Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Elin Ek - Programledare, författare och föreläsare

Elin Ek

Programledare, författare och föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elin Ek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I början av 2000-talet lärde Elin Ek, som karaktären Grynet, en hel generation att inte ta någon skit. I dag är hon en folkkär programledare med stor erfarenhet av tv och radio samt en mycket uppskattad föreläsare och författare. Hon föreläser om bland annat självkänsla, värdegrund och om hur det gick till när en tjej i tiara och rosa gympadojor blev en av landets starkaste opinionsbildare. Boka en inspirerande föreläsning eller en rutinerad konferencier till ditt nästa evenemang!

Elin Ek vet hur man inspirerar och väcker intresse och eftertanke. Med stort engagemang och en smittande energi fångar hon sin publik, oavsett om det är genom sina tv- eller radioprogram, böcker eller föreläsningar.

Ända sedan början av 2000-talet har Elin Ek figurerat som programledare i olika sammanhang. Som karaktären ”Grynet” ledde hon SVT-programmen Grynets show, Grynets megashow och Grynet på vift. Hon har även varit programledare för bland annat Nickelodeon Kids Choice Awards samt Elin Ek i P3, Radiobåten och Karlavagnen i Sveriges Radio. Hon är nu aktuell i Grammatikbolaget på Barnkanalen (UR) och Kärlek i P4.

2015 utkom Elin Ek med boken “Jag grejar alltså finns jag”, en bok med tips på hur du billigt och enkelt kan skapa roliga och användbara saker. Boken riktar sig speciellt till åldersgruppen 9-13 år – åldern då motoriken har hunnit ikapp den ännu sprudlande fantasin. “Grynets bok”, som hon skrev tillsammans med Maria Örtengren, blev en av de mest säljande böckerna någonsin på förlaget Bonnier Carlsen.

Elin Ek har tilldelats flera priser genom åren. Hon blev ”Årets Hetero” 2003 och fick Rausings Talarpris från Uppsala universitet 2005, för att nämna några.

Passa på att boka en skicklig konferencier till ditt nästa evenemang eller ta del av en inspirerande föreläsning om att våga stå på sig och tro på sig själv och sina värden!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Elin Ek

  Elin Ek föreläser om:

  • Värdegrund
  • Självkänsla

  Konferencier

  • Elin Ek är en efterfrågad konferencier som kan sätta en proffsig guldkant på alla typer av sammanhang.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Elin Ek

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Elin Ek