Laddar innehåll ...

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Programledare, författare och artist

Hurudan är en “riktig man”? Hampus Nessvold är den drivne multitalangen som väcker tankar och påverkar med hjälp av träffsäker humor och självironi. I sina föreläsningar delar han med sig av personliga erfarenheter och ifrågasätter den traditionella mansrollen och de konsekvenser den för med sig för både män och kvinnor. Boka Hampus Nessvold och hör mer om kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inte känna eller tänka för mycket. Alltid ha en klar lösning. Förklara, berätta, ta plats. Tveka inte. Och visa dig för Guds skull inte svag. Annars kan ju folk tro att du inte är en riktig man eller att du är – hemska tanke – bög. Hampus Nessvold jobbar för att luckra upp gamla stereotyper och bredda bilden av vad en man är och kan vara.

Vi känner igen Hampus Nessvold som programledare i bland annat 22 kvadrat och Zia med Nessvold i P3, Tänk till snackar stress på UR/SVT, i webbserien Hampus gör sommaren och stafettpodcasten FATTA MAN – Det börjar med mig.

Hampus Nessvold gör även musik och utkom 2017 med boken Ta det som en man, där han skriver om vänskap, våld, kärlek, sex och kroppskomplex och delar med sig av personliga erfarenheter av olycklig kärlek, manlig vänskap, sexmisslyckanden och mycket mer.

I sina föreläsningar går Hampus Nessvold in på djupet om det att vara man, ända från barnåldern, via tonåren till vuxenlivet. Han talar om könsroller som begränsar och förvränger, skapar ångest och påverkar relationer. Om den nya sortens manlighet och utrymme att utvecklas. Om möjligheten att vara den man är. Allting levererat med klockren humor och en stor dos självironi.

Boka en högaktuell föreläsning med Hampus Nessvold! Viktig för alla som är eller känner en man. Du kan även boka honom som konferencier eller moderator.

 

I samarbete med Promotor Media

  Ta det som en man

  • I den här föreläsningen gör Hampus Nessvold en rolig och personlig djupdykning i sig själv och det att vara man. Vad betyder det egentligen att vara “man”, vilka förväntningar finns och vad kan de leda till?
  • Hampus Nessvold tar oss med på sin resa genom identitetssökande, tonår och pratar kärlek, sex, porr, könsroller, vänskap, våld, kroppskomplex och mycket mer. Han delar med sig av sina erfarenheter av ung destruktiv kärlek, att mobba och mobbas, bara ha tjejkompisar som kille, manlig vänskap, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.
  • En tankeväckande föreläsning som ifrågasätter den begränsande och destruktiva mansrollen, utmanar samhällets normer och uppmuntrar män och pojkar att ta ansvar och vara en del av kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.
  • Föreläsningen bygger på Hampus Nessvolds bok Ta det som en man (2017). Ett allvarligt budskap som framförs med gränslös ironi och humor och öppnar upp för givande samtal bland både unga och vuxna.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden