Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Jonas Björkman - Affärsman, f.d. tennisproffs och inspiratör

Jonas Björkman

Affärsman, f.d. tennisproffs och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Björkman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jonas Björkman, f.d. tennisproffs med en lysande karriär bakom sig, blickar nu framåt i rollen som affärsman. Genom att förena båda dessa världar har han förvärvat erfarenheter om hur man leder på ett sätt som inspirerar och motiverar liksom hur man bygger starka lag som lyfter individer. Boka en föreläsning med Jonas Björkman hos oss på Athenas!

Efter att ha bollat med flera sporter under nästan hela uppväxten bestämde sig Jonas Björkman för att satsa på tennisen fullt ut. Han var då 15 år. Några år senare gav satsningen resultat, som 18-åring vann han nämligen Junior SM i tennis och fick på så sätt sina första framgångar som tennisspelare. De riktigt stora framgångarna låg inom räckhåll.

Jonas Björkman fick sitt stora genombrott år 1994. Då vann han bl.a. sju dubbeltitlar och lyckades ta sig till kvartsfinal i US Open. Segrarna avlöste från och med detta år varandra och han spelade sig till 54 dubbeltitlar och sex singeltitlar. Jonas Björkman fick många år som tennisproffs.

Idag är han verksam som affärsman och föreläsare m.m. Utifrån mottot ”Träna med tanke och tävla med känsla” peppar Jonas Björkman dig till att träna för din egen skull, inte för någon annans. Föreläsningarna, vilka du kan boka hos oss på Athenas, tar avstamp i hans egen karriär och hur det var för honom att lägga tennisracket på hyllan för att börja ett nytt skede i livet.

Den långa karriären som elitidrottare i kombination med åren som affärsman har gett Jonas Björkman erfarenhet vad gäller lagarbete och ledarskap. I sina föredrag delar han med sig av knepen bakom ett ledarskap som motiverar och inspirerar och hur du bygger starka team som lyfter individer.

Visa föreläsningar med Jonas Björkman

  Föreläsningar med Jonas Björkman

  • Varför man ska träna med tanke och tävla med känsla.
  • Var och hur hittar man motivationen och hur motiverar du andra?
  • Ledarskap är en naturlig del av såväl näringsliv som idrotten, men hur ska du leda dina medarbetare för att få ut mesta möjliga?
  • Lagets betydelse i den individuella utvecklingen kan vara det som avgör resultatet.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jonas Björkman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jonas Björkman