Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Jan Bidner föreläsning - Hur gamification kan förändra arbetsplatsen

Jan Bidner

En av landets ledande gamification-experter med föreläsningar om hur speltänk kan inspirera och motivera verksamheter och tjänster

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bidner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur kan vi skapa tydligare och mer engagerade verksamheter och tjänster? Jan Bidner är gamification-expert och hjälper företag att utveckla och förbättra sina verksamheter och tjänster. Jan föreläser om hur man kan använda gamification för att öka engagemang och driva beteenden baserat på motivationspsykologi och speldesign. Om livet är både ett spel och en design - varför inte designa om det så att det blir lite enklare och roligare att "spela"? Boka en spännande Jan Bidner föreläsning idag hos oss på Athenas! 

Gamification är motivationspsykologi sett genom spelets lins och Jan Bidner är en av de ledande inom området. Han har designat digitala tjänster sedan början av 2000-talet och gjort spel ännu längre. Sedan 2013 har han fokuserat helhjärtat på att sprida kunskapen om gamification och dess positiva effekt på verksamheter och tjänster.

Därför ska du boka en Jan Bidner föreläsning:

 • Med stor erfarenhet och kunskap av gamification förklarar Jan Bidner hur det kan hjälpa just din verksamhet att öka engagemanget, produktiviteten och nyfikenheten
 • Jan Bidner är ledande inom gamification och har sett positiva resultat i alla sorters verksamheter och tjänster där det införts
 • Han erbjuder en föreläsning som varje företag eller organisation med intresse för engagemang, förändringsledning och digitalisering bör ta del av!

Utifrån forskning och kunskaper om vad som motiverar och driver oss människor i vardagslivet, i skolan, på arbetet och på fritiden kan vi förstå vilka spelmekaniker vi behöver använda för att öka chanserna för engagemang. Att hitta utmaningar och göra tråkiga sysslor mer engagerande är ett av de främsta målen med gamification. Genom att förstå hur kreativitet, mening, variation, samlande, undvikande och sociala mekanismer fungerar och samspelar kan vi också förstå hur vi kan genom speltänk använda oss av samma mekanismer för att utmanas och ”levla upp”.

När Jan upptäckte Gamification så var det som om pusselbitarna föll på plats. Med meningsfulla lager på verkligheten och feedback som verktyg försöker Jan göra verkligheten mer begriplig och engagerande. Spel är överlägset bra på att engagera användare och att genom framåtriktad feedback driva på beteenden.

Med ett förflutet som skådespelare och pedagog har Jan ett avslappnat, humoristiskt och säkert handlag med en publik.

Boka en spännande Jan Bidner föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Jan Bidner

  Jan Bidner föreläsning

  Gamification

  • En pedagogisk, inspirerande och spännande föreläsning med Jan Bidner om gamification.
  • Vad är speltänk och hur kan man införa det i företaget för att motivera och förbättra verksamheter och tjänster? Vilka är fördelarna och varför?
  • Med sin bas i motivationspsykologi förklarar Jan Bidner hur och varför gamification kan förändra er verksamhet och tjänst. Dessutom är det roligt!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bidner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jan Bidner