Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Jan Bidner föreläsning - Hur gamification kan förändra arbetsplatsen

Jan Bidner

En av landets ledande gamification-experter med föreläsningar om hur speltänk kan inspirera och motivera verksamheter och tjänster

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bidner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur kan vi skapa tydligare och mer engagerade verksamheter och tjänster? Jan Bidner är gamification-expert och hjälper företag att utveckla och förbättra sina verksamheter och tjänster. Jan föreläser om hur man kan använda gamification för att öka engagemang och driva beteenden baserat på motivationspsykologi och speldesign. Om livet är både ett spel och en design - varför inte designa om det så att det blir lite enklare och roligare att "spela"? Boka en spännande Jan Bidner föreläsning idag hos oss på Athenas! 

Gamification är motivationspsykologi sett genom spelets lins och Jan Bidner är en av de ledande inom området. Han har designat digitala tjänster sedan början av 2000-talet och gjort spel ännu längre. Sedan 2013 har han fokuserat helhjärtat på att sprida kunskapen om gamification och dess positiva effekt på verksamheter och tjänster.

Därför ska du boka en Jan Bidner föreläsning:

 • Med stor erfarenhet och kunskap av gamification förklarar Jan Bidner hur det kan hjälpa just din verksamhet att öka engagemanget, produktiviteten och nyfikenheten
 • Jan Bidner är ledande inom gamification och har sett positiva resultat i alla sorters verksamheter och tjänster där det införts
 • Han erbjuder en föreläsning som varje företag eller organisation med intresse för engagemang, förändringsledning och digitalisering bör ta del av!

Utifrån forskning och kunskaper om vad som motiverar och driver oss människor i vardagslivet, i skolan, på arbetet och på fritiden kan vi förstå vilka spelmekaniker vi behöver använda för att öka chanserna för engagemang. Att hitta utmaningar och göra tråkiga sysslor mer engagerande är ett av de främsta målen med gamification. Genom att förstå hur kreativitet, mening, variation, samlande, undvikande och sociala mekanismer fungerar och samspelar kan vi också förstå hur vi kan genom speltänk använda oss av samma mekanismer för att utmanas och ”levla upp”.

När Jan upptäckte Gamification så var det som om pusselbitarna föll på plats. Med meningsfulla lager på verkligheten och feedback som verktyg försöker Jan göra verkligheten mer begriplig och engagerande. Spel är överlägset bra på att engagera användare och att genom framåtriktad feedback driva på beteenden.

Med ett förflutet som skådespelare och pedagog har Jan ett avslappnat, humoristiskt och säkert handlag med en publik.

Boka en spännande Jan Bidner föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Jan Bidner

  Jan Bidner föreläsning

  Gamification

  • En pedagogisk, inspirerande och spännande föreläsning med Jan Bidner om gamification.
  • Vad är speltänk och hur kan man införa det i företaget för att motivera och förbättra verksamheter och tjänster? Vilka är fördelarna och varför?
  • Med sin bas i motivationspsykologi förklarar Jan Bidner hur och varför gamification kan förändra er verksamhet och tjänst. Dessutom är det roligt!

Referenser

Jag vill verkligen rekommendera Jans insats gällande den designsprint som vi tidigare haft gällande gamification och hur man kan applicera det på beteendeförändring inom energiförbrukning. Designsprinten hölls under 5 dagar vilket resulterade i en prototyp i form av en app som gick under namnet "Gröna Coachen". Jobbet med sprinten och resultatet av "Gröna Coachen" har resulterat i fortsatt utveckling inom Umeå Energi och tester på våra kunder. Designsprinten gav oss bra insikter om hur vi kan fortsätta vårt jobb för att nå hållbara samarbeten med våra kunder. Förhoppningsvis kan vi genom det kunna erbjuda lösningar i framtiden som utgår från vårt gemensamma arbete och "Gröna Coachen"

Kent Bergquist

Umeå Energi AB

Jan Bidner är en initierad och inspirerande föreläsare som har förmågan att informera och engagera deltagare. Han tar sitt uppdrag seriöst vilket märks på hans ambition om att skapa en så bra upplevelse som möjligt för målgruppen genom att inkorporera interaktiva moment samtidigt som han är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål och målbild. Rekommenderas varmt!

Monir Loudiyi

Akademiska hus

Jan föreläste om Gamification på ett roligt och lättsamt sätt som uppskattades mycket på vår TreTårsfika. Han fick alla engagerade i föreläsningen och att se egna möjligheter med Gamification i den egna verksamheten.

Mats Strandow

ThinkThank Sweden

Trafikverket Förarprov och Transportstyrelsen genomförde 2018 en översyn av förarutbildningssystemet i Sverige och vi ville undersöka vilken nytta blivande förare kunde ha av spelifiering för sin utbildning. Jan var helt ny på Insert Coin och kastades in i den inte så tacksamma uppgiften att skriva ett koncept för hur spelifiering kunde användas för att bättre utnyttja prövotiden för nya förare, ett uppdrag han klarade med den äran

Marianne Berg

Trafikverket
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bidner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jan Bidner