Laddar innehåll ...

Hans Persson - Lärare i Ma/NO, fortbildare och författare

Hans Persson

Lärare i Ma/NO, fortbildare och författare

Han är mannen som kan bygga en russinhiss, en bil av mjölkkartonger och få barn och ungdomar att vilja lära sig mer om matematik och NO-ämnen. Hans Persson är inte bara proffs på häftiga experiment, han är även expert på att lotsa andra pedagoger till pedagogisk perfektion. Skapa bestående kunskap och nyfikenhet, och få även de mest omotiverade eleverna att längta till dina lektioner. Boka en föreläsning hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

”Hans Persson är outstanding! Från hans föreläsningar går man alltid uppfylld av energi och sugen på att sätta igång!”

Studier visar att svenska elever presterar allt sämre i matematik och naturvetenskap. Men det finns hopp! De lärare som har tagit del av Hans Perssons föreläsningar och banbrytande böcker vittnar om att deras elever har nått bättre resultat.

Hans Persson är lektor i Ma/NO, prisbelönt författare till ett trettiotal läro- och faktaböcker och mottagare av Nationalencyklopedins prestigefyllda Kunskapspris för sin “exceptionellt inspirerande och mångsidiga lärargärning”. Han har handplockats till expertuppdrag runt om i världen och medverkat i flera tv-produktioner, bland annat i UR:s serie “Kemi nästa”.

I dag arbetar Hans Persson som fortbildare, författare och föreläsare. Hans långa erfarenhet, breda kunskap och inspirerande undervisningssätt har tagit honom till skolor och verksamheter över hela landet. Han har en suverän förmåga att möta sina åhörare på deras egen nivå, oavsett om de är tredjeklassare eller rektorer.

Hans Persson är expert på att väcka lärares och elevers intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Genom konkreta exempel och enkla men roliga experiment kan eleverna koppla dessa ofta så abstrakta ämnen till sin egen vardag. Med en tydlig struktur och utrustning som eleverna har hemma kan du göra din undervisning roligare och mer intressant – både för dig själv och för dina elever. Roligt, inspirerande och intressant = huvudingredienser till ett bättre resultat!

    Föreläsningar med Hans Persson

    • Kontakta oss på Athenas före att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller fortbildningar med Hans Persson. Han skräddarsyr gärna uppdragen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden