Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Elisabeth Wahlin - Inspiratör, författare och föreläsare

Elisabeth Wahlin

Inspiratör, författare och föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elisabeth Wahlin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Elisabeth Wahlin brinner för att inspirera och ge energi till andra. Hon får dig att hitta din inre drivkraft, och att verkligen våga lita på den. Du vet oftast mer än du tror, bara du lyssnar på dig själv! Med fötterna på jorden och blicken mot stjärnorna ger Elisabeth Wahlin dig energi, inspiration och konkreta verktyg du kan använda direkt i din vardag. Föreläsningarna kryddas med interaktivitet, finurliga bilder och fängslande storytelling!

“Vi måste ändra i schemat”, sade uppdragsgivaren. Det var då bara några timmar innan de 1500 deltagarna skulle anlända till företagseventet där Elisabeth Wahlin var huvudansvarig. Vid sådana tillfällen gäller det att se möjligheterna och fokusera på lösningarna, men hur gör man?

Elisabeth Wahlin har under sina 20 år som entreprenör, företagare och förälder fått möta många olika sorters människor. I sin roll som projektledare har hon fått insikt i hur värdefullt det är att ha rätt inställning till både oss själva och andra för att få saker att fungera.

“Livet är som en kontorsstol, det handlar oftast om inställning!”

En öppen och entusiastisk inställning gynnar både dig själv och andra. Elisabeth Wahlin hjälper dig att kicka igång din inre energimotor. Plötsligt räcker energin till och blir över, så att du orkar vara öppen och entusiastisk – varje dag!  Hon är författare till boken “Yes! 100 % inspiration”, med 10 verklighetsbaserade berättelser om mod, vägval, glädje och drömmar.

Få några tips och verktyg redan nu i vår spännande intervju med Elisabeth Wahlin. Du hittar den här!

Visa föreläsningar med Elisabeth Wahlin

  100 % inspiration!

  • Vad är det som driver dig? Hur kan du hitta nya vägar i livet? Hur kan du fylla dig själv med ny energi?
  • En riktig feelgood-föreläsning om att finna nya möjligheter och få energi längs livets slingriga vägar och spännande vägskäl. Elisabeth Wahlin motiverar, inspirerar och engagerar medan hon hjälper dig att hitta din inre drivkraft och förmåga att hitta energi i vardagen. Du får ta del av hennes unika energiboostprogram och drivkraftsmodell – en plattform som hjälper dig att inspirera dig själv och andra – både hemma och på jobbet.
  • Lär dig lita på dina drömmar och visioner. Vägen är inte alla gånger spikrak, men vi har alla förutsättningarna för att lyckas. Du kommer skratta och gråta om vartannat under en föreläsning med Elisabeth Wahlin. Med klokhet och massor av humor uppmanar hon oss till att tro på vår egen förmåga att göra vad vi kan med det vi har, där vi är!

  ADHD – hinder eller möjlighet?

  • När Elisabeth Wahlin för 15 år sedan började kontakta myndigheter, lärare och läkare visste nästan ingen vad ADHD var. I dag vet vi mycket mer, och Elisabeth Wahlin tar dig med på en resa genom bokstavskombinationer, utredningar och behandlingar.
  • Föreläsningen riktar sig till dig som arbetar med, eller själv har, barn som har ADHD. Frågor som tas upp är bland annat:
   – Vad ska jag göra när jag börjar förstå att allt inte står rätt till?
   – Hur skiljer man på “normal rastlöshet” och ett funktionshinder?
   – Vilka styrkor för ADHD med sig?
   – Hur kan skola och föräldrar bli ett bra team?
  • Elisabeth Wahlin ger konkreta exempel på hur man som förälder eller lärare kan hantera, stöda och stärka ett barn med ADHD. Hon berättar om ett liv, stundtals kantat av frustration, men också om otroliga insikter och underbara upplevelser med en person som ser världen ur ett annat perspektiv – hennes son.

Referenser

Elisabeth inspirerade hela vårt kvinnliga nätverk med sin energi, empati och oemotståndliga personlighet. Alla lämnade rummet med ett leende på läpparna.

Sonja Johansson, projektkoordinator, Grant Thornton

Grant Thornton

Föreläsningen "100 % Inspiration" är en fullständig smällkaramell av nya, men också härligt välbekanta, godisbitar med hög igenkänningsfaktor. Den gav oss precis den kick vi behövde av inspiration och nytänkande. Elisabeth har en fantastisk känsla för målgruppens behov och med sin entusiasm och glädje blir föreläsningen engagerande och entusiasmerande. Rekommenderar "100% inspiration" till alla, då den inte lämnar någon oberörd och känslan av energi sitter i länge länge länge...

Eva Rahkonen, Travel Manager, Philips

Philips

En fantastisk föreläsning som passar lika bra till både skolpersonal och föräldrar. Mycket givande att få möjlighet att ta del av föräldraperspektivet utifrån de svårigheter som kan uppstå hemma och i skolan för ett barn med ADHD. Du som arbetar med eller har barn - gå och lyssna på Elisabeth och lär för livet!

Kristina Ståhle, Rektor i Närlundaskolan, Ekerö

Närlundaskolan

Studenter och lärare på Lillsveds idrottsfolkhögskola fick möjligheten att lyssna på en intressant föreläsning om hur det är att vara mamma till ett barn med ADHD av Elisabeth Wahlin. Föreläsningen innehöll både fakta och exempel ur verkligheten som Elisabeth och hennes familj upplevt. Det gav många nya insikter i hur vi bemöter och arbetar med dessa barn och ungdomar på bästa sätt. Intressant att höra ur en mammas perspektiv och få ta del av hennes verklighet samt se och höra möjligheterna, istället för endast den neurologiska och kliniska förklaringen av ADHD. Både studenter och lärare uppskattade föreläsningen och många menar att detta kommer att hjälpa dem i vidare i sitt arbete som ledare för barn och ungdomar. Elisabeth Wahlin är en engagerad, karismatisk och duktig föreläsare. Hon har en djup kunskap i ämnet vilket ger stor trovärdighet. Vi ser gärna att Elisabeth återkommer till Lillsved och delar med sig av sina erfarenheter.

Ulrika Rylow Jonell, lärare och beteendevetare, Lillsveds idrottsfolkhögskola

Lillsveds idrottsfolkhögskola

Tack för en jättebra föreläsning! Den var mycket fängslande, berörde och värmde. Vi fick en bra inblick i hur det är att ha ett barn med ADHD. Elisabeth är en härlig och inspirerande person.

Lis Borg och Marika Lindgren, Förskolan I Ur och Skur Skogsängen

Förskolan I Ur och Skur Skogsängen

Elisabeth Wahlins föreläsning är mycket inspirerande och lärorik både för lärare, föräldrar och andra som möter barn/människor med ADHD i sitt dagliga liv. Med erfarenhet, kunskap, humor och mycket värme leder hon oss in i en värld med både problem och lösningar. Alla har vi något att lära av Elisabeths erfarenheter!

Ansa Messner, lärare och skolobservatör, Igelboda skola

Igelboda skola

Föreläsningen var härligt inspirerande med många AHA upplevelser och underbara berättelser från livet. Fick mig att förstå hur viktigt det är att tänka annorlunda och att det egentligen aldrig är kört!

Pia Christersson, SEB

SEB

En tankeväckande och engagerande föreläsning med en hel del humor! Elisabeths inspirerande berättelser från livets berg- dalbana sätter fart på ens egna tankar och ger ny drivkraft.

Susanne Svensson, Accentevent

Accentevent

Tack för mycket intressant och inspirerande föreläsning. Du kändes erfaren och kompetent, vilket jag verkligen uppskattar!

Helena Stolt Olsson, funktionschef, Länsstyrelsen Östergötland

Länsstyrelsen Östergötland
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elisabeth Wahlin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Elisabeth Wahlin