Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

En känslomässig berg-och-dalbana om livets med- och motgångar

Gabriel Forss

Gabriel Forss

Körledare och artist med gripande föreläsningar om utanförskap och vad som händer bakom fasaden av en lyckad karriär.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriel Forss

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gabriel Forss leder några av Sveriges största körer och kan locka fram gudomliga gospeltoner ur även den mest sångrädda. I över 20 år har vi kunnat se honom briljera i program som Körslaget, Så ska det låta och Fame Factory. 1997 passade han även på att vinna Melodifestivalen. Men allt har inte varit ett enda “Hallelujah-moment”. Följ med bakom den glittriga fasaden och hör en personlig berättelse om utanförskap, panikångest och hur man lägger till synes omöjliga livspussel.

Gabriel Forss slog igenom 1997 när han vann Melodifestivalen tillsammans med gruppen Blond. Två år senare sjöng han i kören bakom Charlotte Perrelli när hon tog hem vinsten i hela Eurovisionen. Han har röstcoachat deltagarna i Fame Factory, tagit hem silvermedaljen i Körslaget och spridit sångarglädje över hela landet med sina många körprojekt.

“Vi som kanske inte sjunger så vackert, men ändå älskar att sjunga, när ska vi få vara med?”

Under många år hade Gabriel Forss fått den frågan. Han startade därför en körkurs där alla var välkomna, och intresset visade sig vara större än han någonsin kunnat drömma om. I dag har kursen närmare 2000 deltagare i Stockholm, Göteborg och Malmö, vilket gör den till Sveriges största kvällskurs. Alla kan sjunga – och åtminstone med Gabriel Forss!

Gabriel Forss har länge stått i rampljuset och spridit glädje åt andra, men han har inte alltid mått så bra själv. En mångårig mental brottningsmatch resulterade i den omtalade boken “Äntligen”, som bland annat handlar om hur det är att vara kristen och komma ut som homosexuell.  När boken släpptes började önskemålen om att han skulle föreläsa strömma in, och i dag kan Gabriel Forss även titulera sig mycket uppskattad föreläsare.

En Gabriel Forss föreläsning är som en känslomässig berg-och-dalbana. Det bjuds på en inspirerande livsberättelse som tar oss från det djupaste ångestmörkret till befrielsen av att hitta sig själv och sin grej.

Utöver att föreläsa är Gabriel Forss skicklig på teambuilding, och kan effektivt svetsa samman dig och dina kollegor med roliga metoder. Du kan även boka honom som allsångsledare eller konferencier.

Boka en gripande och inspirerande Gabriel Forss föreläsning idag hos oss på Athenas!

 

Visa föreläsningar med Gabriel Forss
Gabriel Forss föreläsning

Föreläsning

  • En Gabriel Forss föreläsning som tar avstamp i självbiografin “Äntligen”, och tar upp ämnen som psykisk ohälsa, utanförskap, mobbing, panikångest och att hitta sig själv.
  • En motiverande och inspirerande Gabriel Forss föreläsning som inte bara bjuder på en fascinerande livshistoria, en resa om att vända motgång till framgång men som även ger smarta insikter om entreprenörskap och hur man förenar yrkesrollen med den privata rollen.
  • Stark, ärlig, gripande!
Gabriel Forss föreläsning

Teambuilding

  • Omvandla arbetsplatsen till en hejdundrande kör! Gabriel Forss har skapat ett helt nytt koncept för teambuilding som går ut på att du och dina medarbetare helt enkelt sjunger tillsammans med en rutinerad körledare.
  • Det börjar med uppvärmning av rösten och kroppen med enkla övningar. Gabriel Forss sjunger först, sedan sjunger vi. Vi börjar med refrängen, så småningom läggs verserna till, och plötsligt har vi lärt oss en ny låt! En utmanande, rolig och oförglömlig upplevelse!
Gabriel Forss föreläsning

Körslaget på jobbet

  • Föredrar ni pop, rock eller schlager? Eller vill ni väldigt gärna se chefen sjunga gospel?
  • Utmana kollegorna på ett körslag! Deltagarna delas in i grupper som med hjälp av Gabriel Forss övar in varsin sång. Aktiviteten passar utmärkt under konferensen eller som middagsunderhållning. Isen bryts och skrattmusklerna tränas!
Gabriel Forss föreläsning

Allsång

Ta chansen till en mysig allsångskväll med en professionell körledare. Ta sånghäftet i handen, sjung med, lyssna och njut av härlig sång och musik. På scenen står Gabriel Forss med pianist, ett svängigt band, några körsångare eller en hel kör! Kvällen skräddarsys efter dina önskemål.

Gabriel Forss föreläsning

Konferencier

Gabriel är en skicklig konferencier med lång erfarenhet av att leda grupper och evenemang. Med honom är ditt evenemang i goda händer!

Skicka en icke-bindande förfrågan på Gabriel Forss

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gabriel Forss