Laddar innehåll ...

janne westerlund

Janne Westerlund

Komiker och ståuppare

Från Sveriges komikerscen till världsscenen är en resa som sammanfattar komikern och ståupparen Janne Westerlunds ganska så omfattande karriär. Han var med när den svenska komiken ännu låg i sin linda och är en av de som har lagt grunden för den komik som finns här idag. Boka en föreläsning eller show med Janne Westerlund hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad gäller komik och standup finns det några namn som har varit aktuella sedan ståuppkomiken låg i sin linda i Sverige – i början av 1990-talet. Janne Westerlund är ett av dessa namn. Han har gjort en resa från den svenska scenen till världsscenen och turnerar världen över idag. Janne Westerlund har ståuppat för företag och verksamheter som Walt Disney, Universal Pictures och Svenska Fotbollsförbundet.

Det är få komiker som levererar så träffsäkra och roliga skämt att de får ta plats i internationella sammanhang och på de amerikanska komediklubbarna. Janne Westerlund, som tillhör den sällsynta skaran, har bl.a. uppträtt i TV-kanalen Comedy Central och varit nominerad till det internationella humorpriset ”Rose d’Or”. Lägg därtill en Europaturné – som har gjorts hela tre gånger – tillsammans med Pablo Francisco.

I Sverige, närmare bestämt i stockholmsområdet, driver Janne Westerlund en komediklubb och festival. Han har även gjort röster till figurer i animerade filmer, t.ex. Kung Fu Panda, och medverkat i allt från TV till radio. I sina föreläsningar och shower – vilka du förstås kan boka hos oss på Athenas – skämtar Janne Westerlund om saker som män, singelliv, jämställdhet och feminism. Han målar även upp en rolig bild av hur hans egen livsresa har sett ut – från Hökarängen i Stockholm till en publik på 100 miljoner.

    Janne Westerlund föreläser om:

    • Från Hökarängen till 100 miljoner
    • Du kan boka Janne Westerlund som värd, konferencier, underhållare, komiker och/eller föreläsare.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Janne Westerlund. Han skräddarsyr gärna evenemangen och föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden