Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Gör tekniken och digitaliseringen till något begripligt och användbart

Jackie Kothbauer föreläsning

Jackie Kothbauer

Expert på AI, digitalisering och affärsutveckling som hjälper er verksamhet att bli delaktiga i den tekniska utvecklingen

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson - IBM Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jackie Kothbauer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jackie Kothbauer är en av världens främsta digitala futurister och satte fenomenet ’influencer’ på kartan i Sverige år 2010 med sin bok MEDIABABE. Hon är en av Nordens första Linkedin Influencers och har utsetts till en av Sveriges 100 bästa föreläsare tre år i rad av Event Effect AB (2018, 2019, 2020).

Därför ska du boka en Jackie Kothbauer föreläsning:

 • Du får massor av tips inför framtiden för din verksamhet
 • Ett nytt och pedagogiskt sätt att se på digitaliseringen
 • En underhållande och informationsrik föreläsning
 • Jackie är en pedagogisk, rolig, varm, engagerande och peppande visionär, som får dig att vilja och våga! 

Jackie brinner för att göra alla människor nätsmarta. Med underhållande filmklipp och pedagogiska exempel förklarar hon stora teknikskiften och kraven på förändring i olika branscher. Hon beskriver hur omvärlden, kunder och värderingar revolutionerar arbetsliv, konsumtion och massmedia. Att känna sig behövd och förstå sin roll i en allt snabbare verklighet är viktigt för människors motivation och delaktighet. 

Hennes föreläsningar präglas av känslofyllda exempel och lärorika insikter. De får deltagarna att upptäcka hur de kan förändra världen och känna stolthet i sin vardag. Att förstå historien och blicka in i framtiden gör det lättare att förstå nya globala fenomen som Business Ecosystem, The Creator Economy, Social Selling och Community Marketing. Med konkreta råd och verktyg, om online och marknadsföring, visar Jackie hur medarbetare, kunder och partners kan bli en gemensam kraft för varandra. 

Med sin yrkesbakgrund som digital affärsutvecklare och ekonomijournalist kan hon på ett fängslande och initierat sätt föreläsa om marknadstrender och digitalt konsumentbeteende, och hur man bygger kundrelationer och expanderar sin position i branschens olika ekosystem. Exemplen är många och flera vittnar om att de efter en föreläsning med Jackie fått nytt självförtroende, gått hem och gjort saker annorlunda. Och fått resultat. 

Jackie har över 10 års erfarenhet av möten med människor och är författare till tre böcker. Hon har ofta synts i rutan som favoritexpert hos TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet TV och Filip och Fredrik i Breaking News. Jackie var pionjären som satte begreppet ’influencer’ på kartan år 2010. Nu är det dags för nästa megatrend – The Creator Economy – i en ny föreläsning. Efter influencers är det dags för ’creators’ att revolutionera allt från produktutveckling till kundresa. Jackies förmåga att träffsäkert identifiera paradigmskiften inom online och marknadsföring ledde år 2018 till en plats på Ross Dawson Institutes globala lista över världens främsta kvinnliga futurister, bland annat i sällskap av modeoraklet Li Edelkort. På fritiden ägnar hon sig åt finansmarknaden, biohacking och går meditativa promenader.

Boka en utvecklande och lärorik föreläsning med Jackie Kothbauer i dag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Jackie Kothbauer

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  PERSONAL BRANDING

  Att trivas med sitt arbete och lyckas förverkliga sina mål är kul och stimulerande. Ibland är det dock svårt att nå fram till rätt människor och få saker att hända. Att fånga någons uppmärksamhet och engagemang kan göra stor skillnad. Utmaningen är att få människor att känna förtroende, vilja samarbeta eller köpa av dig. Hellre än någon annan.

  Känner du igen dig? Då har du kommit rätt. Ett personligt varumärke väcker större intresse för det du har att erbjuda. Dessutom uppfattas du som mer trovärdig och kunnig. Därför blir det lättare och känns tryggare för motparten att välja dig.

  Föreläsningen innehåller:

  • Kärnvärden – Det här är JAG.
  • Mitt erbjudande – Det här är kan jag HJÄLPA TILL MED.
  • Mina kanaler – Här kan vi MÖTAS.
  • Min kommunikation – Med KUNSKAP och ENGAGEMANG berikar jag mina KONTAKTER.

  Den här föreläsningen är för dig som behöver öka dina kontakter och ditt inflytande över kunder, team, kollegor, branschfolk, massmedia, investerare med flera.

  Vill du få de viktigaste nycklarna för hur du framgångsrikt bygger ett personligt varumärke, som stödjer dina mål och leder till ett värdefullt kontaktnät? Boka en föreläsning med Jackie hos oss på Athenas!

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  THE CREATOR ECONOMY FOR BUSINESS

  När mediebruset ökade på 2000-talet blev marknadsföring smartare, mer träffsäker och näringsrik. Vi gick från reklam som information eller inspiration till Content Marketing och kundresa. Relevant innehåll, effektiv distribution och tydlig koppling till försäljning.

  PARADIGMSKIFTET SOM FÖRÄNDRADE ALLT

  Sedan kom sociala medier – en explosion av nisch, kanaler och avsändare. Influencers blev herrarna på täppan, e-handeln finansierade kalaset. Personliga varumärken blev viktigare än institutionella varumärken. The Creator konverterade sina följare till kunder och bjöd in till gemenskap, stöd och transformation.

  THE CREATOR ECONOMY FOR BUSINESS

  Företag tog intryck av Creators och gick från Content Marketing till Commerce Marketing – marknadsföring som intäktsgenererande tjänst. Tre nycklar: GEMENSKAP – Istället för att endast bygga relationer till kunden hjälper vi dem att odla relationer med varandra.

  FRÅN INFORMATION TILL TRANSFORMATION

  Istället för att informera eller inspirera kunden hjälper vi dem att uppnå önskat resultat.

  KUNDEN SOM CO-CREATOR

  Istället för att bara vara kund blir de en del av vårt team; produktutvecklare, marknads-
  och försäljningsavdelning.

  Föreläsningen innehåller:

  • Från Reklam till Commerce Marketing
  • Från Brand Management till Community Management
  • Från Försäljning till Business Ecosystem
  • Från Kund till Co-creator

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  The Future NOW

  • Om morgondagens kund, sociala varumärken, marknadsföring, detaljhandel, medarbetare och kundupplevelse.
  • Jackie Kothbauer använder aktuella cases från flera olika branscher och fokuserar på visualitet, konkreta verkyg och modeller.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

   Dreamers and DOERS

  • Inspirerande och personlig Jackie Kothbauer föreläsning om hur man hittar sina styrkor, skapar ett powernätverk, förverkligar sina drömmar och omfamnar både motgångar och framgångar.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  The Startup of YOU

  • Självledarskap, social selling, nätsmarta ledare, teambranding och entreprenörskap som företagskultur.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  Linkedin PROFESSIONALS

  • Stärk er laganda, öka försäljningen, skapa en starkare företagskultur, förbättra det interna samarbetet och bli en attraktiv arbetsgivare genom Linkedin.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska

  Social BUSINESS

  • Personal branding, influencer marketing, lifestyle entrepreneur, story your success, and social selling.

Referenser

Jackie har insett sprängkraften i LinkedIn och det nya sätt på vilket talangmarknaden utvecklas de kommande åren. Hon har också förmågan att koka ner, sammanfatta och förenkla detta på ett både lättillgängligt och engagerande sätt. Därför rekommenderar jag gärna ledningsgrupper, HR- eller kommunikationsavdelningar att ta del hennes tankar.

Mattias Boldt, HR-chef, Tengbom arkitektbyrå

Tengbom arkitektbyrå

Vi har anlitat Jackie vid ett flertal tillfällen i samband med vårt arbete (på Dagens Industri) med att skapa position i sociala medier. Jackie är en expert på sitt område och har dessutom en fantastisk egenskap i att kunna skapa intresse, nyfikenhet och actions genom sin personlighet. En mycket inspirerande och kompetent föreläsare!

Cecilia Göthlin, Chef för digitala konsumentintäkter, Expressen

Expressen

Jackie Kothbauer has an understanding of trends and behaviors that can greatly benefit any company if adopted. She is someone I deeply respect.

Albert Bengtsson, Apple

Apple

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson, IBM

IBM

Jackie Kothbauer has a great personality and makes a big impact immediately. She is an excellent speaker, structured, very energetic, enthusiastic and extremely well organized.

Pernilla Lilja, Dale Carnegie

Dale Carnegie

Wow, vilken energiboost och värdefulla tips vi fick av Jackie Kothbauers föreläsning i Sundsvall på Business Innovation Day. Vi är supernöjda.

Susanne Nylén, Customer relations manager, Fiberoptic Valley

Fiberoptic Valley

Jackie har verkligen gjort att jag och min ledningsgrupp fått upp ögonen för vikten av sociala medier och hur vi ska arbeta med detta framåt. Jackie har också en fantastisk energi och ett sätt som gör att vi alla blir rejält intresserade, nyfikna och lättflirtade! Vill ge Jackie och hennes kunskaper som Mediababe de allra bästa rekommendationer och kan kort bara konstatera att detta var en AHA- upplevelse!

Mikael Andersson, vd, Märsta förenade åkeriföretag AB

Märsta förenade åkeriföretag AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jackie Kothbauer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Jackie Kothbauer
Jackie Kothbauer

5 av 5 stjärnor

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson - IBM Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Jackie Kothbauer