Laddar innehåll ...

Eva Jarlsdotter föreläsning - Harmoni i hemmet

Eva Jarlsdotter

Pionjären bakom konceptet [email protected] föreläser om hur alla kan uppnå lugn och harmoni i livet och hemmet

Eva Jarlsdotter är pionjären bakom konceptet [email protected] som i grund och botten handlar om att uppnå en harmonisk vardag. När många talar om det stressiga vardagslivet och sitt hem som en stressfull tillvaro, så vänder Eva Jarlsdotter på det och visar hur vi kan lyckas uppnå harmoni och lugn. Hon ger inspirerande föreläsningar som vänder sig till företag och organisationer som kanske är mitt i en period av förändringsarbete, eller som vill lära sig mer om LEAN. Boka en inspirerande Eva Jarlsdotter föreläsning här på Athenas! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från frustration till flow, det är titeln på Eva Jarlsdotters bok. Och det är precis vad LEANs filosofi handlar om, att vända frustrerande vardagsbestyr till något som istället inspirerar och skapar ett trivsamt flöde i vardagen.

Eva Jarlsdotter är utbildad journalist. Hon har varit Vice President inom koncernen TeliaSonera och ansvarat för internkommunikationen och varumärkesfrågor på AstraZeneca. Men allt detta har hon nu lämnat åt sidan för att satsa på författarskapat och att föreläsa. Av en slump började Eva och hennes familj att anamma den japanska metoden LEAN som idag har inspirerat och hjälpt massvis av människor i deras vardagsliv.

Därför ska du/ni ta del av en Eva Jarlsdotter föreläsning:

 • Få förståelse för filosofin bakom LEAN och varför den hjälper människor att finna harmoni och lugn i sitt liv
 • Du/ni ges konkreta tips och råd för att själva börja med LEAN och igenkännande exempel på varför du/ni bör göra det
 • Såväl arbetsplatser i förändringsarbete som privatpersoner har använt sig av LEAN och upptäckt märkbar skillnad i flow och inspiration

Eva Jarlsdotter liknar vardagslivet vid ett ihopknycklat garnnystan, där alla trådar ligger huller om buller med varandra och trådarna symboliserar vardagsbestyren. Visst är det lättare att lämna garnnystanet åt sidan än att faktiskt ta tag i problemet med att frigöra trådarna? Det tycker nog de flesta, men med hjälp av LEAN kan du redan från början se varje tråd i sig själv och fokusera på att lösa upp den. Tanken är inte att resultaten ska ske på direkten, utan att man anammar en livsstil där flödet är nyckeln till harmoni.

Eva Jarlsdotter föreläser med engagemang och förståelse för sina åhörare. På ett inspirerande sätt ger hon en introduktion om filosofin bakom LEAN och hur vi kan börja frigöra tid, pengar och energi i vardagen för att få mer tid med sådant som är viktigt för en.

Boka en inspirerande och lärorik Eva Jarlsdotter föreläsning här på Athenas!

  Eva Jarlsdotter föreläsning

  En inspirerande och insiktsfull introduktion till LEAN

  • Eva ger en jordnära, konkret och inspirerande introduktion till LEAN och dess bakomliggande filosofi.
  • Med erfarenhet från att ha implementerat LEAN i globala organisationer, offentliga verksamheter och i hemmet förklarar Eva vad LEAN är och varför det är hjälper människor att nå harmoni.

  Eva Jarlsdotter föreläsning

  Hållbart och harmoniskt hem – få flyt istället för att fly vardagen

  • Eva Jarlsdotters koncept [email protected] bygger på den japanska filosofin LEAN. I denna föreläsning går Eva Jarlsdotter igenom metoden som hjälpt tusentals människor att få mer harmoni och lugn i sitt hem steg-för-steg.
  • Eva visar hur du kan åstadkomma en hållbar förändring i det som ligger närmast dig – ditt hem.

  Eva Jarlsdotter föreläsning 

  Rundabordssamtal

  • En mindre skräddarsydd workshop om LEAN på ca 2 timmar där det är möjlighet till mer dialog med Eva.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden