Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Erfaren komiker som målar upp en rolig bild om sin egen livsresa

Janne Westerlund föreläsning

Janne Westerlund

Komiker som stått på scener i Sverige och ute i världen i över 20 år med komiska föreläsningar om jämställdhet och singelliv.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Westerlund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från Sveriges komikerscen till världsscenen är en resa som sammanfattar komikern och ståupparen Janne Westerlunds ganska så omfattande karriär. Han var med när den svenska komiken ännu låg i sin linda och är en av de som har lagt grunden för den komik som finns här idag. Boka en föreläsning eller show med Janne Westerlund hos oss på Athenas!

Vad gäller komik och standup finns det några namn som har varit aktuella sedan ståuppkomiken låg i sin linda i Sverige – i början av 1990-talet. Janne Westerlund är ett av dessa namn. Han har gjort en resa från den svenska scenen till världsscenen och turnerar världen över idag. Janne Westerlund har ståuppat för företag och verksamheter som Walt Disney, Universal Pictures och Svenska Fotbollsförbundet.

Det är få komiker som levererar så träffsäkra och roliga skämt att de får ta plats i internationella sammanhang och på de amerikanska komediklubbarna. Janne Westerlund, som tillhör den sällsynta skaran, har bl.a. uppträtt i TV-kanalen Comedy Central och varit nominerad till det internationella humorpriset ”Rose d’Or”. Lägg därtill en Europaturné – som har gjorts hela tre gånger – tillsammans med Pablo Francisco.

I Sverige, närmare bestämt i stockholmsområdet, driver Janne Westerlund en komediklubb och festival. Han har även gjort röster till figurer i animerade filmer, t.ex. Kung Fu Panda, och medverkat i allt från TV till radio. I sina föreläsningar och shower – vilka du förstås kan boka hos oss på Athenas – skämtar Janne Westerlund om saker som män, singelliv, jämställdhet och feminism. Han målar även upp en rolig bild av hur hans egen livsresa har sett ut – från Hökarängen i Stockholm till en publik på 100 miljoner.

Foto: Linnea Frank

Visa föreläsningar med Janne Westerlund

  Janne Westerlund föreläsning

  Boka en Janne Westerlund föreläsning om:

  • Från Hökarängen till 100 miljoner –En rolig och fascinerande resa som börjar i dom skumma kvarteren i Hökarängen, tar en sväng förbi Los Angeles och slutar på världsscenen.
  • Du kan boka Janne Westerlund som värd, konferencier, underhållare, komiker och/eller föreläsare.
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Janne Westerlund. Han skräddarsyr gärna evenemangen och föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Janne Westerlund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Janne Westerlund