Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hur du når toppen och samtidigt mår bra på vägen dit

Erik Bertrand Larssen - Civilekonom och mental tränare

Erik Bertrand Larssen

Civilekonom och mental tränare med föreläsningar om kraften att leva här och nu för att skapa de förändringar du önskar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Erik Bertrand Larssen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Erik Bertrand Larssen är Norges tuffaste föreläsare och mentala tränare. Med en bakgrund som fallskärmsjägare, befäl och civilekonom är det bara raka rör som gäller, och nu har även vi svenskar chansen att få uppleva hans föreläsningar. Engagerande, direkt och motiverande talar han om hur du kan komma till toppen och samtidigt må bra på vägen dit. Boka en inspirerande föreläsning - det är NU förändringen sker!

Erik Bertrand Larssen är en mycket efterfrågad föreläsare som arbetar på heltid med att träna hjärnor och maximera prestationer. Han fick en enorm succé med böckerna “Bli bäst med mental träning” och “Helvetesveckan – 7 dagar som förändrar ditt liv”. Böckerna har sålt i tusentals exemplar och är översatta till flera språk världen över.

Nu har du möjligheten att höra en helt ny föreläsning med Erik Bertrand Larssen som baserar sig på hans senaste bok “NÅ!” (“NU!”). Hans två första böcker fokuserade på prestation i vardagen, men “NÅ!” går ännu mer på djupet. Den handlar snarare om att ha det bättre än att prestera bättre.

Erik Bertrand Larssen har en bakgrund som befäl, fallskärmsjägare och civilekonom, men har under de senaste nio åren arbetat som mental tränare inom toppidrotten och näringslivet. I sitt arbete har han blivit överraskad av hur ofta topparna i samhället – toppledare, toppidrottare, finanstoppar och toppolitiker – tar upp det här med hur man kan bli mer trygg och självsäker.

För Erik Bertrand Larssen handlar det om att träna upp sin inre styrka. Att ha inre styrka innebär att du är trygg i dig själv och att du står stadigt även om det stormar omkring dig. Då behåller du lugnet och upplever en känsla av kontroll över ditt eget liv.

Hitta din inre styrka, var mer närvarande i nuet och märk hur resultaten ökar i takt med ditt välbefinnande. Boka en föreläsning med Erik Bertrand Larssen!

Visa föreläsningar med Erik Bertrand Larssen

  NU! Fånga ögonblicket. Det är allt du har.

  • Det är NU förändringen sker!
  • Dagarna är så fulla av göromål, förpliktelser, avtal, uppgifter, arrangemang och utmaningar att vi inte känner oss närvarande i våra egna liv. Många upplever stress och väggen är bucklig av alla som gått in i den. Men det går att ändra på!
  • Erik Bertrand Larssen har utvecklat en helt ny föreläsning baserad på hans erfarenheter, både personliga och som mental tränare. Han visar hur du kan hämta kraft genom att leva här och nu, och ger dig verktygen till att skapa de förändringar som du önskar.
  • Erik Bertrand Larssen har som mål att få dig att tänka. En liten ändring i tankesättet kan ge dig ögonblicken tillbaka och göra dig till huvudpersonen i ditt eget liv igen.
  • Alla människor har möjlighet att få ut mycket av sina liv. I denna ärliga och inspirerande föreläsning får du reda på hur. Det är NU förändringen sker!

  Tankar från toppen

  • Erik Bertrand Larssen ger en inspirerande genomgång av hur de bästa idrottarna, krigarna, ledarna och specialisterna tänker för att uppnå maximal prestation.
  • I denna föreläsning använder han sig av sina unika upplevelser av världens mest prestigefyllda elitsoldater kombinerat med flera års erfarenhet av att arbeta med de bästa elitidrottarna och företagsledarna. Du får en introduktion till tekniker och metoder som du kan använda för att mobilisera den inre krigaren i dig så att du presterar bättre i livet och är bäst när det verkligen gäller.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Erik Bertrand Larssen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Erik Bertrand Larssen