bara överlever, utan även lyckas bra i framtiden? Ska man hoppa på alla digitala tåg? Om inte – hur vet man vilka?

Jonas Hammarberg guidar dig och din organisation genom den digitala transformationen! Boka en Jonas Hammarberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Foto: Rickard Liljero Eriksson

Visa föreläsningar med Jonas Hammarberg

    Jonas Hammarberg föreläsning

    Att leda digital transformation

    • Även företag som inte gör någonting fel kan misslyckas. I dag handlar det i stället om att göra rätt, på rätt tidpunkt, med rätt person. Under en Jonas Hammarberg föreläsning visar han hur du hittar vägen till framgång i den digitala djungeln.
    • Kontakta oss på Athenas för mer information om Jonas Hammarberg och hans föreläsningar! Han skräddarsyr gärna sina uppdrag efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Hammarberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jonas Hammarberg