Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Komiker som talar om Sverige ur ett Amerikanskt perspektiv

Greg Poehler - Skådespelare, komiker, manusförfattare och regissör

Greg Poehler

Skådespelare och komiker som i sin ståuppkomik talar om sin upplevelse av Sverige och svenska traditioner.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Greg Poehler

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Greg Poehler fick en chock när han kom till Sverige. Innan han ens hann säga “Pippi Långstrump” hade han sugit på kräftor och svettats i en bastu full av nakna svenskar. Och vem är den där Helan som bara går? Chocken blev till sanslöst rolig standup-komedi med hög igenkänningsfaktor och tv-serien “Welcome to Sweden”, som har blivit en succé både här hemma och i USA. Du kan boka Greg Poehler via Athenas!

Greg Poehler följde sitt hjärta och flyttade med sin svenska flickvän (senare fru) från USA till Sverige. Direkt efter landning åkte de till hennes sommarställe där det var släktträff, kräftskiva och bastukväll på samma gång. Han sög på kräftor, sjöng snapsvisor och trängdes med nakna svenskar i en svettig bastu innan han ens hade hunnit sova en natt i landet.

Greg Poehler är en utbildad jurist med ett stort intresse för humor och skådespeleri. Han märkte snabbt att hans ståuppkomik gick hem i Sverige, och bestämde sig efter 12 år som advokat att satsa på underhållningsbranschen på heltid. Upplevelsen från hans första dag i landet gjorde ett så starkt intryck att tv-serien “Welcome to Sweden” blev till. Den visar Sverige ur ett amerikanskt perspektiv och blev en stor succé både här hemma och i USA. Tv-serien producerades av hans syster Amy Poehler och gästspelades av bland andra Will Ferrell och Gene Simmons.

I dag är Greg Poehler en mycket uppskattad ståuppkomiker och är ett känt ansikte på på bland annat Raw comedy club. Med vassa analyser och rappa kommentarer får han oss att skratta högt när vi inser att vi kanske inte är fullt så “normala” som vi har trott.

Visa föreläsningar med Greg Poehler

    Evenemang med Greg Poehler:

    • Greg Poehler kan bokas som ståuppkomiker, konferencier eller moderator. Han är en skicklig skådespelare, komiker och underhållare som kan sätta guldkant på ditt evenemang.
    • Språk: Engelska
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Greg Poehler. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Greg Poehler

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Greg Poehler