Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Inspirerande föreläsning om livet, sorgen, hoppet och när saker inte blir som man tänkt sig

Fredrik Westin föreläsning

Fredrik Westin

Rockstjärna och poet med inspirerande föreläsningar om livet och om att vara pappa till en son med funktionsnedsättningar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Skolpersonal, familjer, nyfikna och drabbade, se hit! Fredrik Westin har haft många roller genom åren; musiker, låtskrivare, ekonom, kommunchef och poet. Han har också varit en av de anhöriga som delat med sig av sin berättelse i boken "Du får väl säga som det är", som fick Selma-priset 2018. Men framför allt är han pappa. Och han är inte pappa till vem som helst. Andra har kallat sonen för skitunge, men i verkligheten är han självaste Stålmannen! Boka en gripande Fredrik Westin föreläsning hos oss på Athenas.

Fredrik Westin har tidigare rest runt med föreläsningen ”Jag är inte Pappa till en skitunge, jag är Pappa till Stålmannen” som  handlade om hur han upplever sitt liv som pappa i en familj där ett av barnen har Autism, Tourette, ADHD och Asperger. Denna Fredrik Westin föreläsning gick i pension 2018 men det finns mer att berätta….

Med den slagkraftiga signaturen ”Stålmannens pappa” har Fredrik Westin turnerat land och rike runt för att föreläsa. Föreläsningarna och föredragen handlar om den utsatthet man som förälder känner när utmaningarna hopar sig kring sitt barn och hela familjen. Framför allt betonar en Fredrik Westin föreläsning hur fantastisk varje dag är när man är pappa till ett barn som ser på världen med andra ögon. Hur kan en dag bli något annat än en lärorik upptäckt, fylld med härliga och gripande upplevelser?

Idag är Fredrik Westin aktuell med föreläsningen ”mvh/livet”. Det handlar inte längre bara om hans barn, det handlar om livet som har pågått parallellt under de senaste 18 åren. En rörande historia om livet mellan diagnoser, avslutade relationer, påbörjade relationer, syskonlivet, terapi, insikter och utsikter, hopplöshet och hoppfullhet.

Med utgångspunkt i sin egen livsresa tar en Fredrik Westin föreläsning upp frågor och erfarenheter om självledarskap och Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hans erfarenheter som pappa har inneburit  den största utvecklingen och en inre resa som har utmanat hans tidigare sätt att se på livet.

Boka en gripande och inspirerande Fredrik Westin föreläsning här hos oss på Athenas!

Fredrik anpassar gärna innehåll och upplägg utifrån kunders behöv och önskemål.

Vill du veta mer om Fredrik Westin och hans inspirerande föreläsningar? Läs vår intervju med honom här!

Visa föreläsningar med Fredrik Westin

  Fredrik Westin föreläsning

  Mvh / Livet

  • En intim, gripande och rolig Fredrik Westin föreläsning.
  • En historia om livet, dess upp- och nedgångar, hur det är att vara Pappa till en son med funktionsnedsättningar och mycket mer.
  • Detta är en tankeväckande föreläsning som fyller åhörare med hopp, inspiration och energi att ta sig vidare med ut i livet!
  • Fredrik föreläser gärna för skolpersonal, vårdpersonal, anhöriga till barn med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, chefer och ledare. Vem kan du leda som chef om du inte kan leda dig själv?

Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Fredrik Westin