Laddar innehåll ...

Johan Ronnestam föreläsning - Entreprenörskap, trender och livsglädje

Johan Ronnestam

En av Sveriges gurus och mest uppskattade föreläsare inom ämnen som kreativitet, innovation, entreprenörskap och digitalisering

Med över 20 års erfarenhet av global kommunikation och affärsutveckling betraktas Johan Ronnestam som en av Sveriges ledande auktoriteter på området kreativt och konceptuellt tänkande kring morgondagens kommunikation. Boka en spännande och lärorik Johan Ronnestam föreläsning här hos oss på Athenas! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Johan Ronnestams föreläsningar inspirerar och ger energi. Med en spännande bakgrund som landslagsåkare i snowboard, multiäventyrare, serieentreprenör och kreatör bjuder han på erfarenheter, kunskap och inspiration på ett sätt som förmedlar både kraft och wow-känsla. 

Därför ska du boka en Johan Ronnestam föreläsning:

 • Hans föreläsningar bjuder på kunskap, inspiration och kreativitet från ett arbetsliv med erfarenheter från många olika branscher och uppdrag
 • Med över 20 års erfarenhet av global varumärkeskommunikation har han en bred syn på trender, innovation och entreprenörskap
 • Johan Ronnestam motiverar dig/er att hitta drivkraften och rätt målsättningar för att nå framgång

Utöver styrelseuppdrag vid Stockholms Universitet och för Compricer har Johan Ronnestam arbetat globalt med kreativ och strategisk kommunikation för stora varumärken såsom Nike, adidas, Nokia, BMW, H&M, Ikea m.m. Johan Ronnestam är också en framgångsrik och belönad serieentreprenör flera företag, bland annat gasellföretag och driver idag aktivt fyra stycken framgångsrika bolag , bland annat ROST Studio, JAJDO, BAUX och BEU Watches, inom design, teknologi, arkitektur, design och klockindustrin. Flera av bolagen har vunnit internationella priser inom produkt och tjänstedesign.

Vare sig det gäller företagande, varumärken eller livet i stort menar Johan Ronnestam att allt handlar i grunden om att förstå vem man är, vart man är på väg, vilka mål man behöver sätta upp för att röra sig i rätt riktning och hur man får sin omvärld att följa med. Myten om talang är grovt överskattad – det handlar om att tro på sig själv och träna, träna, träna.

”När du dör är det bara dina passioner som räknas, vad du gjorde av dem och hur du levde och älskade till max,” menar Johan gäller både människor och företag.

Ta chansen och boka en inspirerande och lärorik Johan Ronnestam föreläsning idag hos oss på Athenas!

  Johan Ronnestam föreläsning

  Johan Ronnestam föreläser om:

  • Morgondagens digitala värld och trender
  • Digital kommunikation
  • Sociala medier och social kommunikation
  • Modern reklam
  • Varumärken
  • Entreprenörskap och innovation
  • Kreativitet
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden