Laddar innehåll ...

Jackie Kothbauer - Expert på personliga varumärken, digital antropolog och författare

Jackie Kothbauer

Expert på AI, digitalisering och affärsutveckling

Jackie Kothbauer är en av Sveriges främsta experter när det gäller personliga varumärken, digitalisering och AI. Hon brinner för att få alla människor att förstå AI och framtiden. Med pedagogiska och spännande exempel förklarar hon hur tekniken kan komma att användas på bästa sätt för att möta morgondagens affärsutmaningar. Upplev denna inspirerande Jackie Kothbauer föreläsning i dag!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad är framtiden för AI, varför är den viktig att förstå? Hur kan man nyttja den på bästa sätt i sin egna verksamhet eller vardag? Dessa, och många andra frågor, går Jackie Kothbauer på djupet med i sina föreläsningar.

Jackie Kothbauer har sedan 90-talet studerat och fokuserat på områden inom digital affärsutveckling. Hon har även varit lärare på Handelshögskolan i Stockholms ledarskapsutbildning för näringslivet och är startup advisor på Stockholm School of Entrepreneurship. De senaste två åren har Jackie Kothbauer haft flera större konsultuppdrag med affärsutvecklingen och digitaliseringen som sitt primära fokus. Några av de företag som Jackie Kothbauer jobbat med den senaste tiden är NCC, Lantmännen, Orkla och AMF Fastigheter.

En Jackie Kothbauer föreläsning har i sin kärna att få åhörare att förstå AI och på så sätt få större medvetenhet och kunskap om hur den kan komma till användning i dagens IT-samhälle och den egna verksamheten. Det går inte att undvika AI – så varför inte lära sig hur man kan använda den på bästa sätt? Oavsett verksamhet så är kunskapen oerhört viktig.

En föreläsning med Jackie Kothbauer ger dig

 • Massor av tips inför framtiden för din verksamhet
 • Ett nytt och pedagogiskt sätt att se på digitaliseringen
 • En underhållande, informationsrik föreläsning

Jackie Kothbauer har en historia att konsultera och föreläsa för många olika sorters företag och uppdrag, och kan därför i sina föreläsningar på bred front utforska hur AI används inom olika områden. Hon brinner för att få folk att förstå hur AI kan användas i deras egen verksamhet och vardag. Med spännande och pedagogiska exempel gör hon digitaliseringen och tekniken till något begripligt, förståeligt och intressant.

Boka en Jackie Kothbauer föreläsning i dag hos oss på Athenas för en utvecklande och lärorik föreläsning om AI och IT!

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  The Future NOW

  • Om morgondagens kund, sociala varumärken, marknadsföring, detaljhandel, medarbetare och kundupplevelse.
  • Jackie Kothbauer använder aktuella cases från flera olika branscher och fokuserar på visualitet, konkreta verkyg och modeller.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

   Dreamers and DOERS

  • Inspirerande, personlig föreläsning om hur man hittar sina styrkor, skapar ett powernätverk, förverkligar sina drömmar och omfamnar både motgångar och framgångar.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  The Startup of YOU

  • Självledarskap, social selling, nätsmarta ledare, teambranding och entreprenörskap som företagskultur.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska eller svenska

  Linkedin PROFESSIONALS

  • Stärk er laganda, öka försäljningen, skapa en starkare företagskultur, förbättra det interna samarbetet och bli en attraktiv arbetsgivare genom Linkedin.

  Jackie Kothbauer föreläsning – engelska

  Social BUSINESS

  • Personal branding, influencer marketing, lifestyle entrepreneur, story your success, and social selling.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Jackie Kothbauer

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden