Laddar innehåll ...

Fredrik Westin - Rockare, låtskrivare, chef och pappa

Fredrik Westin

Rockare, låtskrivare, chef och pappa

Skolpersonal, familjer, nyfikna och drabbade, se hit! Fredrik Westin har haft många roller genom åren; musiker, låtskrivare, ekonom, kommunchef och poet. Men framför allt är han pappa. Och han är inte pappa till vem som helst. Andra har kallat sonen för skitunge, men i verkligheten är han självaste Stålmannen! När du bokar Fredrik Westin hos oss på Athenas får du en gripande föreläsning om hur det är att vara pappa till ett barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Någon gång händer det där som skriver om hela livet och ingenting kommer efter det vara som förut. För Fredrik Westin, ett namn på Sveriges musikkarta, förändrades livet drastiskt när sonen Olle föddes. Olle har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADHD, Tourettes och Aspergers syndrom.

Med den slagkraftiga signaturen ”Stålmannens pappa” turnerar Fredrik Westin land och rike runt för att föreläsa. Föreläsningarna och föredragen handlar om den utsatthet man som förälder känner när utmaningarna hopar sig kring sitt barn och hela familjen. Framför allt betonar föreläsningarna hur fantastisk varje dag är när man är pappa till ett barn som ser på världen med andra ögon. Hur kan en dag bli något annat än en lärorik upptäckt, fylld med härliga och gripande upplevelser?

Fredrik Westin är utbildad marknadsekonom. Han har tidigare jobbat som bl.a. social- och personalchef liksom han har varit kommunchef i Ånge kommun. Den stora passionen är musik och Fredrik Westin är idag verksam som musiker, rockare och låtskrivare. Han har även gett ut två diktsamlingar, ”Våta tårars eld – 100 haiku” och ”Sjörapport från inlandet”. Mest av allt är han nog ändå pappa, en roll han med glädje talar om.

Vill du veta mer om Fredrik Westin och hans inspirerande föreläsningar? Läs vår intervju med honom här!

    Jag är inte pappa till en skitunge, jag är pappa till Stålmannen

    • Skolpersonal, familjer, nyfikna och drabbade, se hit!
    • I denna gripande, roliga och ögonöppnande föreläsning talar Fredrik Westin om hur det är att vara pappa till ett barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Han delar med sig av upplevelser från möten med förskola och skola. Han ger även många konkreta tips på hur familjer och skola kan gå tillväga för att skapa förutsättningar för bättre möten mellan skola och drabbad.
    • Fredrik Westin målar i föredraget upp en levande bild av hur hans och sonens vardag ser ut, blandade upplevelser som är förpackade i massor av kärlek, förståelse och en orubblig vilja till att övervinna de hinder som uppstår.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden