Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Teknikexpert som guidar dig genom den tekniska och digitala djungeln

Elin Häggberg föreläsning

Elin Häggberg

Teknikexpert, entreprenör och bloggare med inspirerande föreläsningar om digitaliseringen, sociala medier och framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elin Häggberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Elin Häggberg är en sann teknikfantast som med sin kunskap, värme och inspiration föreläser om digitaliseringen, sociala medier och internet. Hon driver en av Sveriges största teknikbloggar "Teknifik" och har medverkat i såväl Aftonbladet-TV och på radio som teknikexpert. Elin Häggbergs förmåga att guida folk genom den moderna och digitala tidsåldern har gjort henne till en självklar stjärna på teknikhimlen. Boka en spännande Elin Häggberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Elin Häggberg startade sin blogg ”Teknifik” år 2016, som snabbt gick från att vara okänd till att bli en av Sveriges främsta teknikbloggar. Utöver bloggen så syns hon idag även som teknikexpert på Aftonbladet-TV och hon har en återkommande teknikskola i P4 Örebro.

Elin Häggberg är frilansare, influencer, entreprenör och teknikbloggare. Hennes passion i att förklara för människor vad tekniken och digitaliseringen innebär idag och kan komma att innebära i framtiden går inte att ta miste på när hon föreläser. Hennes föreläsningar berör frågor såsom ”Kommer robotar ta över våra jobb?”, ”Hur når man bäst ut på sociala medier?” och ”Vad kommer framtidens digitala trender vara?”.

En Elin Häggberg föreläsning ger dig:

 • Kunskap om teknik och digitaliseringen på ett roligt, underhållande och lärorikt sätt
 • Nya tankar och synvinklar som garanterat leder till  ”aha”-upplevelser
 • En av Sveriges främsta och populära teknikentusiaster som ger sin bild av idag och framtiden

Elin Häggberg kan berätta det senaste inom teknik och sociala medier, hon kan inspirera elever eller medarbetare till att lära sig mer om teknik och IT, eller boosta ert strategiska arbete inom digital kommunikation. Vare sig vilket ämne ni vill att Elin Häggberg ska föreläsa om så gör hon det på ett sådant sätt att alla känner sig inkluderade och inspirerade!

Boka en Elin Häggberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Elin Häggberg

  Elin Häggberg föreläsning

  Framtidens yrkesliv: Robotar, internet och digitalisering

  • En Elin Häggberg föreläsning där hon med tydliga exempel förklarar hur digitaliseringen förändrat hur vi jobbar och förutsättningarna på arbetsmarknaden.
  • Hon berättar om vilka kompetenser som kommer behövas i framtiden. Och svarar på den ständigt överhängande frågan: kommer robotarna ta våra jobb? Hon berättar även om hur sociala medier och internet innebär nya möjligheter för entreprenörer och företag.

  Elin Häggberg föreläsning

  Det smarta hemmet – and beyond

  • En Elin Häggberg föreläsning som börjar med att berätta läget just nu och den närmsta framtiden gällande teknik i hemmet.
  • Hon går igenom vad Sakernas internet och det smarta hemmet innebär. Hon pratar även om robotar och vilka robotar vi kan tänkas låta flytta in framöver.
  • Därefter tittar hon längre in i framtiden och hur teknik kan komma att påverka hur vi lever och bor då.

  Elin Häggberg föreläsning

  Från 0 till succé – Ett år med teknifik

  • En Elin Häggberg föreläsning där hon steg för steg delar med sig av sin bloggstrategi som tog henne från ingenting till att bli influencer och expert inom sin nisch (tech).
  • Om hur hon jobbat målmedvetet för att identifiera sin målgrupp, skapa innehåll som hennes målgrupp vill ha, bygga relationer till hennes följare, ta en expertroll i sin nisch och göra business av sin blogg.

  Elin Häggberg föreläsning

  Skapa ditt drömjobb med hjälp av sociala medier

  • En kort och inspirerande föreläsning om hur du med hjälp av tre steg kan bygga en profil i sociala medier för att antingen skapa ditt egna drömjobb eller bli attraktiv för din drömarbetsgivare.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elin Häggberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Elin Häggberg