Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Gör tekniken och digitaliseringen till något begripligt och användbart

Jackie Kothbauer föreläsning

Jackie Kothbauer

Expert på metaverse, digital affärsutveckling och AI som hjälper er verksamhet att bli delaktiga i den tekniska utvecklingen

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson - IBM Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jackie Kothbauer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jackie Kothbauer är en av världens främsta digitala futurister och satte fenomenet ’influencer’ på kartan i Sverige år 2010 med sin bok MEDIABABE. Hon är en av Nordens första Linkedin Influencers och har utsetts till en av Sveriges 100 bästa föreläsare tre år i rad av Event Effect AB (2018, 2019, 2020).

Därför ska du boka en Jackie Kothbauer föreläsning:

 • Du får massor av tips inför framtiden för din verksamhet
 • Ett nytt och pedagogiskt sätt att se på digitaliseringen
 • En underhållande och informationsrik föreläsning
 • Jackie är en pedagogisk, rolig, varm, engagerande och peppande visionär, som får dig att vilja och våga! 

Jackie brinner för att göra alla människor nätsmarta. Med underhållande filmklipp och pedagogiska exempel förklarar hon stora teknikskiften och kraven på förändring i olika branscher. Hon beskriver hur omvärlden, kunder och värderingar revolutionerar arbetsliv, konsumtion och massmedia. Att känna sig behövd och förstå sin roll i en allt snabbare verklighet är viktigt för människors motivation och delaktighet. 

Hennes föreläsningar präglas av känslofyllda exempel och lärorika insikter. De får deltagarna att upptäcka hur de kan förändra världen och känna stolthet i sin vardag. Att förstå historien och blicka in i framtiden gör det lättare att förstå nya globala fenomen som Business Ecosystem, The Creator Economy, Social Selling och Community Marketing. Med konkreta råd och verktyg, om online och marknadsföring, visar Jackie hur medarbetare, kunder och partners kan bli en gemensam kraft för varandra. 

Med sin yrkesbakgrund som digital affärsutvecklare och ekonomijournalist kan hon på ett fängslande och initierat sätt föreläsa om marknadstrender och digitalt konsumentbeteende, och hur man bygger kundrelationer och expanderar sin position i branschens olika ekosystem. Exemplen är många och flera vittnar om att de efter en föreläsning med Jackie fått nytt självförtroende, gått hem och gjort saker annorlunda. Och fått resultat. 

Jackie har över 10 års erfarenhet av möten med människor och är författare till tre böcker. Hon har ofta synts i rutan som favoritexpert hos TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet TV och Filip och Fredrik i Breaking News. Jackie var pionjären som satte begreppet ’influencer’ på kartan år 2010. Nu är det dags för två nya megatrender – The Creator Economy och The Metaverse – i var sin föreläsning.

Efter influencers är det dags för ’creators’ att revolutionera allt från produktutveckling till kundresa. I metaverse sker det nya kundmötet och arbetsmötet i en rik virtuell miljö, där vi använder hela kroppen och alla våra sinnen. Jackies förmåga att träffsäkert identifiera paradigmskiften inom online och marknadsföring ledde år 2018 till en plats på Ross Dawson Institutes globala lista över världens främsta kvinnliga futurister, bland annat i sällskap av modeoraklet Li Edelkort. På fritiden ägnar hon sig åt finansmarknaden, biohacking och går meditativa promenader.

Boka en utvecklande och lärorik föreläsning med Jackie Kothbauer i dag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Jackie Kothbauer
Jackie Kothbauer föreläsning

Hacking TikTok for Success

TikTok har tagit världen med storm. 1.8 miljarder användare förväntas logga in varje månad i slutet på år 2022.

TikToks algoritm är den mest effektiva i sociala medier på att identifiera användarens intresse. Det kan maximera träffsäkerheten för betald trafik.

I en lärorik föreläsning går Jackie Kothbauer, digital kommunikationsstrateg och författare till böckerna Mediababe, Nätsmart och Du, Linkedin och ditt personliga varumärke, igenom grunderna för att lyckas på TikTok.

Du får tillgång till mängder av framgångsrika exempel, arbetsmallar och en planeringsmodell som gör det enkelt att komma igång.

Tid: 15-60 min
Format: Live eller Digitalt

Går att boka både som Föreläsning och/eller workshop.

Jackie Kothbauer föreläsning

The Metaverse for Business

PHYGITAL FÖRÄNDRAR VÅR KONSUMTION

 • Ny teknologi, nya affärsmodeller och på sikt också nya branscher. Hur ser ert kunderbjudande ut när det blir phygital?  Lär och inspireras av framgångsrika varumärken, som har lanserat och lyckats.

METAVERSE, NFT, BLOCKCHAIN & CRYPTO

 • Hur skapas ett digitalt kunderbjudande som flyger? Det finns en verktygslåda. Vi går igenom den. Liksom fallgroparna att undvika.

WEB1, WEB2 & WEB3

 • Med pedagogiska exempel får ni lära er skillnaderna och hur ni kan bygga djupare kundrelationer med hjälp av Web3.

GUIDE – JACKIE KOTHBAUER

 • Hur ser er nya affärsmodell, kunderbjudande och kundrelation i metaverse ut? Låt oss upptäcka tillsammans.

Boka nu och låt digitala strategen Jackie Kothbauer guida dig på vägen framåt!

Jackie Kothbauer föreläsning

The Creator Economy

När mediebruset ökade 2000-talet blev marknadsföring smartare, mer träffsäker och näringsrik. Vi gick från reklam som information eller inspiration till Content Marketing och kundresa. Relevant innehåll, effektiv distribution och tydlig koppling till försäljning

PARADIGMSKIFTET SOM FÖRÄNDRADE ALLT

Sedan kom sociala medier en explosion av nisch, kanaler och avsändare. Influencers blev herrarna täppan, e-handeln finansierade kalaset. Personliga varumärken blev viktigare än institutionella varumärken. The Creator konverterade sina följare till kunder och bjöd in till gemenskap, stöd och transformation. 

THE CREATOR ECONOMY FOR BUSINESS

Företag tog intryck av Creators och gick från Content Marketing till Commerce Marketing marknadsföring som intäktsgenererande tjänst. Tre nycklar

 • GEMENSKAP Istället för att endast bygga relationer till kunden hjälper vi dem att odla relationer med varandra
 • FRÅN INFORMATION TILL TRANSFORMATION Istället för att informera eller inspirera kunden hjälper vi dem att uppnå önskat resultat
 • KUNDEN SOM COCREATOR Istället för att bara vara kund blir de en del av vårt team; produktutvecklare, marknads och försäljningsavdelning

Föreläsningen innehåller

 • Från Reklam till Commerce Marketin
 • Från Brand Management till Community Management 
 • Från Försäljning till Business Ecosystem 
 • Från Kund till Cocreator 

Föreläsningen passar alla som behöver förstå den nya kunddialogen, som behöver öka sina kontakter och sitt inflytande över kunder, team, kollegor, branschfolk, massmedia, investerare med mera.

Jackie Kothbauer föreläsning

The Business of You

En guide till framtidens arbetsliv, självledarskap och livskarriär.

För dig som behöver framtidssäkra dig själv och hitta rätt i den nya verkligheten med arbeta hemifrån, hybridkontor, giggekonomin, remot work startups med flera.

Den som vill göra en egen utvecklingsplan, får ta del av en  gedigen processbeskrivning på individnivå.

Boka en motiverande och lärorik föreläsning redan idag!

Referenser

Jackie har insett sprängkraften i LinkedIn och det nya sätt på vilket talangmarknaden utvecklas de kommande åren. Hon har också förmågan att koka ner, sammanfatta och förenkla detta på ett både lättillgängligt och engagerande sätt. Därför rekommenderar jag gärna ledningsgrupper, HR- eller kommunikationsavdelningar att ta del hennes tankar.

Mattias Boldt, HR-chef, Tengbom arkitektbyrå

Tengbom arkitektbyrå

Vi har anlitat Jackie vid ett flertal tillfällen i samband med vårt arbete (på Dagens Industri) med att skapa position i sociala medier. Jackie är en expert på sitt område och har dessutom en fantastisk egenskap i att kunna skapa intresse, nyfikenhet och actions genom sin personlighet. En mycket inspirerande och kompetent föreläsare!

Cecilia Göthlin, Chef för digitala konsumentintäkter, Expressen

Expressen

Jackie Kothbauer has an understanding of trends and behaviors that can greatly benefit any company if adopted. She is someone I deeply respect.

Albert Bengtsson, Apple

Apple

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson, IBM

IBM

Jackie Kothbauer has a great personality and makes a big impact immediately. She is an excellent speaker, structured, very energetic, enthusiastic and extremely well organized.

Pernilla Lilja, Dale Carnegie

Dale Carnegie

Wow, vilken energiboost och värdefulla tips vi fick av Jackie Kothbauers föreläsning i Sundsvall på Business Innovation Day. Vi är supernöjda.

Susanne Nylén, Customer relations manager, Fiberoptic Valley

Fiberoptic Valley

Jackie har verkligen gjort att jag och min ledningsgrupp fått upp ögonen för vikten av sociala medier och hur vi ska arbeta med detta framåt. Jackie har också en fantastisk energi och ett sätt som gör att vi alla blir rejält intresserade, nyfikna och lättflirtade! Vill ge Jackie och hennes kunskaper som Mediababe de allra bästa rekommendationer och kan kort bara konstatera att detta var en AHA- upplevelse!

Mikael Andersson, vd, Märsta förenade åkeriföretag AB

Märsta förenade åkeriföretag AB

Givande och inspirerande föreläsning! Jag hoppas att det kommer fler möjligheter för föreläsningar i framtiden!

Marina Gireva

Västsvenska handelskammaren

Jackie Kothbauer creates a good spirit in a group. Her speech at our network meeting was a great experience.

Fredrik Ivarsson

VOLVO

Grym föreläsning idag. Verkligen!

Jenny Holmström, CEO

Coupleness - healthy habits for couples

Stort tack för grymt seminarium idag!!

Henrik Werner, Head of Expansion

Peas of Heaven AB

Vill bara tacka igen för en så himla med dig idag. Så energigivande!

Ulrika Johansson, Digital Strateg

Livil AB

Tack för superintressant föredrag!!

Thomas Rösch, Grundare och CCO

Comactiva Language Partner AB

Hej! Hade kunnat lyssna 8 h till på dig efter din föreläsning igår.

Hanna Löfvist, CEO och Co-founder

Yodabee AB

Tack för föreläsningen idag, väldigt intressant.

Lars Andreasen, Teknisk Säljare

Weland Solutions AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jackie Kothbauer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Jackie Kothbauer
Jackie Kothbauer

5 av 5 stjärnor

Jackie Kothbauer is a highly skilled professional with a great mix of talent, integrity and sense of humor. I recommend her to any organization who is out to explore new ideas.

Peter Jönsson - IBM Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Jackie Kothbauer