Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Stärk dina mentala muskler och prestera på topp!

Jesper Caron - Inspiratör, föreläsare och humörtränare

Jesper Caron

Lär dig om hur man kan använda sig av mental träning för en välmående och frisk arbetsplats med humörtränaren och inspiratören Jesper Caron.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

En bra föreläsning med allvar, humor och kloka ord

Susanne Andersson - Ftv Åmål, VGR. Klinikkoordinator Visa alla referenser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jesper Caron

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jesper Caron är den godhjärtade entreprenören, den miljömedvetne resenären och tränaren som stärker dina mentala muskler. Han har samlat det bästa från flera olika former för mental träning för att kunna skräddarsy upplägget så att det passar just dig och din verksamhet. Oavsett om du vill skapa en bättre arbetsmiljö, bli en säkrare chef eller helt enkelt bara må lite bättre är Jesper Caron föreläsaren för dig. Du kan boka honom här hos Athenas!

Därför ska du boka en föreläsning med Jesper Caron:

 • Stärk dina mentala muskler och lär dig om hur man skapar en välmående, frisk och effektiv arbetsplats!
 • Få konkreta verktyg och tekniker för mental träning som skapar resultat och motivation på arbetsplatsen och ger maximal försäljning.
 • Håll humöret på topp och frigör din inre styrka på en inspirerande föreläsning med Jesper Caron!

Med mångsidighet, människokännedom och ett kvalitetstänk har Jesper Caron blivit en efterfrågad och flerfaldigt prisbelönt föreläsare. Sedan starten år 2006 har han genomfört över 500 föreläsningar för organisationer, skolor, landsting och företag såsom Volvo, Nordea och självaste NASA.

Jesper Caron har samlat det bästa från olika tekniker inom mental träning, såsom NAC, NLP och mindfulness i ett enda helt nytt koncept: SMX, State Mastery Experience (erfarenhet i tillståndsbemästrande). Han har också skrivit flera böcker om hur humör, välmående och framgång hänger ihop. Dessutom har han många fler verktyg i sin verktygslåda utöver mental träning. Om ett verktyg inte fungerar tar han bara fram ett annat – det viktigaste är att det skapar resultat! 

Denna resultatinriktning syns i allt Jesper Caron gör. Ända sedan dag ett i hans föreläsarkarriär har han som en av få talare utvärderat sig själv och följt sin utveckling med hjälp av sina åhörare. På så vis pågår ett ständigt förändringsarbete, vilket ger publiken en kvalitetsgaranti och rejäl valuta för pengarna.

Låter bättre humör, större motivation och en trivsam och produktiv arbetsmiljö intressant? Då har du hittat rätt!
Boka en föreläsning med Jesper Caron, som på ett engagerande och professionellt sätt levererar fakta blandat med humor och verktyg som han är noga med att du ska kunna använda på riktigt – redan i dag.

Vill du veta mer om Jesper Caron och hans föreläsningar? Läs vår exklusiva intervju här!

Visa föreläsningar med Jesper Caron

  Humörträning

  • Hur kommer det sig att vissa är på gott humör och fulla av energi nästan jämt? Är vi bara födda med en viss humörmässig läggning?
  • Jesper Caron visar hur du med träning kan lära dig att kontrollera humöret och vilka fördelar det för med sig. Säljare orkar fortsätta leverera även under dagar då kunderna är svårflörtade, den som jobbar inom kundservice håller humöret uppe även när extra krävande kunder dyker upp, och ledaren tappar inte humöret under långdragna förhandlingar. Dessutom har vi alla nytta av att kunna ta lite mer med en klackspark. Då orkar vi fokusera på det vi ska göra i stället för att grotta ner oss i vårt dåliga humör.
  • I den här föreläsningen får du med dig massor av verktyg till att hantera energitjuvar och hittar vägar till att enkelt kunna lyfta ditt humör snabbt!

  Frigör din inre styrka

  • Hur skulle det se ut på er organisation om varje medarbetare mådde bra och var redo att prestera helt i topp? Om all den styrka som faktiskt finns inom oss kom till sin rätt?
  • En god arbetsglädje bäddar för friska och motiverade medarbetare, vilket i sin tur leder till goda resultat. I den här föreläsningen visar Jesper Caron hur välbefinnande, engagemang, passion, lycka, styrka och framgång hänger ihop, och hur du och dina medarbetare kan nå dit.
  • Dessutom får du lära dig strategier för att ta dig dit du vill, övervinna dina rädslor och bli den bästa versionen av dig själv, varje dag!

  Vägen till världsklass

  • Är du och dina medarbetare på väg i samma riktning eller drar ni hela tiden åt olika håll? I den här föreläsningen delar Jesper Caron med sig av smarta metoder för att skapa ett effektivare samarbete inom organisationen.
  • Det bjuds på konkreta tips och övningar där fokus ligger på att uppnå en mer framgångsrik kommunikation för att skapa en entusiastisk personal och maximera individernas kapacitet. Vi kommer nämligen bara framåt först när alla drar åt samma håll!

  Maximal försäljning

  • Ifall alla era säljare skulle få lära sig en teknik för att överträffa sig själva, hur skulle resultaten då se ut? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: boka denna föreläsning!
  • Jesper Caron var en framgångsrik säljare och säljledare i över tio år innan han började sin föreläsarkarriär. I dagsläget har han utbildat över 10 000 säljare och inte sällan har dessa föreläsningar lett till stora uppsving i försäljningen.
  • I den här föreläsningen får ni ta del av massor av effektiva metoder i form av både snabbverkande energibooster och långtidsverkande humörhöjare. Dessutom får ni en djupare insikt i SMX-konceptet, Jesper Carons egenutvecklade humörträningsmetod, som gör att säljare kan lyfta sig flerfaldigt på bara några sekunder.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jesper Caron

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Jesper Caron

5 av 5 stjärnor

En bra föreläsning med allvar, humor och kloka ord

Susanne Andersson - Ftv Åmål, VGR. Klinikkoordinator Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Jesper Caron