Laddar innehåll ...

Elisabeth Wahlin - Inspiratör, författare och föreläsare

Elisabeth Wahlin

Inspiratör, författare och föreläsare

Elisabeth Wahlin brinner för att inspirera och ge energi till andra. Hon får dig att hitta din inre drivkraft, och att verkligen våga lita på den. Du vet oftast mer än du tror, bara du lyssnar på dig själv! Med fötterna på jorden och blicken mot stjärnorna ger Elisabeth Wahlin dig energi, inspiration och konkreta verktyg du kan använda direkt i din vardag. Föreläsningarna kryddas med interaktivitet, finurliga bilder och fängslande storytelling!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Vi måste ändra i schemat”, sade uppdragsgivaren. Det var då bara några timmar innan de 1500 deltagarna skulle anlända till företagseventet där Elisabeth Wahlin var huvudansvarig. Vid sådana tillfällen gäller det att se möjligheterna och fokusera på lösningarna, men hur gör man?

Elisabeth Wahlin har under sina 20 år som entreprenör, företagare och förälder fått möta många olika sorters människor. I sin roll som projektledare har hon fått insikt i hur värdefullt det är att ha rätt inställning till både oss själva och andra för att få saker att fungera.

“Livet är som en kontorsstol, det handlar oftast om inställning!”

En öppen och entusiastisk inställning gynnar både dig själv och andra. Elisabeth Wahlin hjälper dig att kicka igång din inre energimotor. Plötsligt räcker energin till och blir över, så att du orkar vara öppen och entusiastisk – varje dag!  Hon är författare till boken “Yes! 100 % inspiration”, med 10 verklighetsbaserade berättelser om mod, vägval, glädje och drömmar.

Få några tips och verktyg redan nu i vår spännande intervju med Elisabeth Wahlin. Du hittar den här!

  100 % inspiration!

  • Vad är det som driver dig? Hur kan du hitta nya vägar i livet? Hur kan du fylla dig själv med ny energi?
  • En riktig feelgood-föreläsning om att finna nya möjligheter och få energi längs livets slingriga vägar och spännande vägskäl. Elisabeth Wahlin motiverar, inspirerar och engagerar medan hon hjälper dig att hitta din inre drivkraft och förmåga att hitta energi i vardagen. Du får ta del av hennes unika energiboostprogram och drivkraftsmodell – en plattform som hjälper dig att inspirera dig själv och andra – både hemma och på jobbet.
  • Lär dig lita på dina drömmar och visioner. Vägen är inte alla gånger spikrak, men vi har alla förutsättningarna för att lyckas. Du kommer skratta och gråta om vartannat under en föreläsning med Elisabeth Wahlin. Med klokhet och massor av humor uppmanar hon oss till att tro på vår egen förmåga att göra vad vi kan med det vi har, där vi är!

  ADHD – hinder eller möjlighet?

  • När Elisabeth Wahlin för 15 år sedan började kontakta myndigheter, lärare och läkare visste nästan ingen vad ADHD var. I dag vet vi mycket mer, och Elisabeth Wahlin tar dig med på en resa genom bokstavskombinationer, utredningar och behandlingar.
  • Föreläsningen riktar sig till dig som arbetar med, eller själv har, barn som har ADHD. Frågor som tas upp är bland annat:
   – Vad ska jag göra när jag börjar förstå att allt inte står rätt till?
   – Hur skiljer man på “normal rastlöshet” och ett funktionshinder?
   – Vilka styrkor för ADHD med sig?
   – Hur kan skola och föräldrar bli ett bra team?
  • Elisabeth Wahlin ger konkreta exempel på hur man som förälder eller lärare kan hantera, stöda och stärka ett barn med ADHD. Hon berättar om ett liv, stundtals kantat av frustration, men också om otroliga insikter och underbara upplevelser med en person som ser världen ur ett annat perspektiv – hennes son.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Elisabeth Wahlin

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden