Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
Hampus Nessvold

Den nya manligheten, samhällsnormer, kön och jämställdhet.

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Personlig tankeväckande föreläsning som ifrågasätter, guidar och uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hampus Nessvold

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hurdan är en “riktig man”? Hampus Nessvold är den drivne multitalangen som väcker tankar och påverkar med hjälp av träffsäker humor och självironi. I sina föreläsningar delar han med sig av personliga erfarenheter och ifrågasätter den traditionella mansrollen och de konsekvenser den för med sig för både män och kvinnor. Boka en Hampus Nessvold föreläsning och hör mer om kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet!

Inte känna eller tänka för mycket. Alltid ha en klar lösning. Förklara, berätta, ta plats. Tveka inte. Och visa dig för Guds skull inte svag. Annars kan ju folk tro att du inte är en riktig man eller att du är – hemska tanke – bög. Hampus Nessvold jobbar för att luckra upp gamla stereotyper och bredda bilden av vad en man är och kan vara.

Därför ska du boka en föreläsning med Hampus Nessvold:

 • Hans budskap väcker inspiration, tankegångar och möjligheter för framtiden
 • I sina föreläsningar bryter Hampus ny mark kring normer, vad det är att vara man, roller och identitet – vilket är högst aktuellt idag
 • På scen är han personlig och inte rädd att dela med sig av personliga erfarenheter både med humor och allvar

Hampus Nessvold gör även musik och utkom 2017 med boken Ta det som en man, där han skriver om vänskap, våld, kärlek, sex och kroppskomplex och delar med sig av personliga erfarenheter av olycklig kärlek, manlig vänskap, sexmisslyckanden och mycket mer. En turné med samma namn som boken är nu aktuell för Hampus, och den har redan sålt ut månader i förväg. Inte nog med det, 2018 blev Hampus även nominerad Läkerol Voice of the Year, det prestigefyllda kulturpriset som delas ut till en aktuell person som med hjälp av sin röst har utmärkt sig för en bred publik, som utmanat, skapat debatt och gjort skillnad. Hösten 2018 var han dessutom gästartist på Mia Skäringers hyllade show och föreställning No More Fucks To Give. 

I sina föreläsningar går Hampus Nessvold in på djupet om det att vara man, ända från barnåldern, via tonåren till vuxenlivet. Han talar om könsroller som begränsar och förvränger, skapar ångest och påverkar relationer. Om den nya sortens manlighet och utrymme att utvecklas. Om möjligheten att vara den man är. Allting levererat med klockren humor och en stor dos självironi.

Boka en högaktuell föreläsning med Hampus Nessvold! Viktig för alla som är eller känner en man. Du kan även boka honom som konferencier eller moderator.

Visa föreläsningar med Hampus Nessvold

  Hampus Nessvold föreläsning

  Ta det som en man

  • I den här föreläsningen gör Hampus Nessvold en rolig och personlig djupdykning i sig själv och det att vara man. Vad betyder det egentligen att vara “man”, vilka förväntningar finns och vad kan de leda till?
  • Hampus Nessvold tar oss med på sin resa genom identitetssökande, tonår och pratar kärlek, sex, porr, könsroller, vänskap, våld, kroppskomplex och mycket mer. Han delar med sig av sina erfarenheter av ung destruktiv kärlek, att mobba och mobbas, bara ha tjejkompisar som kille, manlig vänskap, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.
  • En tankeväckande föreläsning som ifrågasätter den begränsande och destruktiva mansrollen, utmanar samhällets normer och uppmuntrar män och pojkar att ta ansvar och vara en del av kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet.
  • Föreläsningen bygger på Hampus Nessvolds bok Ta det som en man (2017). Ett allvarligt budskap som framförs med gränslös ironi och humor och öppnar upp för givande samtal bland både unga och vuxna. 
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hampus Nessvold

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Hampus Nessvold