Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Så ökar du glädjen, effektiviteten och samarbetet på din arbetsplats

Inger Hansson - Föreläsare och coach inom personlig utveckling

Inger Hansson

Föreläsare och coach inom personlig utveckling som ger dig verktyg att förstå dig själv och din omgivning bättre

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Precis på "rätt" nivå, blandat skratt och allvar.

Johanna Johansson, Feelgood AB Visa alla referenser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Inger Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med en kombination av humor, allvar och en stark vilja att förändra får Inger Hansson sina lyssnare att ta åt sig av sitt budskap. Under sina över tjugo år i branschen har hon hunnit föreläsa inför hundratusentals nöjda åhörare både i Sverige och internationellt. Hon tycker att det är för lite humor och glädje på våra arbetsplatser. Så vill du öka glädjen, samarbetet och effektiviteten på din arbetsplats? Boka en föreläsning med Inger Hansson hos Athenas!

”Ta vara på livet så länge det varar.”

Du har både modet och kraften att påverka saker som verkar vara bortom din kontroll. Det gäller bara att inse det. Inger Hansson är fil. kand., diplomerad ICF-coach inom personlig utveckling och en mycket uppskattad talare. För sitt arbete har hon bland annat belönats med Stora Talarpriset 2012. Under sina yrkesverksamma år har hon föreläst inför hundratusentals människor om hur de kan hitta modet och kraften till att påverka sig själva och hur omgivningen ser på dem. Hon har helt enkelt hjälpt dem växa som människor.

Inger Hansson är specialiserad på självkänsla och kommunikation. Hon betonar alltid vikten av att skratta tillsammans, för när vi skrattar tillsammans är vi också mer benägna att ta till oss budskap, även tuffa sådana, och satsa fullt ut. Skrattet är dessutom det som sammanför oss människor och ett effektivt sätt att skapa en trevlig, kreativ och produktiv arbetsplats på. Skratta alltså mycket och gör det tillsammans!

Genom att lära ut redskap för både verbal och icke-verbal kommunikation ger Inger Hansson dig och dina medarbetare också verktyg till att visa större förståelse inför varandra. Hennes främsta budskap är att ”ta vara på livet så länge det varar” och hon uppmanar dig därför att hitta en balans mellan arbete och fritid, aktivitet och vila. När du har uppnått denna balans kan du att känna större glädje och skratta mer – såväl hemma som på jobbet.

Boka en inspirerande föreläsning med Inger Hansson!

Vill du veta mer om Inger Hansson och hennes föreläsningar? Läs mer i vår intervju här!

Visa föreläsningar med Inger Hansson

  Våga mer än du törs!

  • Ta del av nyttiga tips på hur du kan hitta balansen i livet och sätta igång lugn- och rosystemet!
  • I den här föreläsningen tar Inger Hansson upp ämnen som stolthet och självkänsla, kommunikation, hur vi ska få tiden att räcka till allt vi vill och undvika energitjuvar som oro, missnöje och missförstånd.

  Den goda arbetsplatsen

  • För att trivas på arbetsplatsen och prestera optimalt behöver vi lära oss att samarbeta och bli uppmärksamma på vårt kroppsspråk.
  • Vi behöver även lära oss hur vi håller i svåra samtal, vilken retorik vi ska använda i olika situationer, att kunna argumentera smart och givetvis – hur vi kan hantera stress.

  Så lyckas du som kollega – i teamet

  • Vad är det som gör att konflikter ibland uppstår? Tar du ansvar för helheten eller ditt eget? Hur reagerar du på stress? Får alla vara lika duktiga?
  • I den här föreläsningen tar Inger Hansson upp effektiva verktyg för smidig konflikthantering, kommunikation och hur du kan bli bättre på att hjälpa både dig själv och andra.

  Inspirationsföreläsning

  • Hur ska du kunna nå dit du vill? Övervinna rädslan? Våga vara den du är?
  • Denna föreläsning hjälper Inger Hansson dig att komma på vad det är du vill förändra och hur du ska åstadkomma förändringen. Gör nästa år till ditt bästa!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Inger Hansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Inger Hansson
Inger Hansson

5 av 5 stjärnor

Precis på "rätt" nivå, blandat skratt och allvar.

Johanna Johansson, Feelgood AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Inger Hansson